Açılan Ligler : Sadece İngiltere
Version : 11.1
Database Boyutu : Large
Açılan Ligler : Sadece İngiltere
Version : 11.1
Database Boyutu : Large
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bizim Torpağı Niye Aldınız Yahu Çok Ezmeyin Torpağımı
Fatih'in Taktiklerini Hep Sevmişimdir Ne Yapıp Ne Eder Zirveyi Bırakmaz Kardeşim
Başarılar Başta da Dediğim Gibi Berk'imi Fazla Ezmeyin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
başarılar
inşallah uzun soluklu olur![]()
Favorim tabikide Arsenal..Hepinize başarılar.
Benim haberim yok, bana sorulmadı. Yetkililer konuyu kapayın lütfenedminim el atın
![]()
Cörk ezilir.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
başarılar dilerim.
başarılar favorim Tothenam![]()
başarılar dilerim.
başarılar dilerim favorim tottenham umarım zevkli bir kariyer olur.
Başarılar dilerim.
hepinize de başarılar gençler
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Başarılar dilerim Tottenham favorim. Tabiki Van Der Vaart
Oyunun heyecanıyla açılmış bir kariyer ancak pek uzun süreceğini zannetmiyorum. Çünkü sürekli duygusal dalgalanmalar yaşandığı için aynı heyecan devam etmeyebilir.
Umarım 4-5 sezon kadar devam eder ve iyi bir kapışma izleriz.
Başarılar![]()
İnş. uzun ve güzel bi kariyer olur.Fatih kalitesini bu kariyerde bir kere daha göstericektir diyorum.![]()
Tottenham favorim. En sevdiğim 2. İngiliz takımıdır. Van der Vaart'la güzel günler bekliyor.
İlerki sezonlarda ne olursa olsun Van der Vaart'ı yollamayın taraftar protesto edebilir. Reelde yaşanan olay gibi. Hamburg'tan giderken taraftar Vaart'tan çok eşinin gitmesine üzülüyordu.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Transferler
Zaten takım gayet kaliteli sadece bi dm eksikliğimiz vardı ucuz ve kaliteli bi oyuncu alarak onuda kapattık 10 m euro civarı bütçemiz halen var devre arasında transfer yapabiliriz ayrıca şuanda 18 yaşında genç bir forvet ile ilgileniyoruz yüksek ihtimalle onuda kadromuza katıp transferi sonlandırcağız.
ARSENAL'İN YENİ TRANSFERLERİ
Vagner Love
Romelu Lukaku
Guillermo Ochoa
Üç başarılı transferle transfere başladık.Şu anda Bendtner, Nasri, Rosicky ve Chamakh'ı satmaya çalışıyoruz. Bu oyuncuların satılması durumunda 2-3 transfer daha yapılacaktır.
Fatih Keşke Yunus Kabil'i Satmasaydın Yahu O Adamı Çok Severim Ben
Bizim Torpağa Naptınız Yahu Çok mu EzdinizOrtalarda Görünmüyor
![]()
Başarılar dileyen herkese teşekkürler.
Liverpool cephesi olarak,hiç bir oyuncu transferinde bulunmadık.Yapılan transferlerin doğru olduğunu ve bütçe bulunmamasından,sol bek ve forvet alternatifi eksiğini kapatamadık.Vargas'ı Fionertina'nın verdiği zorluktan dolayı vazgeçmek zorunda kaldık.
Ayrıca Benitez adam görsün
Maxi Rodriguez > Sevilla > 3.800.000 €
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
O Berk Torpağım Geldinmi YahuBende Diyom Yağız Çok mu Dövdü Seni
Kaptanın Sana Yeter de Artar Berkim Diğerleri Teferruat Kalır![]()
Son transferimiz ileride cok gelişen bi oyuncu 4 forvetimiz vardı devre arasında birini gönderceğiz ama kimi gönderceğim karar veremedim.
Hazırlık maçlarımız harika geçti namağlup olarak tamamladık.
wagner love transferi çok iyi olmuş. Henüz tamamen veritabanını elden geçirmedim ama barrios, wagner love her büyük takıma alınabilecek forvetler. maliyetleri 14-17 arası. bryan ruiz'de wagner love alternatifi olabilecek güçte.
Başarılar..
Arsenal ve Tottenham'ı da severim.. İkinizden biri alsın..![]()
EPL 1.Hafta
Aston Villa 1 - 0 Arsenal
Tottenham 2 - 0 Wigan
Liverpool 3 - 2 Everton
Kale ağzından kaçırdığımız boş kale 2 pozisyonun art arda gelmesi maçı kaybetmemizde önemli bir etkendi, etkili futbol oynadığımız gerçeği 3 puan kaybettiğimiz gerçeğini bize unutturmamalı. Birdahaki haftada daha iyi bir skor alacağımızı umuyorum.
---
Samir Nasri, 7 M Pound karşılığında Real Madrid'e transfer olmuştur.
Marouane Fellaini, 10 M Pound ücret karşılığında Arsenal'e transfer oldu.