Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Gücüne Güç Katmaya Geldik Beşiktaşk (11.1)|Sezon 2|

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Gücüne Güç Katmaya Geldik Beşiktaşk (11.1)|Sezon 2|

LOGO

BAŞKAN

Yıldırım DEMİRÖREN

STAD

İnönü Stadyumu

Dün gece ani bi kararla toplanan Beşiktaş JK yönetimi teknik direktör Bernd Schuster ile olan sözleşmesini karşılıklı feshettiğini borsaya bildirdi.Serdar Adalı yaptığı açıklamada Schuster disiplinsiz tavırlarıyla klübe uzun vadede sıkıntı yaratabileceğinden bahsetti.Schusterin yerine getirilen isimin Ahmet Çınar olduğu açıklandı.

Kuralları okudum ve kabul ettim...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Formanda ter olmaya geldik, Beşiktaş seninle ölmeye geldik, BeşiktAŞK.! Başarılar, uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olması dileğiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

HAZIRLIK KAMPIMIZ

Hazırlık kampı bittikten sonra ideal taktiğimi ve kadromu yayınlayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Formanda ter olmaya geldik, Beşiktaş seninle ölmeye geldik, BeşiktAŞK.! Başarılar, uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olması dileğiyle.
    Teşşekkür ederim

başarılar dilerim , bir tek sen açtın beşiktaş kariyeri umarım güzel bir kariyer olur, transfer yaptın mı hiç ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ekibimdeki Adem Çali, Askın Dede, Necmi Keskin ile sözleşmelerini karşılıklı fesh etti.Yerlerine arayışlar sürüyor.

Guti nin Onur Bayramoğluyla özel olarak ilgilenmesi teknik ekibi memnun etti

Tosh Farrell, Massimo Bonnini, Julen Masach, Ali Yavaş antrenör olarak; Maco Frigerio doktor olarak ve Txema Noriega, Petter Rudi, Andrea Pastorello, Tord Grip ve Gökhan Keskin'de gözlemci olarak teknik ekibimize katıldı.

Middlesbrough takımının uzman doktoru Grant Downie Beşiktaş klübüne katıldı.

Şeytan lakaplı Rıdvan Dilmen Beşiktaş klübünün gözlemci ekibine katıldı.

Klübün gözlemcilerinden Txema Noriega Brezilyaya, Petter Rudi ise İskandinavyaya gönderildi.

Avrupa kupası 2. ön eleme turundaki rakibimiz Malta temsilcisi Valetta oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Parliament35 View Post
    başarılar dilerim , bir tek sen açtın beşiktaş kariyeri umarım güzel bir kariyer olur, transfer yaptın mı hiç ?
    teşekkür ederim.transfer yapmadım hiç takım gayet güzel.hazırlık maçlarındada farkettiriyor özellikle holosko şuan oynadığının 10 misli iyi oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İLK HAZIRLIK MAÇIMIZ

Beşiktaş A-2 takımıyla yapılan maça ilk yarı farklı 11 ikinci yarı farklı 11 le çıkan A takım A-2 takımı 5-0 mağlup etti.Holosko ve Necip gözdoldurdu.A-2 takımında ise Ali Kücik ve Volkan Ekici dikkat çeken isimlerdi.

Beşiktaş Medjimurje takımıyla hazırlık maçı oynamak için Hırvatistana uçtu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇIMIZ

Beşiktaşın 3-0 üstünlüğüle sonuçlanan maçta en çok takdir toplayan futbolcu genç Onur Bayramoğluydu.

Maçtan sonra İsraile giden Beşiktaş kamp çalışmalarına burda devam edeceği ve hazırlık maçlarını İsrailde oynayacağı bildirildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇIMIZ

İsrailde hazırlık kampının ikinci gününde BJK Hapoel Be'er-sheva takımıyla yapılan hazırlık maçını vasat geçen maçta 2-0 kazanmasını bildi.Bu maçta sakatlanan Ernstin en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Efsane kaleci Herald Schumaher tekrar Türkiye'ye döndü bu sefer Beşiktaş'ın kaleci antrenörlük görevini üstlendi.

Micheal Fink 160bin euro karşılığında opsiyon hakkıyla beraber bir yıllık Paris Saint Germain klübnüne kiralandı.

Erhan Güven 400bin euro karşılığında SK Rapid Vien klübüne satıldı.

Erick Mombaerts ve John Owens teknik ekibimize katıldı.

DÖRDÜNCÜ HAZIRLIK MAÇIMIZ

İsraildeki ikinici hazırlık maçındaki rakip Hapoel Rabat-Gan karşısında golsuz berabere kaldık.

BEŞİNCİ HAZIRLIK MAÇIMIZ

İsraildeki 4. hazırlık maçında Hapoel Tel Aviv karşısından 1-0 galibiyetle ayrıldı.

ALTINCI HAZIRLIK MAÇIMIZ

İsrail kampının son hazırlık maçında rakip Beitar Jarulasem karşısında 2-1 galip ayrıldık ve 6.hazırlık maçında ilk golümüzü yedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

EURO CUP 2.ÖN ELEME TURU 1. MAÇI (İLK RESMİ MAÇIMIZ)

İdeal Kadromuz

Maça damga vuran isimler 2 asist ve inanılmaz bi performans ortaya koyan Q7 ve 2 gol bi asistle oynayan Holoskoydu.Skor 4-0 ken direk kırmızı gören Sivok'a ceza yoldaaa..

Boboyla bu sene bitecek olan sözleşmemizi 2 yıl daha uzattık yıllık 2milyon eurodan menejerini ikna etmek biraz zor oldu ama Liverpool ve Atletico Madridin kıskacındaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar renktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vego View Post
    Başarılar renktaş
    hayatıma tecavüz ettin BEŞİKTAAAŞ sağol dostum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

SON HAZIRLIK MAÇIMIZ

Etkili futbola rağmen istenilen sonuç elde edilmedi.

EURO CUP 2.ÖNELEME 2.MAÇI

Bobo nun enfes golünün perdeyi açtığı maçta sırasıyla Holosko, Holosko, Bobo ve Zapodan geldi.Ernstin sahalara dönmesi sevindirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Euro Cup 3.turda şimdiki rakip Bosna temsilcisi Siroki Brijeg.

Veee ilk transfer..Sol kanattaki alternetifsizlik problemini Chelseanin ve Ümit Milli takımın genç yıldızı Gökhan Töreyi bi yıllık kiralayarak sona erdirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Euro Cup 3.tur ilk maçı

Rakip Siroki Brijerg karşısında tutuk bi oyun sergiledik ve Holoskonun golüyle 1-0 galip tamamladık evimizdeki maçı.Maça damga vuran isim yine yeni yeniden holosKOYDU..

Euro Cup 3.tur 2.maçı

Bobo Euro Cupta 6 golle krallık yarışında birinci sırada onu 5 golle Holosko takip ediyor.

Euro Cup 4.tur daki rakibimiz AMO Apollon Limassol oldu.

Ümit Milli takıma Necipi; A Milli takıma Fatih Tekke, Aurelio, İsmail, Hakan, Toroman ve Nihatı gönderdik.

STSL BAŞLIYOOOOR

VE İLK RAKİP ANKARAGÜCÜ

Deplasmanda oynanan maçta Holoskonun gölü hemen ardından Saparadan harika bi frikik gölü 90.dakikada verilmeyen penaltı lehimize, 90+5 te holoskonun asistine gol yapan BEŞİKTAŞIN ÇOÇUĞU NİHAT KAHVECİİİ..

sağ kanat toramanla ilerlemez hocam iyi bi adam yerleştirmelisin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar, güzel başlamışsın. Ayrıca Stancu'ya katılıyorum, Ekrem sağ bek için daha uygun, özellikle ligde. Gökhan Töre nasıl?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Stancu View Post
    sağ kanat toramanla ilerlemez hocam iyi bi adam yerleştirmelisin
    rıdvanı bekliyorum 2 ayı kaldı sağ beke ekrem çok hata yapıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Başarılar, güzel başlamışsın. Ayrıca Stancu'ya katılıyorum, Ekrem sağ bek için daha uygun, özellikle ligde. Gökhan Töre nasıl?
    teşekkür ederim güzelde biter inşallaah Töre iyi değil paf takımdan volkan ekici daha iyi

güzel başlamışsın gökhan töre'yi satın al başarılar dilerim bir beşiktaşlı olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    güzel başlamışsın gökhan töre'yi satın al başarılar dilerim bir beşiktaşlı olarak
    teşekkürler . sezonum bitti ss leri yükleyeceğim şimdi ama töreyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligi lider bitirdik.Euro Cup ta yarı finalde Atletico Madride fena yıkıldık.Türkiye Kupa sında çeyrek finalde Trabzona elendik.bu sezon Trabzonla oynadığımız 4 maçtada galip gelemedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

STSL DEKİ OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

TAKIMIMIZIN LİGDEKİ İSTATİSTİĞİ

TAKIMIMIZIN AVRUPADAKİ OYUNCU İSTATİSTİĞİ

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Netimden Kaynaklanan Bi Sorun Nedeniyle Anında Koyamadım Sezon Bitince Koydum Ss Leri Kusura Bakmayın.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    teşekkürler . sezonum bitti ss leri yükleyeceğim şimdi ama töreyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    kardeşim seni bilmem ama Gökhan Töre benim Beşiktaşımda harika bir performans ortaya koyuyor opsiyonsuz kiralamıştım pişmanım 10 mn euro istiolar sen nerde oynattın onu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

türk AML olarak tunay torun ve sercan sararer i tavsiye ederim.İkisi de güzel oynarlar ve ucuzdurlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    kardeşim seni bilmem ama Gökhan Töre benim Beşiktaşımda harika bir performans ortaya koyuyor opsiyonsuz kiralamıştım pişmanım 10 mn euro istiolar sen nerde oynattın onu ?
    direk oynatmadım ben 11den başlayarak en fazla 10 maça çıkmıştır bende.aml oynattım bazende direk amc oynattım oyunkurucu yaptım sürekli hüsran yasadım malesef.fm10da vazgeçilmezimdi ama şimdi tutturamadık bi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    türk AML olarak tunay torun ve sercan sararer i tavsiye ederim.İkisi de güzel oynarlar ve ucuzdurlar...
    duydum ikisinide oynatma şansım pek olmadı sercanı fm10da kullanmıştır ideal yedeğimdi tunayı hiç deneyemedım.hafiften bi teklifi yapayım bakalım

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri