1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Luton'a bir el atın!

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Post Luton'a bir el atın!

Arkadaslar ben blue squer liginden lutonla kariyer yapıyorum ilk 2 senede üst üste 2 sampiyonluk alarak ingiltere 1 e yukseldim ama buradaki takımlara gore kadrom zayıf ve kimsede gelmiyo pek maddi durumumda yok acıkcası 280 bin dolarlık bir butcem var 2 senedir maksimum 320 bin dolar oldu zaten yonetim cimri degil ama ellerinden bu kadarı geliyo ne istersem yapmaya calsıyolar bana transfer konusunda yardımcı olursanız memnun olurum simdiden tesekkurler.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Transfer bütceni maasa ayır. free oyuncularla anlasmaya calıs fakat istediklerinin yarısında inat et cünkü ben ingiltere alt liginde hep öyle yapıyorum. ve kendine bir adet parent klüp bul büyüklerden kiralama yoluna git en basit örnegi bu oLur heralde..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bu dediklerini yaptım zaten ama kimse gelmiyo gelende cok yüksek maas istiyo artık kalas futbolcularla ilerlicez. onericeniz oynar o takımda diceginiz ugun isimler varsa sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Parent klüp ara o halde fakat illaki gelen oyuncular vardır.. asistan raporunda eksik yerlere illaki oyuncu önerileri vardır birde oradan göz at.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sanırım oyuncu önerisi istiyorsun.Jeremy Helan,Oumar Tchomogo,Victor Palsson (Kiralık),McGinty,Kamissakko bunlar aklıma gelenler.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Filtreden İngiliz olmayan serbest futbolcuları ayarlayıp asistanın gerçekçi olmayan hedefleri ayıklamasını seçersen istediğin tipte oyuncuları bulabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Börk kardeşim. 3.sezon oldugu icin tavsiyede yardımcı olamadım o zaman söyle yapalım nadir ciftci yede göz at derim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben sana hitaben söylemedim onu Bu arada arkadaş 2 lig atlamış.Hala Conferance'de sandım ben.O yüzden o oyuncuları unut
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

sagolun arkadaslar yardımlarıız icin cok tesekkürler dediklerinizle baya bi eksiklerimi tamamladım tek eksik forvet kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

arquin diye fransız bı forvet war kesınlıkle almalısın bende cambrıgle ılk sezon 30 bı ust lıgde devre arası 19 golu war

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

sagol kardes bakıcam dedigin adama

Mesaj Yetkileri