Galatasaray'da bugün beklenen açıklama yapıldı ve Frank Rijkaard'la yollar ayrıldı.Kulüpten yapılan açıklama ise şöyle;
ŞOK İDDİA!!
Galatasaray'da herkes yeni Teknik Direktörün kim olacağını merak ederken bugün Ntvspor'da Son dakika olarak verilen haber herkesi şaşkına çevirdi.Takımın başına Rijkaard'dan sonra dünyaca ünlü bir teknik adam bekleyen Galatasaray'lı taraftarlar bu haberle adeta sarsıldı.Haberde Galatasaray'ın genç ve deneyimsiz bir çalıştırıcıyla anlaştığı belirtildi.Ancak kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmaması taraftarları biraz olsun rahatlatırken.Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin basına : ''Kimse merak etmesin Galatasaray'ın adına yakışacak bir teknik direktörle anlaştık.Ufak pürüzler kaldıi ,bunlarıda çözdükten sonra Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıklayacağız'' diye konuştu.
VE BEKLENEN AÇIKLAMA
Bugün saat 14.00 da resmi siteden yapılan açıklamaya göre Galatasaray ,teknik direktörlük görevine Serhat IRK'ı getirdi.Böyle isim yapmamış birinin takıma yapabileceği etki taraftarlar arasında merak konusu oldu.Hata yönetimin bile ikiye bölündüğü.Yönetimin içinden bazı kişilerin böyle tanınmamış birisinin takımın başına geçmesinden son derece rahatsız oldukları ,bunun bir intihar olduğunu düşündükleri de gelen haberler arasında.
Fotomaç Gazetesinin attığı başlıksa sanki tüm Galatasaray'lıların aklındakileri özetliyordu.
BASIN TOPLANTISI
Gazeteci : Galatasaray gibi büyük bi camiaya gediniz nasıl hissdiyosunuz kendinizi ?
Serhat : Öncelikle böyle büyük bir klübe geldiğim için çok mutluyum.Elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.(klasik cevap)
Gazeteci : Bu görev için çok genç ,çok tecrübesiz olduğunuz söyleniyo bu yükü kaldırabilecekmisiniz?
Serhat : Kim diyo onu ya?O lafı diyenler benim kadar Football Manager oynamışmı acaba
Ben 2003 den beri bu işin içerisindeyim.
Gazeteci : Nasıl anlamadım
Serhat : Anlarsın zamanla
Gazeteci : Neyse. Takımın durumu hakkında bilginiz varmı ?
Serhat : Olmaz olurmu?tabikide var .Sağolsun Rijkaard takımı ne hale getirmiş
Gerekeni yapacağız.
Başkan lafa girer...
Başkan : Eski teknik direktör hakkında böyle konuşmasak.
Serhat : Ya bi sus Adnan ya her lafa atlama
Başkan(kulağıma doğru eğilerek) : Dur sen bi şu toplantı bi bitsin de..
Serhat : Başka sorusu olan? ee... evet siz buyrun?
Gazeteci : Nasıl bi oyun oynatacaksınız?
Serhat : Atak futbol oynayacağız tabi ki de.Takımımızın kadrosu buna müsait.Geçen sene ki maçları izlediğim de defansdaki sorunlar gözüme çarptı bunları düzeltmeye çalışacağım.
Gazeteci : Transfer düşünüyomusunuz?
Serhat(Başkana dönerek) : Ne diyosun bu konuya başkan? Alırız dimi bi kaç oyuncu?
Başkan : öhö öhö. Serhat bey bunları aramızda konuşsak.
Serhat(Gazetecilere dönerek) : Ya siz Adnan'a bakmayın daha önceden söz verdiği yıldız transferlerini yapmadı ya.tövbe etmiş medya önünde bi daha transfer açıklaması yapmayaNeyse biz ayarlarız bi şeyler beyler siz kafanızı yormayın
Gazeteciler(Hep bir ağızdan) : Allah razı olsun
Serhat : Ne demek her zaman
Gazeteci : Transfer düşündüğünüz bi bölge var mı?
Serhat : Maddi imkanlar uygun olursa bir forvet transferi düşünüyorum.
Gazeteci : Takımdan göndereceğiniz oyuncu veya oyuncular var mı ?
Serhat : Buna hazırlık döneminden sonra karar vereceğim.Ama bu sene için oyuncu gönderme gibi bi düşüncem yok henüz.
Gazeteci : Elano ,Pino ve Çağlar 'ın sakatlıkları sürüyor bunlar sizi etkiler mi ?
Serhat : 3'ü de kaliteli oyuncu kadromdaki herkes gibi ancak yerlerini dolduracak oyuncularım var.Ama biraz hissedebiliriz yinede özellikle takımınızda Elano gibi bir süperstar varsa ve onu kullanamıyosanız bu sıkıntı olabilir.
Gazeteci : Şe..
Serhat : Sus tamam yeter bu ne arkadaş ya ,bu kadar ropörtajmı olur ?Tamam hadi herkes evine hadi.Hadi kalkın hadi işimiz gücümüz var.Hadi Adnan sende hadi koçum
![]()
Serhat : Oh bee gittiler ya.Bi kafa dinleyelim şurda ya
VE YENİ ASLAN İDMANDA
SERHAT KİMDİR?
1990 yılında Tokat'ın Erbaa ilçesinde doğan Serhat.Tam bir manager hastasıdır 2003'den beri manager oynamaktadır....
Arkadaşlar size okurken keyif alacağınız bir kariyer yapmaya çalışacağım inşallah başarılı olurum. Bu arada takım olarak da inşallah başarılı olurum da egolarım tatmin olmuş olurseviyorum hepinizi diyerek kariyerime başlıyorum..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163 Okudum ve Kabul ettim