Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Sarı-Kırmızı kariyer

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Arrow Sarı-Kırmızı kariyer

Galatasaray'da bugün beklenen açıklama yapıldı ve Frank Rijkaard'la yollar ayrıldı.Kulüpten yapılan açıklama ise şöyle;

ŞOK İDDİA!!

Galatasaray'da herkes yeni Teknik Direktörün kim olacağını merak ederken bugün Ntvspor'da Son dakika olarak verilen haber herkesi şaşkına çevirdi.Takımın başına Rijkaard'dan sonra dünyaca ünlü bir teknik adam bekleyen Galatasaray'lı taraftarlar bu haberle adeta sarsıldı.Haberde Galatasaray'ın genç ve deneyimsiz bir çalıştırıcıyla anlaştığı belirtildi.Ancak kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmaması taraftarları biraz olsun rahatlatırken.Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin basına : ''Kimse merak etmesin Galatasaray'ın adına yakışacak bir teknik direktörle anlaştık.Ufak pürüzler kaldıi ,bunlarıda çözdükten sonra Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü açıklayacağız'' diye konuştu.

VE BEKLENEN AÇIKLAMA

Bugün saat 14.00 da resmi siteden yapılan açıklamaya göre Galatasaray ,teknik direktörlük görevine Serhat IRK'ı getirdi.Böyle isim yapmamış birinin takıma yapabileceği etki taraftarlar arasında merak konusu oldu.Hata yönetimin bile ikiye bölündüğü.Yönetimin içinden bazı kişilerin böyle tanınmamış birisinin takımın başına geçmesinden son derece rahatsız oldukları ,bunun bir intihar olduğunu düşündükleri de gelen haberler arasında.

Fotomaç Gazetesinin attığı başlıksa sanki tüm Galatasaray'lıların aklındakileri özetliyordu.

BASIN TOPLANTISI

Gazeteci : Galatasaray gibi büyük bi camiaya gediniz nasıl hissdiyosunuz kendinizi ?

Serhat : Öncelikle böyle büyük bir klübe geldiğim için çok mutluyum.Elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.(klasik cevap )

Gazeteci : Bu görev için çok genç ,çok tecrübesiz olduğunuz söyleniyo bu yükü kaldırabilecekmisiniz?

Serhat : Kim diyo onu ya? O lafı diyenler benim kadar Football Manager oynamışmı acaba
    Ben 2003 den beri bu işin içerisindeyim.

Gazeteci : Nasıl anlamadım

Serhat : Anlarsın zamanla

Gazeteci : Neyse. Takımın durumu hakkında bilginiz varmı ?

Serhat : Olmaz olurmu? tabikide var .Sağolsun Rijkaard takımı ne hale getirmiş Gerekeni yapacağız.

Başkan lafa girer...

Başkan : Eski teknik direktör hakkında böyle konuşmasak.

Serhat : Ya bi sus Adnan ya her lafa atlama

Başkan(kulağıma doğru eğilerek) : Dur sen bi şu toplantı bi bitsin de..

Serhat : Başka sorusu olan? ee... evet siz buyrun?

Gazeteci : Nasıl bi oyun oynatacaksınız?

Serhat : Atak futbol oynayacağız tabi ki de.Takımımızın kadrosu buna müsait.Geçen sene ki maçları izlediğim de defansdaki sorunlar gözüme çarptı bunları düzeltmeye çalışacağım.

Gazeteci : Transfer düşünüyomusunuz?

Serhat(Başkana dönerek) : Ne diyosun bu konuya başkan? Alırız dimi bi kaç oyuncu?

Başkan : öhö öhö. Serhat bey bunları aramızda konuşsak.

Serhat(Gazetecilere dönerek) : Ya siz Adnan'a bakmayın daha önceden söz verdiği yıldız transferlerini yapmadı ya.tövbe etmiş medya önünde bi daha transfer açıklaması yapmaya Neyse biz ayarlarız bi şeyler beyler siz kafanızı yormayın

Gazeteciler(Hep bir ağızdan) : Allah razı olsun

Serhat : Ne demek her zaman

Gazeteci : Transfer düşündüğünüz bi bölge var mı?

Serhat : Maddi imkanlar uygun olursa bir forvet transferi düşünüyorum.

Gazeteci : Takımdan göndereceğiniz oyuncu veya oyuncular var mı ?

Serhat : Buna hazırlık döneminden sonra karar vereceğim.Ama bu sene için oyuncu gönderme gibi bi düşüncem yok henüz.

Gazeteci : Elano ,Pino ve Çağlar 'ın sakatlıkları sürüyor bunlar sizi etkiler mi ?

Serhat : 3'ü de kaliteli oyuncu kadromdaki herkes gibi ancak yerlerini dolduracak oyuncularım var.Ama biraz hissedebiliriz yinede özellikle takımınızda Elano gibi bir süperstar varsa ve onu kullanamıyosanız bu sıkıntı olabilir.

Gazeteci : Şe..

Serhat : Sus tamam yeter bu ne arkadaş ya ,bu kadar ropörtajmı olur ? Tamam hadi herkes evine hadi.Hadi kalkın hadi işimiz gücümüz var.Hadi Adnan sende hadi koçum

Serhat : Oh bee gittiler ya.Bi kafa dinleyelim şurda ya

VE YENİ ASLAN İDMANDA

SERHAT KİMDİR?
    1990 yılında Tokat'ın Erbaa ilçesinde doğan Serhat.Tam bir manager hastasıdır 2003'den beri manager oynamaktadır....

Arkadaşlar size okurken keyif alacağınız bir kariyer yapmaya çalışacağım inşallah başarılı olurum. Bu arada takım olarak da inşallah başarılı olurum da egolarım tatmin olmuş olur seviyorum hepinizi diyerek kariyerime başlıyorum..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163 Okudum ve Kabul ettim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerm photoshoplar çok başarılı olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Taktik

Arkadaşlar öncelikle yaptığınız bu yorumlar için çok teşekkür ederim.

Takımımda bulunan kanat oyuncularını yetersiz gördüğümden böyle bir dizişi tercih ettim.Diğer türlü gol sıkıntısı çekeceğimizden böyle düşündüm.Çünkü, defansımada pek güvenmiyorum.Takıma alabilirsem bir forvet birde defans oyuncusu düşünüyorum.Maddi imkansızlıklar sizde hak veririsinizi
    (Not : Kadro seçimim bu değil sadece dizilişi göstermek istedim)

Yorum ve önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler...

barış ı yedek as yapabılırsın ama 11 de oynatmanı gercekten cok elestırırım konu cok guzel olmus eglencelı basarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by brknesta View Post
    barış ı yedek as yapabılırsın ama 11 de oynatmanı gercekten cok elestırırım konu cok guzel olmus eglencelı basarılar
    Öncelikle teşekkür ederim Barış bu takımın dinamosu ondan vazgeçememYani elano gelene kadarBurak bu arada biz tanışıyoruz bilmem hatırlıyomusun?İsminden hatırladım

barış bence bank asya topcusu. nerden tanısıyoruz adımıda bılıyorsun?

Nesil
    2007

Başarılar

Kadro dizilişin güzel bende hep bu dizilişte oynardım, güzel diziliştir Sadece, bence, M.Batdal ve Barış yetersiz duruyor kadroda...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

barış bence bank asya topcusu. nerden tanısıyoruz adımıda bılıyorsun?
    Yerine oynatacak oyuncum olsa eyw.ama yok işte paranın gözü kör olsun
    Msn den tanışıyoruz bu siteden eklemiştim seni baya futbol üzerine konuşuyoduk Tokat Erbaa dan belki hatırlarsın

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Başarılar

Kadro dizilişin güzel bende hep bu dizilişte oynardım, güzel diziliştir Sadece, bence, M.Batdal ve Barış yetersiz duruyor kadroda...
    Bencede en zayıf halkalar onlar takımda ama yabancı forvet ayayışllarımız sürüyor Batdal'ın yerine bir forvet alabilirsek sorun çözülür çünkü Barış'ın oynayacağı süre Elano gelene kadar

Quote Originally Posted by Sagomania60 View Post
    Yerine oynatacak oyuncum olsa eyw.ama yok işte paranın gözü kör olsun
    Msn den tanışıyoruz bu siteden eklemiştim seni baya futbol üzerine konuşuyoduk Tokat Erbaa dan belki hatırlarsın

Bencede en zayıf halkalar onlar takımda ama yabancı forvet ayayışllarımız sürüyor Batdal'ın yerine bir forvet alabilirsek sorun çözülür çünkü Barış'ın oynayacağı süre Elano gelene kadar
    forvet olarak gençlere önem var yada parana guzel bı bedavalardan al hatırlayamadım valla. ama tanıdık bırını gordgme sevındım bol bol konsrs yıne

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Ve ilk hazırlık maçımız farklı bir skorla bitiyor..

Ofspor-GALATASARAY

Maçın genelinde iyi oynadığımızı düşünüyorum kalite farkıyla kazandık.
    Barış ve Mehmet Batdal kendilerine yapılan eleştirilere cevap verircesine oynadılar :P

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

forvet olarak gençlere önem var yada parana guzel bı bedavalardan al hatırlayamadım valla. ama tanıdık bırını gordgme sevındım bol bol konsrs yıne
    Serhat294 belki burdan hatırlarsın,neyse önemli değil zaten burda tekrar konuşmaya devam ediyoruz bende buna sevindim. Forvet olarak aklımda biri var ama burda açıklayamam malum günümüzün şartlarını biliyosun isim verince fiyat uçup gidiyo hem Adnanlar da pek hoş karşılamaz bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

GALATASARAY ÇARPILDI!!!

Frankfurt-GALATASARAY

Galatasaray ikinci hazırlık karşılaşmasında Almanya ekiplerinden E.Frankfurt'la karşılaştı.Maça büyük ilgi gösteren gurbetçi taraftarlar staddan üzgün ayrıldı.Commerzbank-Arena Stadyum'unda oynanan karşılaşmada Frankfurt Galatasaray'a adeta gol yağdırdı.Galatasaray'ın 4 golünü yan toplardan yemesi akıllara 'bu defansla nereye kadar?' sorusunu getirdi.Ayrıca Galatasaray'ın kaçırdığı akıl almaz goller seyircileri ve çiçeği burnunda teknik direktör Serhat'ı adeta çılgına çevirdi.Maçtan sonra Serhat yaptığı açıklamada 'Tek tek ele aldığımızda hepsi iyi oyuncular fakat henüz tam anlamda takım olabilmiş değiliz' dedi ve ekledi 'What can I do ıhı ıhı sometimesssss '....

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

GALATASARAY'DAN BERABERLİK

Galatasaray takımı oynadığı 3. hazırlık karşılaşmasında İsviçre'nin Zürich takımıyla 2-2 berabere kaldı.Galatasaray'da yan top sorununun devam ettiği gözlenirken ,Servet Çetin'in vasat oyunu yine değişmedi.Pozisyon üretmekte de zorlandığı görünen Galatasaray'da forvet eksikliği de göze çarpıyor.Bununla ilgili maçtan sonra konuşan teknik direktör Serhat : 'Evet ,iyi oynamıyoruz ama kötüde oynamıyoruz.ne yapıyoruz biz ? Burası neresi ?Siz de kimsiniz?' diye konuştu.Transfer hakkındaki soruları yanıtsız bırakan Serhat kaş göz ifadeleriyle 'belki bu ara bi transfer olabilir' gibi bir hareket yaptı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Transfer

HARRY KEWELL ARSENAL'DE!

Galatasaray'ın Avusturalya'lı oyuncusu Harry Kewell İngiltere'nin Arsenal takımıyla anlaştı.Arsenal bu transfer için Galatasaray'a 8 milyon TL ödedi.Kulüpten yapılan açıklama şöyle:'Oyuncumuza, takımımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder , yeni kariyerinde başarılar dileriz'.

Bu transfer sonucu medyaya konuşan teknik direktör Serhat : 'İyi bir oyuncuydu.onu kaybettiğimiz için üzgünüz.Ama kazandığımız para için mutluyuz.Bu yaşta,bu adamı , adamı bu paraya sattık ya valla helal olsun bize ' şeklinde konuştu 'Bu parayı transferde mi kullanacaksınız?'şeklindeki soruya ise: 'Hayır kendime bir play station ve evimin salonuna bi şişme havuz alacağım nasipse'şeklinde cevapladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Transfer

SON DAKİKA !

Galatasaray Nijerya Milli Takımı oyuncusu Michael Eneramo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.23 yaşındaki oyuncu bugün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sözleşme basın önünde imzalıycak.

Medyadaki yorumlar:

Rıdvan Dilmen : Tam Galatasaray'ın aradığı golcü.Her türlü özelliği var kafa topuna çıkar ,bitiriciliği üst seviyede ,müthiş bi fiziği var.Serhat'ı bu transferden dolayı kutluyorum.

Sergen Yalçın : Ben bu adamın Galatasaray'ın topçusu olduğuna inanmıyorum.Galatasaray bu gidişle küme düşer.Eneramo ancak 8.lig topçusu.Bizde top oynadık biliyoruz.Bu adamdan bi cacık olmaz.(klasik sergen yorumu )

Orhan Gencebay : Berhudar olur inşallah

Bülent Ersoy : Sefaam olsunn.E Tabi Halk tarafından çok takdi-i şayan-i umumi fevkalade bir oyuncu.Şahanede bir sesi var ben çok mes'ud oldum.Zaatalilerinden(sakın benden açıklama istemeyin)

Ajdar : O süperstarsa ben hiperstarım bu ülkenin yıldızı benim.Enaramo'nun kaç kasedi varmışta yıldız oluyo?Ben bu beyefendiyi tanımıyorum ve burda bulunmak istemiyorum hadi iyi akşamlar

VE ENERAMO İMZAYI ATTI

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Hazırlık Maçı

GALATASARAY YİNE MAĞLUP!

Nürnberg-GALATASARAY

Galatasaray Nürnberg karşısında yine istenen oyunu oynayamadı.Defansif olarak iyiye gidildiğinin sinyalleri verilidi ama bu seferde takım gol sıkıntısı çekiyor.Baros'un ve yeni transfer Misimoviç'in formu teknik direktör serhat'ı düşündürürken.Bu oyuncuların her geçen gün neden performanslarının düştüğü ise merak konusu.Orta saha olarak da pek parlak bir görüntü çizemeyen Galatasaray'da Elano'nun dönüşü adeta iple çekiliyor.Bu arada maçta sakatlanan Milan Baros'un 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

E NİHAYET

Adıyamanspor-Galatasaray

Galatasaray lig öncesi yaptığı son hazırlık müsabakasından galip geldi.Yeni transfer Eneramo attığı 3 golle yıldızlaşırken.Misimoviç önceki maçlara göre biraz daha istekli göründü.Şimdi Teknik direktör Serhat ,takımı ligdeki ilk maç olan Fenerbahçe maçı için kampa aldı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Görseller çok iyi ama kariyerde iyi olursa tadından yenmezSana tavsiyem o sistemden vazgeçip 4-2-3-1 oynatman.Çok faydasını görürsün

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Görseller çok iyi ama kariyerde iyi olursa tadından yenmezSana tavsiyem o sistemden vazgeçip 4-2-3-1 oynatman.Çok faydasını görürsün
    Şu an 4-3-2-1 e geçtim.dediğin taktiği deniycem ama korkuyorum en azından pino gelene kadar böyle devan etmeyi düşünüyorum.Çünkü kanat olarak oynatabileceğim bi Arda var.Diğerleri Serdar Özkan,Aydın(vasıfsız elemanlar yani)

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Uefa Avrupa Ligi

GALATASARAY - Glentoran

CİMBOM EZDİ

Ve Galatasaray Uefa Avrupa Ligi'ne hızlı bir giriş yaptı.Üçüncü turda Kuzey İrlanda ekibi Glentoran'ı 4-0 gibi bir skorla deviren Aslan,turun kapılarını ardına kadar araladı.Maça hızlı başlayan Galatasaray Cana'nın pasında Mustafa Sarp'ın 30 metreden yaptığı harika bir aşırtmayla 1-0 öne geçti.Ardından Misimoviç adeta eski günlerinden görüntüler sunarak ceza sahasına girdi ordada 3 kişiyi çalımlayan Misi düzgün bir vuruşla topu filelere bıraktı.Bu golden 4 dk sonra Eneramo'nun sağ taraftan çıkardığı pasa 6 pas üzerinden yaptığı vuruşla 3.golü getirdi.Son sözü ise Galatasaray'ın flaş transferi Eneramo söyledi Musa'nın pasıyla hareketlenen Eneramo yaklaşık 40-45 metre topu sürdükten sonra yaptığı usta vuruşla skoru belirledi.

GALATASARAY İŞİ BİTİRDİ

Cimbom Düşler Sahnesinde çıktığı 2. maçtanda galip geldi.İlk Maçı 4-0 alan Galatasaray 2.maçı deplasmanda 1-0 kazandı ve adını üst tura yazdırdı.Galatasaray'ın tek golü yine Eneramo'dan gelirken Eneramo'nun Misimoviç'le yakaladığı uyum dikkatlerden kaçmadı.Golünde asistini yapan Misimoviç son haftalarda ki üstün performasını devam ettirdi.
    Last edited by Sagomania60 : 10.Kasım.2010 at 00:29 Reason: Ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

VE İŞTE YÜZYILIN DERBİSİ..

Galatasaray ve Fenerbahçe Türkiye'nin bu iki güzide kulübü Spor Toto Süper Ligin ilk karşılaşmasında karşı karşıya geliyor.Bir tarafta Aslan.Diğer tarafta Kanarya.Bakalım hangisi galip gelecek.
    Cimbom Arda,Eneramo,Misimoviç,Cana,Neill gibi oyunculara güvenirken.Fenerbahçe Alex,Niang,Stoch ve Lugano'ya güveniyor.Maçı Halis Özkahya yönetecek.Bugün nefesler tutulacak.Tüm Türkiye,hatta tüm dünya bu maça kilitlenecek.Temennimiz bu büyük derbide iyi olanın,hak edenin kazanması ve hiçbir olay yaşanmadan medeni bir şekilde final düdüğünün çalması.

Eksikler:

Galatasaray : Elano,Baros,Pino,Aykut ve Çağlar.
    Fenerbahçe : Gökhan Gönül,Gökhan Ünal,Dia ve Guiza.

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

başarılar takipçin olucam

güzel v eğlenceli bir kariyer

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

1.Hafta(GALATASARAY-Fenerbahçe)

DEV DERBİ CİMBOM'UN!!

Galatasaray çok iyi oynadığı mücadeleyi Arda ve Barış'ın golleriyle kazandı.Maçı domine eden ve kazanmayı daha çok isteyen taraf Galatasaray'dı hakettiği bir galibiyet aldı.Sezon başında çok eleştirilen Galatasaray defansı bu maçta tam not aldı diyebiliriz.Karambolden gelen bu iki golle Galatasaray unutulmuycak bir galibiyetle lige başladı.

Maçtan sonra görüntüler

Not : Maçı tribünden izleyen Hakan Şükür Galatasaray'ın galip gelmesiyle dayanamayıp yanında oturan taraftardan formasını ödünç alıp sahaya indi.işte o ilginç kare)

Son Dakika: Maçtan sonra elimize gelen bilgilere göre Hakan Şükür ,takımın Fenerbahçe galibiyetini kutlamak için Galatasaray'lı futbolcularla birlikte gittiği eğlence merkezinde emniyet görevlileri tarafından tutuklandı.Bunun nedeni Hakan Şükür taraftardan aldığı formayı üstünde unutmuş ve o taraftarda Hakan Şükür'ü şikayet etmiş.Ancak Hakan Şükür gereken açıklamayı yapıp formayı iade ettikten ve taraftarla fotoğraf çektirdikten sonra serbest bırakılmış (Not:Tamamen uydurmadır inanan olabilir başımızı yakmayalım )

Maçın Adamı: Barış Özbek

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    başarılar takipçin olucam

güzel v eğlenceli bir kariyer
    Teşekkür ederim o zaman bu güzel Fenerbahçe galibiyetini sana armağan ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Uefa Avrupa Ligi

Luzern-Galatasaray

GALATASARAY'DAN İYİ SONUÇ

Galatasaray Uefa Avrupa Liginde bugün oynanan karşılaşmada Luzern'e konuk oldu 6.Dakikda yan topdan bulduğu golle 1-0 öne geçen luzern,golün üstüne yattı.O dakikadan sonra 5 savunma ve 2 ön liberoyla kalesini savunan Luzern,Arda'nın 81' de 30 metreden attığı müthiş füzeye engel olamadı.Galatasaray tur için avantaj sağlarken Luzern,şansını zora soktu.

Not:Burda Barış Özbek'e bir parantez açmadan geçemiycem 2 haftadır harika futbol oynuyor.Kendisini tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Luzern'den 3 puan alsaydın daha iyi olurdu senden daha düşük kalitede oyuncuları var, olsun tebrikler yinede.

Transferindeki yorumcularının yazılarını beğendim, ellerine sağlık..

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ellerine sağlık üstad aynen devam

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri