Fearless Coward
vs
Fearless Coward
vs
Ortak kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
So what?
Saike
Başarılar dilerim. Zevkli olur inşallah.
Teşekkürler arkadaşlar ayrıca eklemek istiyorum versiyon 11.2.1'dir.BJK'yi en iyi şekilde yöneteceğim çok bomba transferler yaptık.
Ceyhun Gülselam GalataSaray'da
Bonservisine tamamı peşin 2M€ verildi.
Screw you guys, I'm goin' home
Jadson Beşiktaş'ta !
Shakhtar'ın Brezilya'lı yıldızı Jadson artık Beşiktaş için ter dökecek.Jadson için Shakhtar'a €5M peşin,€2.5M ise 12 ay sonra ödenmek üzere toplamda €7.5M ödeyeceğiz.
Göreyim Seni Kaan Madara Et Şu Çakma Jeti![]()
Çok Fazla Fark Var mı Bu Güncellemede.
Last edited by BaGa TaRKaN : 18.Aralık.2010 at 17:46
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Oguchi Onyewu GalataSaray'da
Bonservisine 1,8M€ verildi
Bütün transferlerimiz peşindir(gerek özgürün gerek benim) sadece bi tek ben Jadson'a 12 ay taksitle 2.5M ödeyeceğim oda zorunluluktan yapacak bir şeyim yoktu![]()
Başarılar dilerim zevkli olucağına inanıyorum takipteyimFavorim tabiki Galatasaray !
![]()
Jo Beşiktaş'ta !
Man.City'nin yedek kadrosunda yer alan Jo yine Türkiye'ye ama bu sefer Beşiktaş'a kiralık olarak geldi.Jo için Man.City'e 220k ödenecek.Ayrıca Jo beğenilirse €4.4M karşılığında bonservisi alınabilecek.
İstanbul'u herkes zaten bu yüzden tercih ediyor![]()
Jo'yu ben adam edecem dayak şhow la
![]()
Jermaine Jenas Beşiktaş'ta !
Tottenham'ın İngiliz oyuncusu Jenas'ı 180k karşılığında 1 yıllığına kiraladık.Eğer Jenas beğenilirse €4.2M karşılığında bonservisi alınabilecek.Takımın orta saha mevkisinde oyuncu birikmesine rağmen Özkan bu transferin kadro derinliği için yapıldığını söyledi.İyi oynayan herkesin formayı kapacağınıda sözlerine ekledi.
Ömer Bayram Beşiktaş'ta !
NAC Breda'da oynayan Hollanda'lı oyuncuyu 1 yıllığına kiraladık.Özkan yaptığı açıklamada "Ömer'i Hollanda'da bizzat izledim.Gerçekten tam aradığımız bir oyuncu kendisine zaman zaman şans vereceğim.Sol açıkta başarılı olacağına inanıyorum." dedi.
Vay canına kümede büyük mücadele, Kaan vs. Özgür !![]()
2 takımında transferleri harika Gs de bonservis iyide maaş sıkıntı![]()
Sulejmani imza toreninde yine eski takiminin formasini gostermis, uyum sorunu olacak gibi
Kafasi karisik galiba ...
Sulejmani'nin başı dertte![]()
Başarılar iki takıma da. Tabi ki Beşiktaş
Gelen ve giden transferler
Hazırlık Maçları
Hazırlık maçlarını Kaan abi de bende asistana oynattık
başarılar. takip edeceğim. GS şimpiyon olur![]()
Hazırlık Kampımız
Hazırlık maçlarını Asistan oynadı o yüzden sonuçlar normal
Transfer Geçmişimiz
Transferlerimiz böyle daha da oyuncu almadık.