Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Dünyayı Dolaşmak Adına, İlk Durak Fransa! [Arles Avignon, 2010-2011 Sezonu]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Dünyayı Dolaşmak Adına, İlk Durak Fransa! [Arles Avignon, 2010-2011 Sezonu]

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Okudum ve kabul ediyorum.

Yeni menajer Aydoğan, Arles'in teklifini kabul etti

Henüz 24 yaşındaki genç menajer İlhan Aydoğan, Fransa Ligue 1'e bu sezon yeni yükselen Arles ile anlaştı.

Arles'in yeni hocası, takımı ligde tutmak için elinden geleni yapacaklarını belirtti. Arles ile 2 yıllık sözleşme imzalayan genç hoca yılda 350000 € alacak.

Kulübün web sitesi: http://www.arles-avignon.com/English-h7.htm

Arkadaşlar yeni bir kariyer heyecanı ile aranızdayım. İlgilerinizi bekliyorum. Akşama transferler, taktik hakkında bilgi ve yapılan lig maçlarını ekleyeceğim. Arada hikayeler de eklemeyi düşünüyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Başarılar Dilerim İlhan abi Taze abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Düzelttim, yanlış anlaşılma olmasın
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aydoğan Kümeye.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Başarılar dilerim İlhan Abi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Başarılar Abi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar İlhan abi

Başarılar Total Hayırdır Fırtına mı Estirmeye Geliyon

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

En uyuz olduğum takımdır fikstürde gördüğümde sövdüğüm takımdır kendileri iddaa oynamıştım 8 maç 5 misli 7 si tuttu arles son dakika 1-0 öndeyken gitti guingamp dan yedi 1 tane geçen sene gitti benim 386 tl

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arles Sürpriz mi Yapacak? Yoksa Beklendiği Gibi Küme mi Düşecek?

Arles ekibi Fransa'nın daha iki yıl öncesine kadar 3. Lig (National) ekibi iken iki yıl üst üste gösterdiği başarılı performans ile Ligue 1'e kadar yükselmiş bir takım.

2009'da 3. ligte 3. olarak bir üst lige yükselmiş, aynı dereceyi bir yıl sonra 2. ligde de başarıp Ligue 1'e kadar yükselmişler.

Kulüp Bilgileri:

Takım kadrosunun ligde kalmaya yeteceğini düşünen Aydoğan, kadroyu serbest durumda olan iki oyuncu ile güçlendirdi.

Transferler:

Transfer Edilen Oyuncuların Profilleri:

Walter Garcia:

Marcio Egidio:

Kadro Kalitesi Ligue 1 Ortalamasının Altında Olan Arles'in Önemli Oyuncuları:

Angelos Charisteas:

Ben Idir:

Aydoğan'ın Arles kadrosuna nasıl bir futbol oynatacağı merak konusu.

Birazdan taktiksel bilgiler ve takımın oyun yapısı hakkında bilgiler gelecek!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arles Takımının Taktik Yapısı

Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden Le Equipe'nin spor yazarlarından Regis Dupont, Aydoğan ile takımın taktiksel yapısı ve takımdaki geleceği hakkında konuştu.

Regis Dupont: Sayın Aydoğan, öncelikle merhaba. Arles takımını ligde tutmak için Fransa'ya geldiniz. Bundan önce İngiltere'de yaşadığınızı biliyorum. Neden teknik direktörlük, ve neden Arles?

İlhan Aydoğan: Ben küçük yaştan beri futbol aşığı bir adamım. Her ligi yakından takip ederdim. Arles'in iddaasız bir ekip olduğunu biliyordum. Onlar ligte kalmak için çok çaba sarfedeceklerdi, ben de kendimi ispatlamak için. Kariyerime başlamak için zirvede bir ekip seçmek yerine, şu anda bulunduğum konum gibi küçük bir yerden başlamayı tercih ettim.

RD: Fransa'yı özel olarak seçmenizin başka bir sebebi var mı?

İA: (Güler) Mmm, Fransız bayanların güzelliğinin methini duydum. Fransa'yı başka yönden de fethetmek gerek değil mi? (Gülüşürler)

RD: Taktik konuşmayı, taktiklerden bahsetmeyi sevdiğinizi biliyorum. Takımınızın taktiğinden biraz bahseder misiniz? Nasıl bir futbol oturtacaksınız?

İA: Ben her zaman oyuncuların parsellediği bölgelerin öneminin altını çizerim. Barcelona gibi alan hakimiyeti yüksek futbolculara sahip takımlarda 3'lü santrafor mümkün olabilir ama bu Arles'te kolay olmaz, o yüzden 442 formasyonunu tercih ediyorum:

Beklerimiz hızlı olsa da pozisyon alma yetileri üst düzey değil, tandem oyuncularımız da ağır adamlar oldukları için defans çizgisi biraz geride, ancak defans rakibi geride bekleyen cinsten değil. Yarı sahalarında rakibi rahatsız edip kolay pas atma ve pas alma şansı tanımayan bir yapıdalar.

Charisteas gibi kuvvetli ve atılan uzun topları saklayabilen bir forvet ve yanında Ghilas ve Frank Dja gibi hızlı forvetlerimiz varken kontra atak şanslarımızı da değerlendireceğiz. Öyle her hücumda sete dönmek yok.

Defans çok gerekmedkçe ileri çıkmayacak. Beklerimiz ve tandemlerimiz sigortamız olarak geride kalacaklar. Önlerinde iki orta saha da hurra çıkmayacak hücuma. Oyun kurarken Charisteas sakladığı toplarla yakınındaki oyuncuya pas dağıtarak oyun kurulmasına katkı sağlayacak. Eğer hücumu olgunlaştırabilirsek ileride kulemiz Charisteas ve aralara sızan Ghilas var. Ayrıca kanatlarımız hücuma sık sık çıkacaklar, sadece çizgide kalmayıp içeri de girecekler:

Duran top fırsatlarını iyi değerlendirmek adına çok adamla saldıracağız:

Savunma yapımız pozisyonunu kaybetmeyen, ancak rakibe de rahat dolaşma izni vermeyen yapıda olacak. Rakibe 4 savunma ve iki orta sahamız ile sıkı adam markajı yapacağız. Burada amaç rahat top yaptırmamak, rahat top aldırmamak.

Taktiğimizin dikkat çekebilecek yanları bunlar.

RD: Teşekkürler sayın Aydoğan. Bildiğiniz üzere Fransa'da genelde takımlar tek ya da 3 forvetle oynarlar. Umarım felsefeniz burada futbolun gelişmesine yardımcı olur. Sizinle önümüzdeki röportajlarda görüşmek üzere.

İA: Görüşürüz Regis, kendine iyi bak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar kariyeri hikayelerle, aşklarla devam ettireceğim ancak yorumlarınızı da bekliyorum

Bu sezon zor Ligde kalırsın öbür seneye güçlendirirsen 6. olursun gerisi gelir sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tarih: 06.09.2010

Yer: Hotel De L'Amphitheatre Suiti

İlhan, yine her zamanki gibi yoğun bir gün geçirmiştir. Bütün gün geçen sezonki Ligue 1 maçlarını seyredip, taktiği üzerine kafa yormuştur. Ancak bir türlü işin içinden çıkamamıştır.

İdealist olan İlhan, düşmesine kesin gözüyle bakılan Arles'i ligde ilk 3'e sokmak için planlar yapmaktadır aslında. Ama elindeki kısıtlı kadrodan bir şey çıkarabileceğinden emin değildir.

Bu ümitsizlik içinde akşamını eğlenerek geçirmek için birkaç kez takıldığı Fransız bayan arkadaşını suitine çağırmıştır. Aklını kemiren bir sürü şeyden kaçıştır aslında. Kalbinin bir köşesinde memleket hasreti, bir yanda eski bir aşk vardır. Fransa'ya geldiği günü, geliş amacını hatırlar bir ara.

Sonunda kapı çalar. İlhan isteksiz adımlarla kapıyı çalmaya gider, kapıyı açar ancak kimse yoktur. Kapının önünde bir mektup, üstünde eski aşkı Lisa'dan gelen mektup vardır.

İlhan mektuba bakar, gözlerinde geçmişteki umutsuzluğu vardır...

(Talep gelirse hikayeleri daha da canlandıracağım)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hikayeler güzel zevkli bir kariyer olacağa benziyorBaşarılar abi

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Senin taktiklerin 1 benim Müthiş Taktiklerim 2 Ne olacak bizim halimiz yav Kariyerinde başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Zor bir tercih olmuş,kümede kalınırsa büyük başarı.Şimdiden kolay gelsin.

Ayrıca skin çok hoş gözüküyor ismini öğrenebilir miyim ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok Zevkli Bi Kariyer Olucak . Hikayelerin Devamını Bekliyoruz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vay be, Lisa demek

Başarılar İlhan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teşekkürler ilginize arkadaşlar. Hikaye ve kariyer devam edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu akşam ve tüm tatilde aşk ve futbol dolu kariyerimize devam edeceğiz arkadaşlar

Özet bilgi geçmem gerekirse, 10. haftadayız, 4. sıradayız ve liderle aramızda 6 puan fark var.

İşte olduğumdan ekran resimlerini koyamıyorum ama akşama koyacağım.

umarım zevkli ve uzun bir kariyer olur. fransa ligi çok zevkli bir lig ne olacağı tam belli olmuyor. benim oynadığım kariyerlerin genelinde arles küme düşüyordu umarım iyi yerlere gelirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi Başlangıç

Kariyerine Arles Avignon takımı ile başlayan Aydoğan, Arles'e Ligue 1'de parlak günler geçireceğe benziyor. Ligde ilk 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 16 puan toplayan ekip, ligde 4. sıraya yerleşti. Arles'in zirve ile puan farkı 6.

Oynanan maçlarda alınan skorlar şöyle:

10. hafta sonunda puan durumu şu şekilde:

Ligde geride kalan haftalarda iyi performans gösteren oyuncuların başında attığı gollerle ekibini taşıyan Charisteas geliyor:

Ekibin oynadığı birkaç maçtan istatistiksel veriler şu şekilde:

PSG - Arles:

Toulouse - Arles:

Arles - Lyon:

Arles'in önümüzdeki haftalarda göstereceği performans merak konusu.

Süper maç hikayeleri çok yakında!

Gerçekten çok iyi gidiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Şaşırılacak bir başlangıç olmuş gerçekten,tebrikler.

Ayrıca skini sormuştum ama görmediniz sanırım,cevaplarsanız sevinirim.

Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Flex 11 skinimin adı, teşekkürler ilginiz içn arkadaşlar

sakary Ali Misafir

Zorlu karşılaşmalardan puanlar almışız.Çok iyi.İnşallah bu gidişatı koruruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ders Gibi Maç!

Tarih: 22.09.2010, Saat 22:45

Yer: Avignon Parc Des Sports Stadı, Avignon, Soyunma Odası

Oyuncular, Fransa Kupası'nda Valenciennes karşısında aldıkları galibiyeti kutlamak için soyunma odasına Avignon şarabı getirmiş, hepsi sevinç içindedir. Ancak Aydoğan, maçtan hemen sonra soyunma odasına girmiş, sinirden duvarları yumruklamış ancak siniri halen geçmemiştir.

Oyuncular odaya girerken...

Meriem: Beyler, bu gece ben de içiyorum, süper maçtı!

Pavon: En büyük pay benim beyler, iki golü astım tavana! Oley!

Ben Idir: Hadi ordan Madrid'in gülü! Ben alnının ortasına topu nişanlamasam nereden atıyordun?

Oyuncular sevinç içinde bağırıp çağırmaktadır, Aydoğan bir anda yerinden kalkar, Meriem'in elindeki şişeyi alıp duvara fırlatır, şişe paramparça olur.

Aydoğan: Benimle dalga mı geçiyorsunuz arkadaşlar? Dalga mı geçiyorsunuz? Attığınız 2-3 duran top golüne mi övünüyorsunuz? Siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz beyler? Daha dün düşecek takımın berbat oyuncularıydınız? Ne oldu size? Ne bu rehavet? Hemen şaraplar, kutlamalar...

Gelin benle, analiz odasına çıkıyoruz. Hadi, hemen!

Oyuncular şok olmuş durumdadır. Hiçbirinin ağzını bıçak açmamaktadır. Hepsi tıpış tıpış analiz odasına gider.

Saat 23.15, Analiz Odası

Ve görüntüler gelmiştir.

Aydoğan, tam 3 saat boyunca, oyuncularının yaptıkları bütün hataları anlatmıştır. Teker teker analiz etmişlerdir hatalarını. Rakibine tam 7 net pozisyon veren Arles, bunu bir manada haketmiştir. Oyuncular yataklarına gece 4 civarı girebilmiş, hepsinin aklında yaptıkları hatalar ve aldıkları ders vardır.

Arles-Valenciennes: 5-1

Lig guzel gidiyor abi tez zamanda Total Dominasyonla bulusturursun bizi insallah.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri