1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Bir Diriliş Öyküsü: Göztepe[2. Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Thumbs up Bir Diriliş Öyküsü: Göztepe[2. Sezon]

Öncelikle yeni katıldığım bütün turksportal.net ailesine selamlar, saygılar.

Zor Günlerin Adamı: Atakan

Göztepespor şanlı tarihindeki süper lig başarılarına susamıştı.Kadrosunda bulundurduğu genci, yaşlısı bütün sporcuları takıma ivme kazandıracak başarılı fakat aynı zamanda da enerjisiyle takıma güç katıcak, hayat verecek bir teknik adam ve rehberin gelişini dörtgözle bekliyorlardı ve beklenen açıklama başkan İmam Altınbaş'tan geldi: Atakan Sezgin Göztepe'nin başına getirilmiştir.Önceleri bu haber taraftarlarda ve camiada şok etkisi yaratsa da, zamanla bu soğuk duş etkisi yerini sabırlı bekleyişe bırakmıştı.Hepberaber sadece bekleyelim ve görelim.

Hedeflerimiz:
    -3 sezon da Süper Lig Şampiyonluğu.
    -Büyük çapta revizyon
    -Kalıcı şampiyonluk havası
    -Göztepe'yi eski şaşalı günlerine döndürmek

Göztepe S.K.

Taktik
    Elimizdeki mevcut kadroya en uygun olan, yaşı geçkin sporcuların çokluğu sebebiyle düşük tempolu pasa dayalı olan 4-1-2-1-2 sistemini tercihimizdir.

Transfer Politikamız
    Bütçemizin düşük oluşu ve yurt dışından ekonomik oyuncu getiremeyecek olmamızdan dolayı önceliğimiz sadece ihtiyacımız olan bölgelere mümkünse bonservisi elinde olan oyunculara yöneleceğiz.

Kariyer Kurallarını okudum, kabul ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Goztepe kariyerlerinin sayisinin artmasi gurur verici. Yeni nesilin takimimiza cok daha fazla sahip cikacagina inaniyorum.

Basarilar dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İlginize ve karşılamanıza teşekkür ederim =) İlgi arttıkça benim de şevkim paralel olarak artacaktır.

MERT KORKMAZ GÖZTEPE'DE

Göztepe'nin başına geçer geçmez kendi teknik kadrosunu yanında getirme kararı alan Atakan Sezgin, Kocaelispor'dan Mert Korkmaz'ı yardımcı managerliğe zaman kaybetmeden getirdi. Bu haberin üstüne basında çıkan transfer haberlerini sorduğumuz teknik adam her ne kadar sessiz kalsa da gerekli mevkilere genç yeteneklerin yanı sıra çok büyük bir yıldız ile de flört halinde olduklarını gizlemedi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

TRANSFERLERİMİZ

ALİ KUÇİK [Kiralık]

ATINÇ NUKAN [Kiralık]

MUHAMMET DEMİR [Kiralık]

TANER SAVUT [Free]

VE BEKLENEN TRANSFER GERÇEKLEŞTİ
    Uzun uğraşlar sonucunda bonservisi elinde olan milli futbolcu Yıldıray Baştürk sonunda ikna edilerek Göztepe ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır

YILDIRAY BAŞTÜRK [Free]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HAZIRLIK KAMPI

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

yıldıraya dikkat et çok sakatlık yaşıyor. onun dışında kiralık olayı güzel olmuş. hemen hemen denizliye aldığım kiralıklarla aynı. defansa da kiralık almaya bak, ismail güldüren, muhammet akagunduz, yuksel sariyar, mustafa yumlu, erol bulut, okan alkan, veysel sari, can gumusada işine yarayabilecek ve önerebileceğim ilk isimler.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim.Takip edicem

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

teşekkürler.metinoktay, yönetimin imkanları çok kısıtlı oyuncu göndermeye çalışıp bütçe yaratmaya çalışsam da hiç bir oyuncum şuan ilgi görmüyo. transferi noktaladım. Elimdekilerle idare edicem. Yıldıray konusuna gelince, çok hafif kondisyona dayalı özel antrenman uyguluyorum ona. mevcut özelliklerini korusun yeterli. 60 dan sonra Ali Kuçik değişikliği yapıyorum şuan her şey yolunda.

Türkiye Kupası Başlamadan Bitti
    1.lig ekiplerinden Akhisar Belediye'sine elendik. Aslında çok da iddiamız yoktu. İlerde çok zorlanacağımız için iyi oldu bile diyebilirim. Artık tek hedefimiz lig.

İLK YARIYI LİDER TAMAMLADIK

Çok güzel bir ilk yarı geçirdik. Fakat eksiklerimiz ve sakatlıklar uzun ve yorucu lig maratonunda kendini göstermeye başladı. Hız kesmeden bu aradan yararlanıp hatalarımızı düzeltmeye ve gerekirse en uygun mevkilere oyuncu takviyelerine devam edicez.

GELENLER

GİDENLER

hamza mütiş transfer tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

teşekkürler.Hamza ve Serkan Dökme harika ikili oldular göbekte önlerinde de yıldıray. ortasaha döktürüyo. kısa pas oynatıyorum barçadan farkı yok =) pas yüzdem %75in altına düşmüyo.
    Bütün Maç Kapanan Lig İkincisi Bandırmaspor'u Elimizden Kaçırdık

Alanyayı Rahat Geçtik

Hacettepe Savunmasını Aşamadık

Pozisyon Var Gol Yok

Sonunda Yüzümüz Güldü

Sarıyeri Gol Silahlarımızla Vurduk

Beypazarı Zorladı

Bugsaş'ı Rahat Geçtik

Lig 3.sü ÇorumSporla Ortada Bir Maç

Yeni Malatyaspor'u Muhammet Demir'le Geçtik

Kalitemizi Ortaya Koyduk

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Güçlü İskenderun Engelini Kayıpsız Geçtik

Domine Ettiğimiz Maçta Galip Geldik

Turgutluya Tek Kurşun

Ezici Oyunumuzu 2 Güzel Golle Taçlandırdık

Ligin Son Maçını da Kayıpsız Atlattık

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 2010-2011 Puan Durumu
    Şampiyon Göztepe

Yılın Futbolcusu: Muhammet Demir
    Yılın En İyi Genç Futbolcusu: Muhammet Demir

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

tayfun özkan da sendeydi dimi, 2010dan beri devamlı aldığım oyuncudur, genelde fransa ligine gidiyor, özellikleri harika. bu arada başarılı bir sezon geçirmişsin tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

evet, bende.Muhammet Demir'le çift forvet olarak harika bi sezon geçirdiler.teşekkürler bu arada.1.lig çok zorlu geçicek bütçem çok kısıtlı ama Allahtan yabancılara yönelebilicem. Tayfunun yanına güçlü bi santrafor ve sağ-sol beke ihtiyacım var.önerisi olan var mı?

sakary Ali Misafir

Tebrik ederim şampiyonlk güzel olmuş.Diğer gruptan kim çıkıyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Tebrik ederim şampiyonlk güzel olmuş.Diğer gruptan kim çıkıyor
    teşekkürler Diğer grupta; Adana Demirspor 81 puanla şampiyon olarak Sakaryaspor da playoffla bir üst lige yükseldi.Bu arada henüz 2.sezona başlamadım.Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

sakary Ali Misafir

oo Sakaryaspor'da geldiyse mükemmel olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

adem büyük, emre aktaş, mehmet yılmaz güçlü forvet önerilerim. sağ ve sol bekte denizliden erhan kartalı al, çok hızlı gelişiyor, yeni gökhan gönül deniyor oyunda. gene genç olarak sol beke hüsnü baskurt iyi bir genç. denizliden gene murat akça defansın göbeğinde harika gelişiyor önceki oyunlardan bilirsin. genç yabancı olarak koreli kim won-si k var o da harika bir genç, defansın göbeği asıl mevki, sol bekte de oynatabilirsin. Anselmo Ramon da anlaşması biten oyuncular arasında ama 1. ligde oynayacağını sanmam.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Tebrik ederim Bankasya baya zorlu olcak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

tebrikler için teşekkürler.
    @metin oktay çok sağol bütün önerilerini değerlendiricem.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2011/2012 Transferlerinin Büyük Bölümü Tamamlandı.
    Son olarak transferini düşündüğümüz bölge; sol bek.

İlk Maçımız Süper Ligden Düşen Güçlü Karabük'e Karşı

Maçın daha ilk dakikalarında 10 kişi kalmamıza rağmen Karabük'ü elimizden kaçırdık.

Çıkanlar ve Düşenlerden Sonra 1.Lig Şekillendi

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Takımda büyük revizyona girmişsin. Uyum sorunu hemen çözersen ilk 3 garanti.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Takımda büyük revizyona girmişsin. Uyum sorunu hemen çözersen ilk 3 garanti.
    aynen dediğin gibi. şuan çok zorlanıyorum takım halinde oyun ortaya koyamıyoruz.kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalışıyorum şimdilik inşallah en kısa zamanda sorun çözülür takım oynamaya başlar.

Mersin'de son 10 dk yorulan oyuncular yüzünden tamamen kapandığımız maçta 2 puan bıraktık

Transfer Sezonunun kapanmasına saatler kala son olarak Sakaryaspor'un genç solbeki Şaban Özel'i renklerimize bağladık.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şuan oynanmakta olan Dardanelsporla Türkiye Kupası eleme maçının ilk yarısında tam anlamıyla ezildik.1-0.
    Bir kaç taktiksel değişiklikle ikinci yarıya başladık.

-Türkerle iklinci yarının başında eşitliği sağladık.
    -Mehmet'in faulünde penaltı kararı.2-1
    -Köksal eşitliği sağladı.2-2
    -Adam'in yerine Tayfun oyunda.Son umudumuz.
    -Mehmet Yılmaz 2.sarı kart.
    -10 kişi sürdürdüğümüz maçta normal süresi 2-2 biten karşılaşma uzatmalara gitti.
    -uzatmaların ilk bölümünde eşitlik bozulmadı.
    -dk 119.çok tehlike bir noktadan frikik kazandık.
    -sonuçsuz kaldı ve maç penaltılara gitti.
    -ilk atış onlardan.mesut ve gol 1-0
    -tayfun geldi penaltı noktasına : 1-1
    -ugur parlak: 2-1
    -türker demirhan: 2-2
    -yavuz özsevim: 3-2
    -köksal yedek vuruyor ve aut.bu çok kötü oldu
    -okan sarı: 4-2
    -ferhat çulcuoğlu ve aut.böyle bir şey yok.
    Last edited by uAta34 : 04.Ocak.2011 at 19:05

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kupada Yine Hüzün

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

sıkma canını canın sağolsun dediğim gibi büyüy revizyonlarda hemen başarı bekleme

Göztepe kariyerleri gördüğümde çok mutlu oluyorum. Bank Asya'ya çıkarmışsın takımı tebrik ederim. Ayrıca Sakaryaspor ve Ads'de oyunda da olsa hakettiği yerlere gelmeleri dileğiyle. Başarılar dilerim , Göztepe'mizi hakettiği yerlerde görmek istiyoruz.

Göztepe kariyerimde ben de 2025'teyim.Ayrıca Türk Milli Takımı'nı da yönettim.Lig kupa ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarımla Dünya Kupası var elimde.
    Tabii,başarılar ilk önce finansı düzeltmekten geçiyor.Bunun için de 1 Temmuz'da kontratları sona eren oyuncuları bedavaya kadroya katıp,kiralık veriyoruz ve ya ilk sene oynatıp 2.sene satarak büyük gelir elde ediyoruz.
    Şu anda 400.000.000£ takımın değeri ve dünyada finansal açıdan Barça ve Realden sonra 3.takım.
    Kulüp statüm ise Dünya Çapı

Mesaj Yetkileri