Sakaryaspor'da Şok İstifa !
Sakaryaspor'da alınan başarısız sonuçlardan sonra teknik direktör Şaban Yıldırım'ın görevine son verildi.Takımın başına kimin getirileceği ise merakla bekleniyor.
B: Nasıl gidiyor işler ?
K: Nasıl olsun işte başkanım yorumculuk yapıyorum evi geçindiriyorum.Takımı artık bu sene daha iyi yerlerde görmek istiyorum başkanım.
B: Evet Kaan benimde tek temennim bu.Biliyorsundur Şaban hoca ile yolları ayırdık.Takımı seneye Bank Asya'ya götürecek kaliteli bir hocaya ihtiyacımız var.Kadromuz bu lig için çok kaliteli.
K: Evet başkanım haklısınız kaliteli bir hocaya ihtiyacı var takımın.
B: Sen 10 yıldır futbolu bırakmış olmana rağmen hiç bir takımı çalıştırmadın.Gel şehrinin takımı ile kendine yeni bir sayfa aç.
K: Başkanım daha önce hiç teknik direktörlük yapmadım.Bana nasıl bu kadar çok güveniyorsunuz?
B: Yahu sen geç takımın başına senden iyisini mi bulacağız ?
K: Tamam başkanım takıma zarar vermek istemiyorum sözleşmeyi 1 yıllık yapalım eğer benden memnun kalırsanız sözleşmeyi uzatırız.
B: Yav tamam sen atla gel kulüp binasına sözleşmeyi imzala hemen takımın başına geç.
Duyuru
Takımımızın başına efsane futbolcularımızdan Kaan Özkan getirilmiştir.Teknik direktörümüz ile bugün saat 16:00'da sözleşme imzalanacaktır.