1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Servette içinde imkansızlık - Bir Amerikalı' nın İsviçre Serüveni

Default Servette içinde imkansızlık - Bir Amerikalı' nın İsviçre Serüveni

NCIS' teki görevimi bıraktıktan sonra teknik direktörlüğe soyunmuş ve Celtic ile Rangers' e meydan okuyarak Hearts' ın başına geçmiştim. Hearts' ın genç kadrosu maratondan düşmeye ve Hibernian ile Dundee United önlenemez bir çıkışa geçene dek takımın başında kaldım. Celtic' i 2 defa yenmeme rağmen beşinci sırada çakılı kalınca, bu takımın benden daha iyi bir teknik direktöre ihtiyaç duyduğunu anladım. Ne de olsa ben bir denizciydim ve her limanda uzun süre kalamazdım.

Adım Jethro Gibbs... Dostlarım Jethro derler. NCIS' te çok güzel anılarım oldu. Zaman zaman kurallardan saptım ama bu kötü adamları yakalamak içindi. Artık huzur istiyorum. Bu yüzden ikinci durağım, İskoçya' dan sonra Servette, adına bakmayın, işimiz cidden zor olacak.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
    Last edited by TR.CaPTaiN : 04.Şubat.2011 at 23:18

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Basarılar baslıgın cok guzel .d

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar dilerim.

Başlık çok yaratıcı başarılar dostum.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

başarılar dilerim

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Basarılar baslıgın cok guzel .d
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    Başlık çok yaratıcı başarılar dostum.
    Teşekkürler üstadım İlk aklıma gelen çağrışımı yazayım dedim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bize Servet i getir kaptan yap
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    başarılar dilerim
    Teşekkür ederim

Az sonra takımın tarihçesi, yetenekli isimleri ve lig sıralaması gibi unsurlarla sizlerle olacağım.

Takımın müzesini gezerken, bir dönem maçlarını izlemek için Amerika' dan Türkiye' ye gelmeme sebep olan bir ayrıntı öğrendim. 2 Eylül 1921' de Servette Galatasaray' ı 10 - 0 yenmişti. Gözlerimi kıstım. Bu takımın potansiyeline uzaktan da olsa işaret eden bir sonuçtu. Ancak ilerleyen senelerde İsviçre Ligi Grasshopers, Sion, Neuchatel Xamax tarafından domine edilirken Servette eski günlerini arar olmuştu.
    Yanımdaki Amerikalı Tercüman bana kulüple ilgili bilgiler veriyordu. ' Servette Geneve, 1893 yılında kurulmuştur. Maçlarını Stad De Geneve' de oynamaktadır.Başkanı şu an yanınıza gelen İranlı Majid Pishyar' dır.
    - You honoured us by accepting our offer, agent Gibbs. ( Teklifimizi kabul ederek bizi gururlandırdınız Ajan Gibbs. )
    - I am not an agent anymore, Servette' s success is the only important thing i want to be the part. ( Artık bir ajan değilim, Servette' nin başarısı parçası olmak istediğim bir şey. )
    Yürümeye devam ettik, koridorda Eudis' i görünce heyecanlandım. Onu Washington' da, bir gece mesai dönüşü Eurosport' tan izlediğim bir tekrar maçındaki oyunuyla hatırlıyordum.
    - Mr. Gibbs, i want to meet you...( Bay Gibbs, tanışmanızı istediğim... )
    - I know, he is Eudis ( Biliyorum, Eudis. )

Süratli, şovu seven ancak istikrar sorunu olan bir hücum oyuncusuydu Eudis.
    - Nail them son, i whispered. ( Çivile oğlum, diye fısıldadım kulağına. )
    Uzaklaşırken ıslık çalıyordu.

Ofisime kapanıp halen devam eden İsviçre Challenge Liginde 6. sırada bulunan takımım için en uygun taktiği düşünmeye başladım. Bu arada elim telefona gitti, Türkiye' de yaşayan ve sık sık sohbet ettiğim önemli futbol adamlarından fikir almaktı niyetim.
    Telefon 3 kez çaldıktan sonra diğer ucundan nefes nefese bir ses geldi.
    - Topun altına girme oğlum, plase yap. Bu yaştan sonra ben mi göstereceğim?
    Gülümsedim. Futbolu seven, Dinarspor ile yeni bir serüvene başlamış değerli mentorum Nannar idi sesin sahibi.
    - Merhaba sevgili Nannar Hocam.
    - Merhabalar Gibbsciğim, nasılsın?
    - İyiyim, sizi sormalı. Bak yine sokağa şutladı velet.Kusura bakma antrenmandayım da...
    - İsterseniz sonra arayabilirim.
    - Önemli değil, zaten başkan maaşları vermedi bu ay, bedavaya futbol sevgimle çalışıyorum.
    - Sizi her zaman takdir ettim. Sizden fikir almak istiyorum.
    - Dinliyorum.
    - Hocam, İsviçre' nin Servette takımının başına geçtim.Sezon başından itibaren yapılan maçları inceliyordum da... Kadroda Eudis diye bir forvetim var. Ne oynatayım sizce.
    - Bir tüyo vereyim, Eudis forvette top tutmakta zorlanır. Kanada koyup süratinden faydalanabilirsin.
    - Aklımda bulunduracağım. 4 - 5 - 1 rigid standart ile oynatmayı düşünüyorum takımı. Özellikle sürat ve güç konusunda sıkıntılarımız var. Stoperlerimiz ağır, savunma çizgisini geride kurup yavaş tempoda oynayacağım.
    - Genelde savunmada kal, oyuncularına sıkı biçimde aerobic ve strength çalıştır. Güç yüklemesi ve iyi savunmayla ilk 5' te tutunabilirsin.
    - Çok teşekkür ederim hocam. Başarılar.
    - Sana da Gibbs.

imageshack' a girdim ama bir türlü screenshot yükleyemedim. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

edit: paint' i atlamışım meğerse, hallettim şimdi
    Last edited by richard castle : 05.Şubat.2011 at 03:45

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bi ara iflas mi ne etmişti galiba bu takim...

Sağ kanatta görev vereceğim Eudis' in Profili:

Last edited by richard castle : 05.Şubat.2011 at 04:05 Reason: Profil görünmüyordu.

2005 yılında iflas etmiş.

Taktikte ilginç bir nokta var. Şöyle bir savunma hattına baktım ve takımın 4' lü savunma oynayamayacağını fark ettim. O yüzden 3' lü savunmayla başladım ancak alışkanlıktan 4-5-1 diye kaydetmişim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

taktigin yerinde oyuncular hakkindaysa yeterince bilgi sahibi olmadigimdan pek yorum yapamayacagim...

Nesil
    2008
    Yer
    Samsun

başarılar. güzel kariyer olacağa benziyor

Mesaj Yetkileri