Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Başarılar dilerim , umarım uzun soluklu bir kariyer olur.
Başarılar.Shaktar ile ligde değilde avrupada büyük başrılar bekliyoruz![]()
Başarılar dilerim![]()
Başarılar kardeşimTakım seçimini kim önerdiyse biliyomuş takım seçmesini
![]()
Sevdiğim takımların başında gelir Shaktar Donetsk. Başarılar diliyorum..
Hepinize teşekkürler arkadaşlar
Hazırlık karşılaşmalarımız gayet durgun ama güzel geçti.. bazı yerlere nokta transferler yapıcaktık ve birazda olsa yaptık sanırım...
Ukrayna süper kupasını gayet basit geçtik şutlarımızla boğduk pozisyon vermedik ama menejerlik hayatımda ki ilk ukrayna kariyeri olduğundan bu kadar sert futbol başka bi yerde görmedim zorlancaz baya anlaşılan
Lig maçları birazdan sizlerle ...
transferler iş yaparhazırlık maçları iyi geçmiş
Transferler Güzel Ama iyide Para gitmiş![]()
transferler iyi ama dediğin gibi biraz paraya kıymak zorundaydımtransfer politikası ukrayna'da farklı işlicek biraz anlaşılan
)
Ukrayna Premier Lig - 1. Maç
Karpaty'yi adeta ezdik diyebilirim ilk lig maçımızda ileri uçta moreno-eduardo ikilisi ile başlamıştım. 64 dakikada moreno sakatlanınca forvet alternatifi willian ı koydum 76 da da eduardo sakatlanınca tek forvet willian devam ettik. 84 dakikada kasap karpaty willian'ı sakatlayınca geri kalan 5 dakika +5 dakika da uzatma olmak üzere 10 dakika forvetsiz devam ettik ama gol atmayı başardık 90. dakikada
Ukrayna Premier Lig - 2.Maç
welliton ilk çıktığı maçta golünü attı lig sert geçiyor. srna kırmızı kart görünce defanstaki boşluğu iyi değerlendirip golü 90+5 te buldular.
Ukrayna Premier Lig - 3.Maç
fellaini ve mendes in çıktığı ilk maç.Fellaini hafif sakatlığından dolayı 2 yarı oyundan aldım. mendes başarılı bir performans gösterdi ilk maçında 8.3'lük bir dereceyle oynadı. skor herşeyi anlatıyor zaten
İsmini hatırlayamadım ama Bandırma'yla ilgili özelden bir muhabbetimiz geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Fellaini ve Welliton transferleri güzel. Başarılar.
Ezmişsin![]()
Klübünün finansı çok iyi. Doğru olarak kullanırsan Avrupa'da başarı gelir. Takımında Srna vb. kalite isimler bulunuyor. Lig oldukça zayıf. FM 2006'da Shaktar'ı şahsen yönetmiştim ve aşırı kolaydı sıkıldığımdan 2.sezon kariyeri kapatmıştım.
Ama herşeye rağmen başarılar.
teşekkür ederim .. zaten avrupa daha ağır basacak
Ukrayna Premier Lig - 4.Hafta
maçın başında ve sonunda bulduğumuz gollerle galibiyete ulaştık
Ukrayna Premier Lig - 5.Hafta
maçın adamı douglas costa'nın muhteşem performansı galibiyeti getirdi
Ukrayna Premier Lig 5.Hafta Sonunda Puan Durumu
Lig için söylenecek fazla sözümüz yok tek rakibimiz Kiev onuda rahat geçeceğimize inanıyorum ...
Kiev'de döktürmüş Anlaşılan 2'li Maçlarda Düğüm Çözülecek.
Tebrikler Galibiyet Serisine Devam
Başarılar...Lig için çok ama çok yeterli bir kadro ama Avrupada başarı için zaman gerekebilir.
İlk sezon için aynen öyle .. avrupa'da biraz sıkıntı olacak ..
Sonuçlar güzel,
dediğin gibi fantastik bir kariyer olur umarım.
Şl hem zevkli hem de zorlu geçeceği belli,
başarılar..
Ukrayna Premier Lig - 8.Hafta
Hayırlı bir beraberlik aldık çünkü aynı hafta içersinde Kiev mağlup olarak zirveye biz yerleştik puan durumu 10.Hafta sonunda sizlerle
Ukrayna Kupası'nda ki yeni rakibimiz ..
Ukrayna Premier Lig - 9.Hafta
Arsenal Kiev darma duman !Welliton haftanın oyuncusu seçildi. Fernandinho performansıyla göz doldurmaya devam ediyor ve Rubin Kazan ile yapacağımız Şampiyonlar Ligi maçı öncesi rakibimize ciddi bir göz dağı verdiğimize inanıyorum ...
Welliton'un Arsenal Kiev maçında 47. dakikada attığı gol sonrasını sizlerle paylaşıyorum ve bu gecelik nokta koyuyorum herkese iyi geceler
Şu kieve beş atmadan dönersen bidaha bu kariyere girmem :P![]()
Gruplarda zor bir kura çekmişsin Asil abi ama Rubin'i deplasmanda yenmek çok güzel olmuş. İçerde de 3 puanı alırsan en azından Avrupa Ligi'ne devam edersin.![]()
Şansın Yüksek Bence![]()