Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
So what?
Saike
Başarılar dilerim hocam.
Başarılar![]()
başarılar dilerim
Teşekürler .
Sisteme Uymayan Oyuncuları Yedek Takıma Gönderdik Ve Satılığa Çıkardık İşte O Oyuncular
Nobre , Hakan Arıkan , Hilbert , Erhan Güven , Onur Bayramoğlu , Ekrem Dağ , İbrahim Toraman .
Bu Oyunculardan Ekrem Dağ (1.1 M ) Villarreal İbrahim Toraman (1.7 M ) Benfica Takımına Transfer Oldu .
Transfer Yapacağım Fakat İlk 11 Oyuncuları Takımda Bulunan Oyuncular Olacak . Transferler Geleceğe Yönelik .
Başarılar.
Toraman'ı keşke satmasaydın, fena oynamıyor. 11.3'de profili nasıl bilmiyorum ama.
Başarılar renktaş![]()
Yorumlar İçin Teşekürler . Profili Hemen Hemen Aynı Sistemime Uymadığı İçin Sattım .
Transferler :
Murat Kalkan ( 1 M ) Sol Bekte İsmail'in Alternatifi Olacak .
Orhan Sam ( 2 M ) İbrahim Toraman Yerine Transfer Edildi .
Mongongu ( 4.5 M ) Sağ Bek Oyuncumuz Yoktu O Boşluğu Dolduracak
Serdar Gürler ( 3.5 M ) Simao'nun Alternatifi Olacak Yorulduğu Zamanlarda Oynayacak
Necati Ateş ( 3 M ) Forvette Bobo'nun Alternatifi
Olcan Adin ( 3 M ) Quaresma'nın Alternatifi
Cafercan Aksu ( 250 K ) Guti'nin Afternatifi
Transferler 48 Ay Taksitle Yapıldı .
Mongongu yerine keşke Sime Vrsaljko'yu alsaydın hocam.![]()
Ayakkabı atan taraftarınız hariç başarılar![]()
Başarılar Renktaş , Baku Maçı Sonucu İyi Ama Taktik İle Farkı Bulabilirdin. Sistemi Oturtman Dileğiyle![]()
Takımın Defansif Bir Dizilişi Var. Ofansif Oyun İle Rahat Oyun Sergiler Takım Bence.
Hadi Öyle Olsu![]()
Bobo tempoyu tutturmaya başlamış.
başarılar umarım uzun bi kariyer olurama bi taraftar olarak transferleri begenmedim inşallah yanılırım
![]()
eto'o bitmiş.
sezon başlangıcı güzel transferler avrupa için yetersiz bence yine de güzel başlaman iyi olmuş