Tüm başarı dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
Aslan'da Büyük Revizyon :
Gelenler :
Takımı baştan aşağı değiştirmem gerektiği için mevcut piyasada bulunan bütün kaliteli oyuncuları toplamaya çalıştım. 72 M € gibi bir para harcadık ancak önümüzdeki sezonlarında kadrosunu kurduk diyebilirim genelde genç ve potansiyel sahibi oyuncularla anlaştık.
Gidenler :
Daha öncede söz verdiğim gibi bütün yabancıların takımla ilişkisini kestim. Bir kaç işe yaramaz Türk oyuncuylada yolları ayırdım. Özellikle Hakan Balta ve Barış Özbek'ten iyi kazanç sağladık diyebilirim.
Yabancısız Galatasaray Kadro'su :
Bu sene bu arkadaşlarımızla mücadele edeceğiz. Kadromuza ek olarak birde Çağlar Birinci var fakat bu resimde çıkmamış. Forvet hattı dışında bol alternatifli bir kadromuz var umarım başarılı bir sezon geçiririm.
Avrupa'ya Şok Veda ! :
Gerçekten takım birbirine alışmadan bu Avrupa maçlarının olması çok kötü oldu. İlk maçta gerçekten berbat oynadık adı sanı duyulmamış bu mahalle ekibinden 3 gol yedik.
Gerçekten ikinci maçta çok iyi kapandılar. Maçı çevirebilecek pozisyonları bulsakta kaleyi bulmakta çok zorlandık. Kaleyi bulduğumuz pozisyonlardada direkleri geçemedik. Avrupa'ya çok erken veda ettik üzgünüz.
Aslan Lig'de Çok Farklı :
Avrupa'ya erken veda ettikten sonra bizim için tek hedef artık lig oldu , bu yüzden lige kendi seyircimiz önünde iyi başlamak istiyorduk. Nitekim Spartak maçlarından çok farklı bir takım vardı sahada koşan mücadele eden iyi pas yapan taraf olduk. Mevlüt Erdinç 1 gol 3 asist ile yıldızlaşırken Eren Derdiyok 2 asist ve Arda Turan 2 gol attı.