Armamız
Stadımız
Taraftarımız
Kuralları Okudum Kabul Ediyorum.
Armamız
Stadımız
Taraftarımız
Kuralları Okudum Kabul Ediyorum.
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Başarılar dilerim.
Başarılar umarım uzun zevkli güzel bir kariyer olur![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başarılar.
başarılar dilerim
başarılar dilerim...
Teşekkürler
Hazırlık Karşılaşmalarımız
Hazırlık dönemi çok iyi geçmedi ama yavaş yavaş takım oturuyor
Transferlerimiz
Romelu Lukaku PSG'de
Mevlüt ile iyi bir ikili olması beklenen golcümüz.
Martin Zeman PSG ile anlaştı
Bu sezon transferler bu şekildeydi Lukaku'ya bu kadar para vermemem gerekirdi hatalı bir transfer bence ama verdim artıkYinede ne kadar olsa takıma faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Zeman Guily'nin yerinde oynıycak.Bu transfer bence gerekliydi.
Daha fazla transfer düşünmüyorum.
Üstün oynadığımız maçta daha fazla gol bulabilirdik ama gol bulamayınca Armand'ın tek golüyle kupaya ulaştık.
Last edited by dexlampers : 05.Nisan.2011 at 20:41
Transferleri kaç paraya tamamladın,oyuncu profilleri,gerekli bilgiler falan ss lerle desteklersen daha güzel olur diye düşünüyorum..bu şekilde çok boş gözüküyor..Başarılar diliyorum...
Başarılar dilerim.
Başarılar ..
başarılar...
Lukaku Çok İyi Transfer Başarılar .
Takım zaten kaliteli Lukakuda Kalite katmış.
Teşekkür ederim.
Sezon başlıyor ilk 5 maç şöyle
Paris Saint Germain - As Saint Etienne
Lille OSC - Paris Saint Germain
Paris Saint Germain - Girondins de Bordeaux
FC Sochaux - Paris Saint Germain
Paris Saint Germain - AC Arles-Avignon
Bu maçlardan en az 9 puan bekliyorum
Maçlarda kadromuz böyle olucak
![]()
Ligue 1
1. Hafta
İyi oynadığımız maçta 90 dakika boyunca gol bulamayınca maç beraberlikle sonuçlandı.3 puan beklediğim maçta 1 puana razı olduk.
Ligue 1
2.Hafta
İlk yarıda güzel bir performans sergiledik ve gol 2 bulduk ancak ilk yarının sonu ve 2. yarının başında yediğimiz gollerler bir kez daha 1 puana razı olduk.
Europe League
Avrupa liginde maç da tek kale oynadık direklere de takılınca tek golle rakibimizi geçebildik.
Ligue 1
3.Hafta
Yine iyi oynadığımız bir maçtan 3 puan alamadık.Hemen hemen tek kale oynadığımız maçta 2 gol bulup 2 gole de engel olamadık ve yine 1 puan aldık.
Europe League
Evimizde eşit geçen bir maçtan galibiyetle ayrılarak Avrupa liginde gruplara kaldık.
Avrupa Liginde Grubumuz
Ligue 1
4.Hafta
Hemen hemen ortada geçen maçta Armand'ın 2 golüyle sonunda 3 puana ulaştık.
Ligue 1
5.Hafta
Üstün oynadığımız maçta rahat bir galibiyete ulaşarak 3 puanı aldık.
5 Hafta sonunda puan durumu
Europe League
İyi oynadık golü de bulduk ama PSV'nin yaptığı 2 atağı engelleyemeyerek 2 golü yedik ve puan alamadık.
Valla seneler sonra şampiyonluk bir şekilde gelirde Fransa'da PSG ile kaç senede gelir bilemitcem.Çünkü hem lig hem de PSG çok karışıklarKısa sürede başarıyı yakalarsın umarımibaşarılar.
Ligue 1
6.Hafta
Sadece maçın bir kaç bölümünde etkili olabildik ama o etkili olduğumuz bölümlerde 2 golü bulunca galibiyeti kaptırmayarak 3 puanı aldık.
Ligue 1
7.Hafta
Yine iyi bir oyun oynamadık ama bulduğumuz 2 golle 3 puanı aldık.
Avrupa Ligi
Güçlü rakibimiz karşısında iyi oynadık ama gollerine engel olamadık
Ligue 1
8.Hafta
İyi oynadığımız ve 3 kez öne geçtiğimiz maçta 5-4 sonucuyla puan alamadık.
Ligue 1
9.Hafta
Gollü maçtan galip ayrılarak 3 puanı aldık.
Avrupa Ligi
Avrupa Ligi H grubunda ilk galibiyetimizi bu maçla alarak 3 puanı da aldık.Bu arada son haftalarda çok iyi bir performans sergileyen Guily 7 ay sakatlanarak sezonu kapadı.
Coupe de la Ligue
Coupe de la Ligue maçında tek golle rakibimizi geçtik.
Ligue 1
10.Hafta
Rakibin üstün oynadığı maçta kıl payı iki gol atarak mağlubiyetten kurtulduk ve 1 puanı aldık.
10 Hafta Sonunda Puan Durumu
Psv Trabzon maçları kötü olmuş ama gidişat iyi umarım güzel kariyer olur başarılar takipçinim
Teşekkürler
Avrupa Ligi H Grubu
İlk yarı geriye düştüğümüz maçta 2. yarı süper bir performans sergileyerek Nene ve Fabinho'nun golleriyle maçtan 4-1 galip ayrıldık ve grupta 2. sıraya yükseldik.
Quarter Final Coupe de la Ligue
Çok iyi oynadığımız maçta yine rakibinde güzel performans sergilediği maç da uzatma dakikalarında yediğimiz şanssız gollerle kupaya veda ettik.
Ligue 1
11.Hafta
Ligin güçsüz ekiplerinden FC Lorient ile karşılaşdık.Gol atmakta zorlandığımzı maçta Zeman'ın erken golüyle 3 puana kavuştuk.
Ligue 1
12.Hafta
[CENTER]Önemli bir 3 puan ihtiyacımız olan maçta biraz zorlansak da 2 gol ile 3 puanı aldık.
Ligue 1
13.Hafta
Zor maçta bulduğumuz tek golle 3 puanı aldık.
Ligue 1
14.Hafta
Güçlü rakibimiz karşısında bir varlık gösteremedik ve sahadan mağlubiyetle
ayrıldık.
14 Hafta Sonunda Puan Durumu
çok gol yiyoruz...bu sorunu aşarsak rahat şampiyon oluruz...
LYON'a şansın bir türlü gülmemişOspina diye bir kaleci var belki düşük bonservisle alabilirsin
Evet Lyon'u yenemiyoruzsağol tavsiyene bakıcam
Avrupa Ligi Grup H
Güçlü rakibimiz karşısında fazla varlık gösteremedik 1-0 dan sonra 9 kişi kalıncada defans yaptığımız maçta puansız eve döndük.
Ligue 1
15.Hafta
İyi oynadığımız maçta son dakikalarda bulduğumuz gollerle 2-0 kazandık.
Ligue 1
16.Hafta
1-0 yenik düştüğümüz maçta 2.yarıda Mevlüt' ün oyuna girmesiyle beraber 2 gol atarak 3 puanı aldık.
Avrupa Ligi H Grubu
Çok iyi oynadığımız maçta 3 golle rakibimizi yenerek grupta 2. olduk ve gruptan çıktık.
Diğer Turda Rakibimiz
Ligue 1
17.Hafta
Ortada geçen maçta 1-0 yenik durumdayken üstünlüğü sağladık ama son dakikada yediğimiz golle 1 puan aldık
Puan Durumu
son maçlarda gol yeme sorunu düşmüşe benziyor...
Şampiyonluğu kovalayan bir takım için aykırı gol yemişsin..
Yediğinden fazla atıyorsun sorun yok, başarılar..
Evet fazla gol yedim ama şimdilik fazla sorun olmadı
Ligue 1
18.Hafta
Eşit bir maç oldu ama golleri biz atınca 3 puanı aldık.
French Cup
Zayıf rakibimiz karşısında 4 gol atarak rahat bir galibiyet aldık.
Ligue 1
19.Hafta
Zor maçta kimse gol bulamadı ve 1 puanı aldık.
Ligue 1
20.hafta
İyi oynadığımız maçta 5 golle rahat bir galibiyet aldık ama yinede gereksiz bir gol yedik.
French Cup
Çok fazla şut çektiğimiz maçta Mevlüt' ün kaleyi tutan 2 şutuyla galibiyeti aldık.
Ligue 1
21.Hafta
Yine gereksiz bir gol yedik ama 2. yarı 3 gol bularak maçı toparladık ve 3 puanı aldık.
Ligue 1
22.Hafta
Ligde zorlandığımız takımların başında geliyor Lens yine her iki takımında iyi oynadığı maçta 1 puanı aldık.
Europe League
Daha zor geçmesini beklediğimiz maçta müthiş performans göstererek Lukaku'nun 3 golüyle rövanş için büyük bir avantaj sağladık.
French Cup
Kupada daha rahat bir maç geçti ve 3 golle rakibimizi geçtik.
Ligue 1
23.Hafta
Ligin güçlü ekiplerinden olan Stade Rennais karşısında biraz zorlansak da kazandık.
Ligue 1
24.Hafta
Zor geçen maçta fazla pozisyon bulamadık ama Nene'nin uzaktan attığı golle beraberliği yakaladık ve Qasmi oyuna girince 1 gol attı ve 3 puanı zorda olsa aldık.
Europe League
1. maça göre daha değişik bir kadroyla çıktık ama yinede zorlansak da maçı kazandık.
Europe League
Yeni rakibimiz
Zor bir rakip geçeceğimizi pek sanmıyorum ama belki şanslı olabiliriz
24 Hafta Sonunda Puan Durumu
Gidişat mükemmel. Tebrikler.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Çok iyi gidiyorsun tebrikler..A.Madrid kurası gerçekten kötü olmuş ama deplasmanda iyi skor alırsan geçersin takımı korkak alıştırma![]()
yıllar sonra şampiyonluk gelecek gibi duruyor...