sakatlığı bilmezmiyiz benim şamp.ligi final maçında en iyi 2-3 oyuncumu oyun muhakkak sakatlatır ama bende yıldız bol tabi o başka
wbl pek kullanılmayan bi mevki ben 2 kez falan kullandım bi fm 2006 da bi fm 2010 da ikisindede yenilince bi daha kullanmadım
ama yazımı bundan yazmadım.sen diyosun ki wbl sakatlandı yerine wbl aldım 10 dk. sonra sakatlandı ;bende gk sakatlandı yerine yenisini aldım oyuna başla dedim başlamadı bi daha bastım gene başlamadı c.dump gelcek oyundan atçak diye düşünürken bi baktım 2.gk da sakatlanmış hay ben senin deyip çıktım bi daha oynadım 2side sakatlanmadı.
bende ilk yarıda 2 sakatlık artı 1 minor injury -minor yazıyor ama oyuncu gitmiş-olunca gene
çıkış,1-0 geriye düşüp 1 oyuncu da atılmış gene çıkış

benden çok altta bi takımla oynuyorum çıldırıp nasıl atamazsınız buna diye gk-0 (defans)-4 (mlrc) -2 (amc)-4 (fc) e dönüyorum 90.dk.da rakip golü buluyor gene çıkış

maçı hem kazanamayıp hemde en iyi oyuncumu uzun süreli sakatlatmışsa gene çıkış(zaten 1.si yetiyor ben kazanmak için oynarım beraberlik te kesmiyor

)
konuya cevap ta çok ofans yapmamak taktiği değiştirip defans-counter taktik oynarsanız çok gol atıyorsunuz ama atak yapınca atamıyonuz oyun bu şekilde