FULHAM FC
Fulham FC 1879'da kurulan İngiliz futbol kulübüdür. Premier Lig'de mücadele eden ve maçlarını 25.678 kişilik Craven Cottage'ta oynayan Fulham, siyah-beyaz renklere sahiptir.
Fulham, Premier Lig 2008-2009 sezonunu 7.sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez avrupa kupalarına katılmaya hak kazandı. 2009-10 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmiştir. İlk avrupa kupası macerasında Roma, Basel ve CSKA Sofya'nın bulunduğu E grubunu Roma'nın ardından 2. sırada bitirmiştir. Daha sonra sırasıyla Shakhtar Donetsk, Juventus, Wolfsburg ve Hamburg gibi önemli takımları eleyerek finale kadar yükselmiştir. Finalde ise Atlético Madrid'e normal süresi 1-1 biten maçta, uzatmalarda 2-1 yenilerek kupayı kazanamamıştır.
İlk avrupa kupası macerası olmasına rağmen, ilk sezonunu oynanan UEFA Avrupa Ligi'nde ilk final oynayan 2 takımdan biri olarak tarihe geçmiştir.
Fulhamın en büyük başarısı ilk avrupa macerasında final oynamasıdır.
Maçları oynadığımız stadımız Craven Cottage 25.000 kişilik
Önemli oyuncularımızdan zoltan gera ve bobby zamora
Şimdi başlıyorum transferlerler ve hazırlık dönemiyle uğraşıyorum bütçe orta durumda ilerleyince daha detayları koyucam.Hedefimiz ilk olarak ligde orta sıralarda yer alıp avrupaya gitmek.
Kadromuz

Kuralları okudum kabul ediyorum.