Oyun Ekranından Gaziantep Bld. Spor
Sadece Türk Oyuncular İle Oynayacağım Hedefimiz Öncelikle Süper Lige Çıkmak Ve Süper Ligde Kalıcı Bir Takım Olmak Ardından Türk Oyuncularla Türkiyede Ve Avrupa'da Kupalar Kazanmak .
Okudum , Kabul Ediyoum
Oyun Ekranından Gaziantep Bld. Spor
Sadece Türk Oyuncular İle Oynayacağım Hedefimiz Öncelikle Süper Lige Çıkmak Ve Süper Ligde Kalıcı Bir Takım Olmak Ardından Türk Oyuncularla Türkiyede Ve Avrupa'da Kupalar Kazanmak .
Okudum , Kabul Ediyoum
Kariyeriniz onaylanmıştır.Uzun soluklu ve zevkli olması dileğiyle.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
6435435543 Kariyerinde başarılar umarım uzun zevkli bir kariyer olur![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kartalspor maçını oynayınca bana özel mesaj olarak ss gönderirmisin?
Öncelikle başarılar bir şey sorabilir miyim ss prinnt screen değil de alt f5 mi neyle alınıyodu ?
alt - f9 komutu ile
Hepinize Teşekür Ederim .
Hazırlık Kampımızı Bitirdik .
Transferlerimiz
Giden Oyuncumuz Yok Bu Sene Süper Lige Çıkabilirsek Toplu Temizlik Yapacağım
Bütçemiz Olmadığı İçin Serbest Oyunculara Yöneldik Yaşlı Oyuncu Almak İstemediğim İçinde 2 Transfer Yapabildik .
Oyuncu Profilleri
Oguzhan Biyik
Durmus Bayram
Başarılar dilerim transferler biraz sönük mü kalmış ne?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bank Asya 1. Hafta
Gaziantep Bld 3 - Denizlispor 2
Maçta 6 İsabetli Şut Var 5'i GolLige Taraftarımızın Önünde 3 Puanla Başlamak Çok İyi Oldu
Bank Asya 2. Hafta
Mersin İ.Y 0 - Gaziantep Bld 2
2. Maçta 2 Galibiyetimiz Çok İyi Oldu 2 Haftalık Oyundan Memnunum Bu Performansla En Kötü Play-Off Oynarız Gibi Geliyoruz .
Lige çok iyi başlamışsın hocam, takımın istikrarı bozulmadığı sürece iyi işler yaparsın...
Kupa çok yazık olmuş .. Transfer tercihleride güzel ( yaşlı almamak ) Başarılar dilerim
Başarılar.
Kupa yenilgisiyle kötü bir seriye başladık ama 2-3 farklı bir galibiyetle toparlanacağımıza inanıyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
İlk devrenin sonunda ve başında alınan mağlubiyetlere rağmen genede iyi toparlamışız . Alınacak 3-4 galibiyet bizi 2. sıraya taşır .