LOGOMUZ
STADIMIZ
TARAFTARIMIZ
Kariyer kurallarını okudum,kabul ettim
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
LOGOMUZ
STADIMIZ
TARAFTARIMIZ
Kariyer kurallarını okudum,kabul ettim
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Kariyeriniz onaylanmıştır.Uzun soluklu ve zevkli olması dileğiyle.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Başarılar .
Başarılar dilerim umarım,uzun,zevkli bir kariyer olur![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başarılar..
yorumlarınız için teşekkürler![]()
İLK TRANSFERİMİZ
Kadro da kanatlarda sıkıntı vardı bu transferle kanatların daha iyi olacağını düşünüyorum.Bir kaç transfer daha yapabiliriz. Not:Gervinho 48 ay taksitle 18M karşalığında transfer olmuştur
Başarılar ...
Napoli oyuncularıyla taraftarıyla potansiyeli iyi olan bir takım..Gervinho transferide süper olmuş yakışır..Başarılar diliyorum...
Çok önemli bir futbolcu olduğuna düşünüyorum eksik yerlerimizi kapattık transfer şuan için gerekmiyor. Not:Casena takımından 4.8M bir bedelle takımımıza transfer olmuştur
Uefa Avrupa Ligi 4.Tur kuraları Çekildi
Rakip=Grasshoppers
Grasshopper Club-Zürich ya da Grasshoppers İsviçre spor kulübü.Kulüp maçlarını Zürih'te bulunan 17,786 Hardtrum Stadı'nda oynamaktadır.
- İsviçre Şampiyonlukları
- İsviçre Kupası
- İsviçre Lig Kupası
- İsviçre Süper Kupası
- Şampiyon
: 1989
- UEFA İntertoto Kupası
- Şampiyon
: 2006
İŞTE HAZIRLIK KAMPIMIZ:
Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik diyemeyiz fakat ciddi rakiplerle hazırlık maçı yaptık. Not:Hazırlık maçlarını yardımcı antrenör yaptırmıştır.
başarılar amçaoohluma![]()
Başarılar dilerim.
1.MAÇ:GRASSHOPPERS-NAPOLİ=2-3
2.MAÇ:NAPOLİ-GRASSHOPPERS=3-0
İlk maçta çok zorlandık ama ona rağmen kazanmayı bildik. Fakat 2. maçta harika bir futbol oynadık ve gruplara kalmayı başardık. Birazdan grupları yayınlıcam
UEFA AVRUPA LİGİ GRUBLARI:
GRUPTAKİ TAKIMLAR:
Futebol Clube do Porto Portekiz'in önde gelen futbol kulüplerinden biridir. 1893'te kurulan kulüp 2 kere Şampiyonlar Ligi'ni 1 kere de UEFA Kupası'nı kazanma başarısı göstermiştir.
İsviçre'nin Basel kentinde kurulmuştur. Maçlarını 33,343 kişilik St.Jakob Park'ta oynayan ekibin renkleri mavi-kırmızıdır.Son yıllarda Avrupa kupalarında başarılı sonuçlar alan takım UEFA'nın 2006 yılındaki takımlar sıralamasına göre 37. sırada bulunmaktadır.
Ukrayna'nın Harkiv kentinde kurulan futbol kulübüdür. 1925 yılında kurulmuştur. Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra 1992'den beri Ukrayna'da en üst düzey futbol ligi Vışça Liga içerisinde (1994-1998 ve 2003-2004 sezonları hariç) mücadele etmektedir.
Grup fena değil gruptan lider çıkmayı hedefliyorum.
Yorumlarınızı Bekliyorum
Başarılar dilerim. Gervinho'ya gerek yoktu bence. Kanatlarda Maggio ve Sosa gayet yeterli. Gerektiğinde Lavezzi de kanatta oynar. Hamsik'in yanına sağlam bir MC alsaydın keşke.
7
1.HAFTA:NAPOLİ-PARMA
SERİA A 2. HAFTA:BRESCİA-NAPOLİ
Lige 2 de 2 yaparak başlamak harika ilk maçımda çok rahat bir galibiyet aldım. 2. hafta ise deplasman olmasına rağmen iyi bir sonuçla naples e dönüyoruz.
Arkadaşlar Yorumlarınızı Esirgemeyiniz
Uefa Avrupa Ligi D grubu 1. Hafta:Metalist-Napoli=2-2
Heyecanlı bir maçtı fakat takımım fazlasıyla gol kaçırdı adeta saç baş yoldurttu. 1 puan da fena değil artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.
SERİA A 3.HAFTA:NAPOLİ-JUVENTUS=1-3
SERİA 4.HAFTA:PALERMO-NAPOLİ=2-4
Çok zorlu bir maçtı 3-0 öne geçmemize rağmen farkı 1 e indirdiler fakat sahneye gargano çıktı ve işi bitirdi
SON PUAN DURUMU
3. sırada iyi bir konumdayız lider interin sadece 3 puan gerisindeyiz
Yorumlarınızı bekliyorum
Başarılar dilerim.
SERİ A 5. HAFTA:NAPOLİ-CATANİA=4-0
Ve yine evimde muhteşem bir galibiyet böyle devam ettiğim sürece lig de şampiyonluk gelir gibime geliyor Siz ne dersiniz?
RAKİP=BASEL
Başarıları=
- İsviçre Ligi=
- Şampiyon (12): 1953, 1967, 1969, 1970, 1972, 1973, 1977, 1980, 2002, 2004, 2005, 2008
- İsviçre Kupası=
- Şampiyon
: 1933, 1947, 1963, 1967, 1975, 2002, 2003, 2007, 2008
- İsviçre Lig Kupası=
- Şampiyon
: 1973
- Coppa delle Alpi=
- Şampiyon
: 1969, 1970, 1981
UEFA AVRUPA LİGİ D GRUBU 2.HAFTA=NAPOLİ-BASEL=2-1
Çok zorlu bir mücadeleydi basel sandığımdanda daha dişli çıktı.Fakat yine oyuncularım kazanmasını bildi bu galibiyetle puanımı 4 yaptım
UEFA AVRUPA LİGİ D GRUBU PUAN DURUMU:
Hadi artık yorumlarınızı bekliyorum ama
Napoli çok iyi bir takım İtalya'daki iyi takımların yaş ortalamasına göre napoli yaş ortalaması gayet iyi.Oyuncu kaliteside gerçekten iyi.Forvet hattı çok güçlü Lavezzi ve Cavani varken sırtın yere gelmez.Hangi taktikle oynuyorsun paylaşır mısın?Başarılar dilerim
rakip takımların kupa tarihlerini vermen çok hoş olmuş . çok beğendim . daha da isviçreden takım çıkmaz karşına![]()