1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Benim sözüm dinlenecek!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Default Benim sözüm dinlenecek!

Bi adamımın özelliği uzaktan çok şut denemesi.Ve ben takımın patronu olarak o ozellıgını durdur dıyorum yapamam diyor bu nedir ya ! :@ ozaman git takımdan bu adamlarda gercektekı gıbı kulupten atılma korkusu yok mu ben patronsam bana nasıl hayır dıyebılırı bu nasıl bişeydir hemde bu oyuncu yıldız bır oyuncu degil !

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

satabilirsin..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sat gitsin yani bendede var öyle bi yedek oyuncum ama sonradan girdği maçlarda uzaktan şutlarıyla puan getirmişliği var

John Fleck mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Bu konuda en sinir bozucu oyuncu Adel Taarabt'tır herhalde.QPR ile oynuyorum adam her maç en az 5 tane dağlara taşlara şut atıyor,1 tane bile golü yok 1.5 yıldır.Shoot from distance özelliği var,o özelliğini kaybetmekte istemiyor,e Championship için değerli bir oyuncu olduğundan satamıyorum da,kafayı yiyip duruyorum.

Beşiktaş'ta Onur Aynısı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunu engellemenin yolları var, yaratıcılığını azaltırsan verdiğin taktiklerin dışına daha az çıkar ve uzaktan şutları aza ayarlamışsan pek uzaktan şut atmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yaratıcılığı azaltırsan da eğer bu oyuncu bir oyun kurucu veya forvet arkası ise öldürücü paslar atmasını da azaltmış olursun.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bunu engellemenin yolları var, yaratıcılığını azaltırsan verdiğin taktiklerin dışına daha az çıkar ve uzaktan şutları aza ayarlamışsan pek uzaktan şut atmaz.
    O Pek Etkilemiyor Ne Kadarda Azaltsam Onur Kafasına Göre Oynuyor

Bir Şeyden Olduğunu Tahmin Edebiliyorum, Büyük İhtimalde Ondandır. Bir Oyuncunun Mental Özellikleri Kötüyse (Türkçe Yamalardan Örnek Vereyim, İbrahim Toraman At Gözlüklü Olduğu, Önünü Bile Göremediği Gibi İfadeler Kullanılıyor Oyuncunun Raporunda) Yani Sen Ne Verirsen Ver Oyuncu Senin Dediklerini Algılayamıyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by enesx86 View Post
    John Fleck mi ?
    hahahahahahha aynen kardeşim ya saç kalmadı saçımda en sonunda attım yedeğe

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Bu konuda en sinir bozucu oyuncu Adel Taarabt'tır herhalde.QPR ile oynuyorum adam her maç en az 5 tane dağlara taşlara şut atıyor,1 tane bile golü yok 1.5 yıldır.Shoot from distance özelliği var,o özelliğini kaybetmekte istemiyor,e Championship için değerli bir oyuncu olduğundan satamıyorum da,kafayı yiyip duruyorum.

O zaman kaleyi tutturduğu gün sözünü dinleyecektir adam hırs yapmış Bencede sat gitsin

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

John Fleck bende aldım fakat me oynadığı belli bazen iyi bazem kötü sattım bende...

Mertayasava bende QPR ile oynuyorum ilk sezon takımı premier lige çıkardım

Alabiliyorsan Leigh Griffits mutlaka al bence çok uygun fiyatı birde kyle walker var onu kirala ilk sezon için, sağ kanatta problem var biraz takımın.

Chelsea den kakuta yı kiralamıştım.

Quote Originally Posted by darthrevan View Post
    John Fleck bende aldım fakat me oynadığı belli bazen iyi bazem kötü sattım bende...
    .
    Quote Originally Posted by darkpart2 View Post

hahahahahahha aynen kardeşim ya saç kalmadı saçımda en sonunda attım yedeğe
    John Fleck i sol kanada gizli forvet olarak koymuştum. 4-5 gol uzaktan falsolu goller atmıştı.

3. Gol Fleck'in

http://www.youtube.com/watch?v=ZXkQgA0wbjY

Nesil
    2006

Onu taktik ile engelleyebilrisin, oynadığı mevkide ki profiel komut vererek uzaktan şutalrı sıfırlayabilirsin böylece çekmez. Çünkü; oyuncuya o yeteneğini kaybetmesini sağlayacak bir istekde bulunuyorsun.

En kısa olan yöntem ise satmak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer ara pası, orta, topla yürüme gibi seçenekleri en yükseğe taşırsan bunları yapmaktan uzaktan şut şansı pek bulamayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

gerçek hayatta sabri dışında bu konuda söz dinemeyen bir oyuncu pek olmaz sanıyorum

17. Default

Oyuncunun kişisel komutlarından uzaktan şut özelliğini tamamiyle azaltarak çözebilirsiniz.Mehmet Topuz'u öyle yaptım, dağlara taşlara vurmuyor beyfendi

bendede var sabrı gıbı 10 macta 1 gol atsa yetıyor

Mesaj Yetkileri