1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Japon Milli Takımı Sorunu

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Default Japon Milli Takımı Sorunu

Selamlar, Japon milli takımının oyuncuları maalesef oyunda görünmüyor, Hollanda ve Alman Milli takımlarında bu sorunu çözen dosyaya benzer dosya varsa paylaşırsanız sevinirim...
    puerta kalbimizde...

Oyunun Fake Dosyası Japon Hollanda ve Almanya Sorunlarını Çözüyor Şuan Tam Adını Hatırlamıyorum Ama Fake ile Başlayan Dosyayı Silmen Yeterli Tabi Yedeğini Her Zaman Al.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Patch'siz versiyon için:
    "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\db\1100\lnc\all"

patch'li versiyon için:
    "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates\update-1110\db\1110\lnc\all" klasöründeki tüm dosyaları siliyoruz. Japon milli takımıyla alakalı olan "nleague.Inc" dosyasıdır.

Kalın işaretlediğim yerler bende ilk patch (11.0) yüklü olduğu için öyle (1110). Sen hangi patch'i kullanıyorsan ona göre değişir. Yani 12.0 patch yüklüyse "update-1120" klasörüne gireceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

fake dosyasını kullanmama rağmen , japonya çözümedi, alamanya ve hollanda çözüldü, en temizi silmek, teşekkürler beyler;-)
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

güncelleme yükledikten sonra etkisi kayboluyor silmenin. neden acaba? tekrar baktığımda fake dosyalarını da göremiyorum.

Nesil
    2006

Çünkü her güncelleme için bu dosyalar tekrar yükleniyor, her güncellemeden sonra güncellemenin bulunduğu klasörde ki o belirtilen dosyaları tekrar silmeniz gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

silmek yerine 0 da yapabilirsiniz değerleri.bende sorun yaşamıştım bence 0 yapmak daha uygun.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

güncellemenin altındaki fake dosyasını da düzeltmen gerekir.aksi takdirde önceki versiyonda yaptığın değişiklikler etkisiz hale gelecektir.

Japon milli takımı düzelse de oyuncu sıkıntısı çekebilirsin o yüzden kontrol etmene izin vermeyebilir. çünkü oyunda sadece Avrupa Liglerinde oynayan veya Singapur liginde Japon Albirex'in pilot takımında (Albirex-S) oynayan oyuncular mevcut...

Mesaj Yetkileri