Code:http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163 Okudum, kabul ettim
Code:http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163 Okudum, kabul ettim
Kariyeriniz onaylanmıştır.Uzun soluklu ve zevkli olması dileğiyle.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Teşekkür ederim Börk.
Başarılar Dilerim![]()
Başarılar kardeşim.Benim favorilerimden birdir,takım kaliteli olmasada orta düzey bir kadroya sahip bir iki takviye ile ii yerlere gelebilecek potansiyele sahip.
Sağolun teşekkür ederim.İngiltere ligindeki kariyerlerimde pek iç açıcı sonuçlar almamıştım, Arsenal'den kovulmuştum en son oynadığımda : ) Ama azim ettim bu sefer kaçarı yok Blackburn hedeflerine ulaşacak
Hazırlık maçlarımız
İlk üç hafta fikstürü
Burak Zihni fikstür için, "Belki de İngiltere kariyerim üç hafta içerisinde bitebilir" diyerek esprili bir yaklaşım sergiledi.Blackburn taraftarı genç teknik adamdan fazla beklentileri olmadıkları yönünde birleştiler.
Transfer - Milan Badelj | 5 milyon €
Transfer - Christian Romaric | 1.6 milyon €
![]()
Başarılar dilerimTransferler gayet güzel
Orta alan lazımdı almışsın zaten.
@furdun teşekkür ederim, ben de Göztepe'ye başarılar diliyorum Süper lig yolunda : )
@Trabzonspor, kanatsız oynatacağım takımı, MC bölgesindeki adamlara alternatif lazımdı ikisini aldım, Jones ile Santa Cruz kiralık olmasaydı süper olacaktı aslında.
Lig kupasındaki rakibimiz Southend
Başarılar dilerim,transferlerde güzel![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
başarılar transferler güzel...
Liverpool'a kötü sürpriz : ) 1-2 Son dakikada Kalinic... Kanatsız oynayacağım yazdım ama Hoilett'i görünce o özelliklerle harcanmasın dedim, 4-5-1'e döndüm öyle oynadım.
![]()
Teşekkür ederim defective, kız tam benim kafada ben de yaptıracam Trabzonspor askerden geldiğimde koluma![]()
ben dövmeden çok kıza odaklanmıştım ama nese![]()
Premier Lig | 2.Hafta | Blackburn Rovers : 1-0 : Chelsea | Kalinic bir sürprzi de Chelsea'ya yaptı
![]()
Grella 3,5 milyon €'ya Kaiserslautern'e transfer oldu.Transferdeki hedefimiz Ozan İpek ve bir sağ açık bulmak.
Lig Kupası | Blackburn Rovers : 3-0 : Southend | Gençler tur atladı : )
![]()
Sonuçlar süper .
Premier Lig 3. Hafta | Manchester United : 2-0 : Blackburn Rovers | Ve ilk yenilgi
İngiltere Lig kupasında rakibimiz Coventry
Martin Olsson 4,5 milyon € karşılığında Stuttgart'a transfer oldu.
Boukary Drame Socahux'tan 4 milyon € karşılığında transfer edildi.
Andreas Ivanschitz 7,5 milyon € karşılığında transfer edildi.
Drame milli takımda sakatlandı, üç hafta sahalardan uzak kalacak.
Premier Lig 4.hafta | Blackburn Rovers : 0-0 : Sunderland
![]()
Tamam uşaklar kızmayınAdama ısınamadım ben, galip geldiğim maçlarda en düşük oranda o oynuyordu, golleri de hep onun kanadından yedim canım sıkıldı sattım ben de.
Premier Lig 5. Hafta | Bolton : 0-2 : Blackburn Rovers | Ivanschitz, Hoilett
![]()