1. veya 2. olarak tamamlar
3-6 arası tamamlar
7-11 arası tamamlar
11-16 arası tamamlar
17-18 arası tamamlar
Başarılar kanka Karadenizin hırçınlığını sahaya yansıt ve süper ligin yolunu tut.
Başarılar. Çotanakları Süper Ligde görmek istiyoruz.![]()
TariboWest
Süper Lig yolunda başarılar![]()
Başarılar dilerim.
Başarılar Kanka , Ligi ilk 3-6 arasında bitirmeye bak , Şampiyonluk zor takviyesiz ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
![]()
Antep deplasmanında attığımız son dakika golü adeta ilaç gibi geldi.
![]()
Deplasman galibiyetinden sonra evimizde kazanmak istiyorduk ama olmadı Mersin daha iyiydi.
![]()
Çok zorlu Rize deplasmanından umudumuz yoktu ancak oyuncularımız iyi bir performans sergiledi ve 1 puan aldık.
![]()
Evimizde rahat bir galibiyet alırız diye düşünürken şok bir skor ortaya çıktı.
![]()
Ligin açık farkla lideri Ordu deplasmanına giderken de umudumuz yoktu ancak 1 puanı almayı başardık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İçerde maç kaybetmemeye bak bu ne böyle
Tabi daha Samsun'la oynamamış büyük hezimeti tatmadı![]()
İçerde maç kaybetmedikçe Bank Asya'da rahat çıkıyorsun zaten Muro toparlanma süreci iyi olmuş.
Samsun'a yeni menajer ekle de Hüseyin Kalpar'dan kurtulsunlar![]()
Şaşırtıcı bir sıradasın Murat sene sonu Süper Lig olursa büyük süpriz olur (:
Lige iyi başlayış ve bir anda çöküş. Sonra iyi bir seri. Bunun sonu Süper Lig.![]()
TariboWest
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haydi kanka süperlig seni bekler.
Ligde kalan 3 maçta müthiş oyun oynadık ve 3 galibiyet aldık. Ancak yine de doğrudan üst lige çıkmamıza yetmedi.
Ligi 3.sırada bitirdik ve play-off'lara kaldık.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
İş playyof kalacak sanırım.
Şansımız yanımızda.
Bu sezon hiç beklemediğimiz bir performans gösterdik takıma uygun bir taktik yaptım. Ofansif oyundan ziyade kontrollü oynamayı tercih ettim ve kazandım diyebilirim.
İlk maçta Antep'i rahat geçtik ardından Adana'ya karşı şanssız bir şekilde mağlup oldu herşey son maça kalmıştı.
4 takımda 2 maç sonunda 3'er puana sahipti ve son maçlar da her takımın iddaası vardı.
Derken son maçta Karşıyaka'ya karşı üstün bir futbol oynuyorduk ama kulağımızda diğer maçtaydı. 90+2'de Aydın Çetin takımının 3.golünü atınca grupta lider olduk 1 averaj farkla ve süper ligin yolunu tuttuk biz de.
3 Karadeniz takımı Ordu, Bolu ve Giresun süper ligde...
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
tebrikler ilk sene için büyük başarı![]()
eto'o bitmiş.
Vay be helal kanka şansın süper ligdede devam eder umarım.Şimdi bir yıldız bekliyoruz![]()
Helal Olsun Muro çıkmışsın Lige , Ama orada Karadeniz'in güzide bir ili eksik
Hedefi bence ilk 10 koy kanka.
Transferlerimiz
Serkan Şahin 35 k bedelle Konyaspor'dan transfer ettik.
Tijani Belaid bedelsiz olarak Hull City'den kadromuza kattık.
Cem Sultan bedelsiz olarak Galatasaray'dan transfer edildi.
İvan Alonso bedelsiz olarak Espanyol takımından transfer edildi.
Mariano Bogliacino bedelsiz olarak Napoli takımından transfer edildi.
Ali Kuçik, Yiğit İncedemir ve Robert Feczesin kiralık olarak takımımıza katıldılar.
Serdar Özbayraktar 40k ücretle transfer edildi.
Korcan Çelikay 80k bedelle transfer edildi.
Son transferimiz ise savunmaya oldu. Sebastian De Maio 425k bonservis bedeliyle takımımıza katıldı.
Takımı baştan yaratmışsın kanka alışma sürecini çabuk atlatırsın umarım.
Kariyere devam ediyorum
Ligde kötü değiliz hele ilk senemiz olduğunu düşünürsek
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Puan Durumu
Ligin orta sıralarında yer alıyoruz.
Yukleresim.com
Genel Transfer durumunu eklememişim onu da ekleyeyim hemen.
Yukleresim.com