Uzun zamandır işsiz kahvede takılıyordum. arasıra kulüpten arkadaşlar gelir klupteki karışıklıklar konusunda dert yanardı. bende onlara klüp knusundaki fikirlerimi aktarırdım.
Bir yağmurlu Afyonkarahisar sabahıydı. klupten arkadaşım aradı ve saat 10 00'da klüp binasında olmamı söyledi.
Yavaş yavaş yürüdüm sanırım klüp konusundaki fikirlerimi alacaklar diye düşündüm.
içeri girdim başkanımız ve onursal başkanımız odadaydı yönetim kurulu tam kadro toplanmıştı.
bana arkadaşıma söylediğim klüp projelerini sordular birer birer ayrıntılarıyla anlattım. herkesin gözü benim üzerimdeydi. teşekkür ederek beni gönderdiler.
Öğle yemeği için bir lokantaya girmiştim tam ilk lokmamı ağzıma alacakken yine arkadaşım aradı ve klüp başkanımızın benimle özel olarak görüşeceğini öğle yemeğini ***** restoranta gelmemi söyledi.
dedim lan keşke akşam yemeği olsaydı şimdi önümdeki yemek güme gidicek neyse biraz yiyim öyle giderim
ve yemekteyiz başkanımız bir süre sessiz kaldı ve sonunda bana bi teklif getirdi
Ahmet kardeşim bu kulübe bu şehirden ateşleyici bir güç lazım taraftarı da arkasına alacak ve başarıya aç biri ne dersiniz kulübün başına geçer misiniz ?
dedm herhalde başkanın yediği bir şey dokundu saçmalıyor ama ciddi olduğunu anladım sonunda.
ve benim hikayem burda başladı
Yönetim Kurulumuz
TARAFTAR GRUBUMUZ AFYOK
Şanlı Armamız
KURALLAR OKUNMUŞTUR