Herkese tekrardan Merhabalar.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Samsunspor ile olan kariyerimi kapattım ve bu ayın sonuna doğru yeni bir kariyer ile karşınızda olma kararı aldım.Bu sefer alışıldığı gibi değil de farklı bir şekilde karşınızda olacağım.Hem takım olarak hemde hedefler olarak farklı bir takım belirledik kendimize.
Takımımız Fm 2005 de yaptığım bir kariyer'den bildiğim Barnet takımı.Sebebini bilmiyorum ama ayrı bir sempatim var bu takım karşı.Bakalım sempatimi başarılı bir antrenör olarak devam ettirebilecekmiyim Barnet'da.
Geçelim hedeflerimize ve kariyer amacımıza ;
Hedefimiz büyük takımların ana takımı olarak hem oyuncu hemde finansal yönden iyi yerlere gelip olabildiğince kısa süreçte lig atlayabilmek ve ismimizi gerek Türkiye'de gerek ise avrupa'da insanlara tanıtabilmek.Bu yüzden çok fazla takım değişebilirim.Ama Barnet ile 1-2 sezon devam etmeye kesin gözüyle bakıyorum tabi kovulmazsak (:
Kariyerdeki amacım ise belirli bir takıma gönül vermediğim için ( Fenerbahçe'nin Şampiyon olduğu günden itibaren bu kararı aldım ) Türkiyede herhangi bir takımda görev alıp Avrupa kupası alarak kariyeri noktalamak.Umarım sizelerinde yorumlarıyla zevkli bir kariyer olur.Hem siz okurken hemde ben oynarken zevk alabiliriz.
Bu arada takımımızı atlamayalım ;
Barnet ..