Kuralları Okuduk Kabul Ettik..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
_yoLcu_ (Ahmet Narin)-[Barcelona]
osmanzen (Aykut KayaLR)-[Real Madrid]
Real Madrid
Barcelona
Diğer
Kuralları Okuduk Kabul Ettik..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
_yoLcu_ (Ahmet Narin)-[Barcelona]
osmanzen (Aykut KayaLR)-[Real Madrid]
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar beyler .
Başarılar.Favorim yok.Zaten favoride yok herşey bellli![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
teşekkürler![]()
Ahmet NARİN Barcelona'da
Real Madrid yönetiminin ani bi şafak operasyanuyla Mourinho'nun işine son verilmesinden sonra Barcelona Başkanı (adını bilmiyorum) Bir Açıklama yaptı
"Realle her konuda rekabet halindeyiz bu yüzden biz de guardiolayla yolumuzu ayırıyoruz hem sıktı her kupayı alıyoruz valla taraftar maça gelmiyor artık bu takıma kan değişikliğinin vakti geldi"
Gökhan Gönülü ve santosu izlemek için istanbula gelen barcelona scoutunun bi lokantada yemek yerken Ahmet Narin Adlı Türk Gencinin
-Abi Barcelonanın yaptığı iş mi ben olsam bende oynatırım o sistemi
eleştirisine sinirlenip durumu Barcelona başkanına bildirdiği ve başkanın da
-yeter lan herkesin dilinde o cümle bana o adamı bulun ve takımı ona verin bakalım yapabilecek mi
demesi üzerine takımın başına Ahmet Narin Getirildi
Bu arada Ünsüz menejerin yanlışlıkla ilk antrenmanda espanyolun başında çıktığı durum anlaşılınca da top toplayıcısı numarası yaptığı da gelen iddaalar arasında
Sandro Rosell Barcelona BaşkanıSunumuna koptum ya
![]()
EDEN HAZARD Barcelonada MI ?
Genç yıldızın peşinde olan barcelona keseenin ağzını sonuna kadar açtı transferdeki tek engel Ahmet Hocanın Hazardın ismine kafayı takması.
Gelen heberlere göre Ahmet hoca kelime oyunuyla kafayı bozan türk basınının Hazardın kötü oynayıp barcelonanın yenildiği maçlardan sonra atılacak manşetlerden çekindiği için transferlere sıcak bakmıyor
sonuna kadar REAL MADRİD'liyiz!!!
Off off offGaziantepspor'da Kaka'yı ondan almadı zaten
![]()
tebrikler, seneye o kupada rakip olucaz sana inş![]()
BARÇA'da ŞOK VİLLA BEŞ HAFTA YOK
Super kupayı alan barcelonada talihsizlik. Racing maçı hazırlıkları sırasında sakatlanan Villa takımdan uzun bir süre ayrı kalacak.
bu arada resimdeki villa dimi gogulda aradım bu çıktı![]()
NEREDE KALMIŞTIK...!!!!
Barcelona villanın yokluğunda gol sorunu çekmedi pikenin hatrink yaptığı maçta taraftarlar yeni yönetimden hoşnutluğunu belirtti
maçtan sonra basın toplantısı yapan Ahmet Hoca
o değil de kardeşim burda üç yaşındaki çocuklar bile ispanyolca biliyor dedi
ahmet hocanın ne demek istediğini kimse anlamazken Barça başkanı Ahmet hocanın sağlık kontrolünden geçirileceğini duyurdu
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
kariyer güzel gidiyo başarılar dilerim![]()
Aykut kayalar şampiyonlar ligi kura çekimlerinden sonra fenerbahçelileri kızdıracak sözler söyledi.
"Fenerbahçe bu grupta averaj takımı olacak, onların sonuncu olması için elimden geleni yapacağım" diyen menejer türkiyeden büyük tepki topladı..
Kaka ve Casillas'ın 4 er ay sakat olduğu R.Madrid ilk maçında yenmesini bilsede, taktikteki açıklar R.Madrid taraftarında endişe yarattı
![]()
kuramızı çektik sanırım pek zorlanmayacağız bu sene her kulvarda kupa istiyoruz
![]()
Last edited by sarianet : 09.Mayıs.2011 at 16:18
takım taktiğe alışamadı henüz zorda olsa ikinci maçımızıda son anda kurtardık
Yukleresim.com
Şampiyonlar ligine fırtına gibi bi başlangıc yaptık, gol olduk yağdık, mahalle maçı tadında bi mücadele oldu, Fenerede 8 atıcaz inş
Yukleresim.com
Şampiyonlar liginde hiç ummadığımız bi malubiyet aldık maçın hakkımıydı desen bilmem ama neyse
![]()
barcelona ciddi bir rakibe karşı neler yapabileceğini göstermişReal madrid taktik biraz zor oturacak sabırlıyız