1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Şeyhler Onu İstedi O'da Şeyhleri... S.A.D. MALAGA C.F.

Default Şeyhler Onu İstedi O'da Şeyhleri... S.A.D. MALAGA C.F.

Malaga CF
    1948 yılında kurulan İspanyol spor kulübüdür. Maçlarını 33,000 kişilik Estadio La Rosaleda'da oynayan takım 2005-2006 sezonun La Liga'da sonuncu (20.) olarak küme düşmüştür. 2 sezon ispanya 2. ligi Segunda Division'da oynadık sonra 2007-2008 sezonu sonunda 2. olarak tekrar La Liga'ya yükselmiştir.

Malaga CF'nin Başına Geçen Ersin Çakmak "Sınırları zorlayacağız. La-Liga'ya hem takımımız hemde taraftarımızla damga vuracağız" dedi.

NTV Spor muhabiri Irmak Ünal'ın haberine göre; Malaga CF ile 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzalayan Ersin Çakmak önümüzdeki günlerde Türkiye ye gelerek hem eşyalarını toplayacak hemde yanında 1-2 tane yıldız oyuncuyu Malaga'ya getirecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

Başarı Dilekleriniz İçin Teşekkürler... Transfer sezonu biter bitmez SS'leri paylaşacağım... Bomba gibi bi Malaga yaratmayı düşünüyorum...

13 Ağustos'da transfere son noktayı koyduk...

Gelenler

Türkiye Milli Takımı'nın Yeni Yıldızı Gökhan Töre 1 Yıllığına Kiralanmıştır.

Shaktar Donetsk ve Romanya Milli Takımı'nın Sol beki Razvan Dinca Rat 5 Milyon Sterlin Karşılığında Malaga'da

Doğu Futbolunun Yetiştirdiği Nadir Yeteneklerden Biri Olan Askhan Dejagah Malaga'da
    Malaga, İran'lı Futbolcu için Wolfsburg'a 5 Milyon Sterlin Ödedi.

Bomba Burda Patladı...

Villareal'in Yıldızı Ruben Gracia Calmache yani Cani Performansının Doruk Noktasında Malaga'ya Transfer Oldu...Ödenen Ücret 5 Milyon Sterlin.

M.City'nin Önerisiyle Alınan Jo Artık Malaga için Ter Dökecek... 4.5 Mİlyon Sterlin Ödendi.

Ersin Çakmak Türkiye'den Malaga'ya Onur ile Beraber Döndü. Kaledeki Sorunu Çözmek İçin Yardımcılarına Komut Veren, Gerek Muslera Gerek İssakson Gerek Victor için Koşturan, Lille'in kalecisi Landreau için Yoğun Çaba Sarfeden Yöneticiler Olumsuz Sonuc Alınca Son Çare Olarak Onur Kıvrak'ı Tercih Ettiler... 8 Milyon Sterlin Gibi Yüksek Bir Maliyetle Transfer Olan 22 Yaşındaki Kaleciden Beklentiler Oldukça Büyük...

Gidenler

Francesc Arnau
    ile Yollar Ayrılmıştır...

Hazırlık Kampı

Baptista
    'nın sakatlanması dışında gayet iyi geçti.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Sonuçlar biraz sıkıntılı olmuş.Ancak alışınca düzelecektir.

başarılar

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Sonuçlar biraz sıkıntılı olmuş.Ancak alışınca düzelecektir.

başarılar
    İnşallah Düzelir (=... Saol.

kariyerinde başarılar,cani en sevdiğim oyunculardan,açıkçası cani dışında transferleri beğenmedim sorunlu jo ve bana güven vermeyen onur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim. Cani takımın lideri olacaktır.
    TariboWest

Bu forumda Onur'u beğenmeyen bir tek ben varım sanırım. Başarılar

Başarı Dilekleriniz İçin Teşekkürler...Onur gerekeni verecek ve beklentilerimi karşılayacaktır. Cani'yi zaten liderlik yapması için aldım. O olmasaydı bi başka beyine yönelcektim ama Cani'nin gelmesi iyi oldu.

LIGA BBVA BAŞLIYOR...

1.Hafta

Maça her ne kadar iyi başlasak ve ilk yarıyı 0-0 bitirsekde, 2. yarıdaki Demichelis'in kötü performansı maçın kaderini değiştirdi. Lige mağlubiyetle başlamak üzücüydü.

2.Hafta

Öldük öldük dirildik. İlk yarıyı 1-0 galip tamamlasakda 2.yarının başlarında Lafita'nın kafasından gelen gol durumu eşitledi. Rondon ile 2-1 öne geçtik ama sevincimizi 2 dk sonra kursağımızda bıraktılar. Rondon'un hırsı maça 3-2 ye getirdi.Deplasmanda 3 puan sevindiriciydi.

3.Hafta

23. dakika da Duda'nın ayağından gelen mükemmel frikik golü ile sevindik.20 dakika sonra durumu 2-0 a getirme fırsatı geçsede elimize bunu değerlendirmedik.2.yarıya kapanarak başladık ve evimizde taraftarımızı EZELİ RAKİBİMİZİ yenerek mutlu ettik.

4.Hafta

Deplasmanda beklediğimiz bir beraberlik. Ortada geçen bi maçtı ama Demichelis'in yine kötü formu sürdü.

Son Dakika: Malaga CF
    kulübü teknik patronu Ersin Çakmak,Villareal maçı öncesi Cani ile özel görüşme yaparak eski takımı Villareal hakkında bilgi aldı. Cani'nin "Hocam Rossi,Cazorla ve Aogo'ya dikkat edin." dediği öğrenildi.

5.Hafta

Maça mükemmel başladık.Korner atışı sonucu ileri çıkan Aogo'nun kafa golü ile geriye düştük ama ümitliydik,maçı çevirecek güçteydik. 18( 5 ) şut ortalaması ile oynasakda Lopez oyuncularımıza geçit vermedi. Evimizde 2. mağlubiyetimizi aldık.

6.Hafta

Ligin güçsüz ekibi Almeria ile oynadık.Kadro ve tecrübe farkı ile 4-0 gibi farklı bi mağlubiyet tattırdık.Deplasmanda puan alma alışkanlığımız devam ederse ligi çok iyi konumda bitirebiliriz.

7.hafta da Real Madrid ile oynayacağız...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Malaga sempati duyduğum bir takım o yüzden ben de bir Malaga kariyeri yapmıştım çok keyifliydi daha sonra tottenham'dan teklif gelmesiyle oraya gittim ve büyük başarılar yakaladım en keyif aldığım kariyerlerden biriydi. Umarım sen de Malaga'yla başarılı olursun

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Malaga sempati duyduğum bir takım o yüzden ben de bir Malaga kariyeri yapmıştım çok keyifliydi daha sonra tottenham'dan teklif gelmesiyle oraya gittim ve büyük başarılar yakaladım en keyif aldığım kariyerlerden biriydi. Umarım sen de Malaga'yla başarılı olursun
    Saolasın... Umarım başarılı olurum... Bende gerçekten keyif almaya başladım...

Bu arada takipçimiz yok sanırım (=

Arkadaşlar Abimin Askerden Dağıtım İznine Gelmesi Sebebiyle Biraz Onunla Vakit Geçiricem. Yarı Sezona Kadar Olan Macları Toplu Koyucam. Kusura Bakmayınız.

Yaşadığım Sakatlıklardan Dolayı Forvet Oyuncum Kalmadı ve Sezon Başı Yedek Olarak Beklemesi İçin Aldığım Jo Bekleneni Veremedi.

19.Hafta Sonrası Oluşan Puan Cetveli

Hedefim Ligde İlk 10'a Girmektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fernandez vardı kısa boylu forvet. Oynatmıyorsun galiba ama İspanya liginde en az 20 gol atıyor bende bir ara dene istersen. Profile aldanma
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fernandez vardı kısa boylu forvet. Oynatmıyorsun galiba ama İspanya liginde en az 20 gol atıyor bende bir ara dene istersen. Profile aldanma

Rondon,Baptista,Fernandez 3üde sakatlandı. Fernandez yeni iyileşti ama tam kondisyonda değil. Bakalım şimdilik Fernandez ile idare edicez. Favorim Rondon ama olsun...

20-38. Haftaları Arası

Sezon Sonu Oluşan Puan Durumu

Sezon Boyunca Deplasmanlarda Gösterdiğimiz Performansını Evimizdeki Maçlara Yansıtamadık. Yaşadığımız Sakatlıklardan Dolayı Bazı Maçlarda Kadro Kurmakta Zorlanırken 2-3 Eksik Yedekle Çıktık.

Takımda DEV rotasyona gidiyorum... Çok aşırı hareketli bir transfer sezonu geçiriyorum... Şu anda Galatasaray bile böle hareketli değildir.

TRANSFERLER

ŞİMDİDEN GELEN ve GİDEN OYUNCULARA BAŞARILAR DİLERİM...

GELENLER

Joselu

Real Madrid'in pilot takımından alınan Sanmartin Mato geleceğe dönük bir yatırımdır.

Ödenen Miktar : 250.000 €

Josmar Zambrano

Tenerife'den gelen genç oyuncu pilot takıma gönderildi. Gelecek Vaadeden yıldız oyuncu.

Ödenen Miktar : 500.000 €

Pablo Pintos

Getafe'den gelen sağ bek yedek bekleyecek.

Ödenen Miktar : 4.500.000 €

Giovani dos Santos

Meksikalı yıldız son zamanlardaki müthiş performansı ile beni cezbetti. Tottenham bi hayli zorlsada kadromuza kattık.

Ödenen Miktar : 3.100.000 €

Darron Gibson

ManU'da geleceğin Paul Scholes'u gözüyle bakılan genç oyuncu artık Malaga için ter dökecek.

Ödenen Miktar : 2.800.000 €

Christian Fernandes Salas

Sol bekte Rat'ın yedeği olucak bir oyuncu.Performansı bu sezon çok iyiydi.

Ödenen Miktar : 2.500.000 €

Felipe Caicedo

Genç forvet 1 seneliğine kiralanmıştır. Adebayor yüksek maaşı yüzünden alınamayınca ibre Caicedo'ya döndü.Sezon sonu performansına göre bonservisi alınacaktır.

Ödenen Ücret : 425.000 €

Nigel de Jong

Hollandalı yıldız oyuncu 4 sene Malaga forması giyecektir.

Ödenen Ücret : 5.500.000 €

Eyong Enoh

Orta sahaya yapılmış bir takviyedir. Sakatlıklardan çok başım ağırdı.

Ödenen Ücret : 3.100.000 €

Matej Delac

Yedek kaleci olacak genç oyuncu.1 sene kiralıktır.

Ödenen Ücret : 325.000 €

Geoffrey Jourdren

Pahalı bir transfer olsada beklentileri karşılayacağına inanıyorum...

Ödenen Ücret : 7.500.000 €

Carlos Vela

Arsenal ve Meksika forması giyen genç santrafor 1 yıllığına kiralanmıştır.

Ödenen Ücret : 700.000 €

Ömer Toprak

Stoperlerin hepsine yol görününce defansa acil takviye yapıldı.

Ödenen Ücret : 7.000.000 €

Dante

Defansa yapılan 2. takviye.

Ödenen Ücret : 5.000.000 €

Giden oyuncular transfer sezonu bitince açıklanacaktır.

Kariyerin Kapatılmasını İstiyorum. Oyun Save ederken dosya zarar gördü. Açılmıyor oyun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İstek bölümünü yazarsan daha iyi olur
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hocam kapatılsın bakalım, hayırlısı olsun. Beklentilerin çok altında kalmışsın. Sene başında transfer bütçen ne kadardı ?

Mesaj Yetkileri