Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Şampiyonluk İçin Mücadele Başladı - 2.Sezon - [BJK & TS]

Default Şampiyonluk İçin Mücadele Başladı - 2.Sezon - [BJK & TS]

Trabzonspor = aLKaNn

Beşiktaş = DeathLiKe

Şampiyonluk için 2 takım seçtik hepimizin tek amacı şampiyon olmak. Umarım uzun ve güzel bir kariyer olur.

Last edited by LaigLeNoiR : 15.Haziran.2011 at 23:57

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Teşekkürler

Uzun ve iyi bir kariyer olması dileğiyle ...

Galatasaray eksik kalmış açıkcası Fenerbahçe favorim

Başarılar.favorim Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Başarılar Forza Fenerbahçe.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Teşekkürler. İnşallah uzun soluklu bir kariyer olur...

LOGO

BAŞKAN

SADRİ ŞENER

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ;

Biz ortak kariyerde transfersiz başlama kararı aldık ve bu yüzden hazırlık maçlarımızı Yrd.Ant. oynattı.Ancak sonuçlar gayet iç açıcıydı.

İlk yarıda 2-0 geriye düşmemize rağmen Alanzinho'yu ikinci yarıda oyuna sokarak yedinden doğduk ve 2.yarıda 4 gol birden bularak kariyere kupayla başladık.

Uefa Avrupa Ligi'nde Kuralar Çekildi..!

Bizi zorlayacak bir takım ancak bu kupayı almak için başladık ve Juventusta önümüzde ki zor engellerden biri erken çıkması kötü olsada eleyebiliriz.

LİG VE JUVENTUS MAÇI BİDAHA Kİ MESAJA
    YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

başlangıç iyi ama juventus biraz kötü olmuş ama kadron sağlam elersin

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    başlangıç iyi ama juventus biraz kötü olmuş ama kadron sağlam elersin
    Transfersiz başladığımız için bikaç eksik var ancak genede elemek için çıkacağız sahaya...

İlk Lig Maçımız Bursaspor ile;

Süper kupa maçından daha rahat bir maç oldu zaten üstün olduğumuz bir maçtan iyi bir skorla döndük ve ligede üç puanla ve son şampiyonu yenerek başlamış olduk.Ancak çıkan kırmızı kart kötü oldu Serkan 1 Maç yok.

Hazılık Kampımız;

Not: Takımın başına ağustos ayında geçtiğim için hazırlık maçlarını ben yapmadım. Belirtmek istedim.

1.Hafta:

2.Hafta:

Uefa 3.Ön Eleme Turu:

3 Maçtada birçok pozisyon bulmamıza rağmen fazla gol bulamadık. Acilen bir takıma bir golcü kazandırmamız lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Aslında kabul etseydiniz Galatasaray olabilirdim geçmiş artık başarılar. Favorim Galatasaray
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar iyi olan kazansın.

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Aslında kabul etseydiniz Galatasaray olabilirdim geçmiş artık başarılar. Favorim Galatasaray
    Ben kendim gsliyim ama bu kadroyla pek bişey olmayacağı için Bjk'yi seçtim. Gönlüm ister ki Gs Uefa şampiyonu olsun.

arkadaşlar bir karar aldık aramızda takımlardaki sakatlıkların artmasıyla alternatif bulunamamasından ve de uefada başarı yakalamak için transfer yapmamız gerektiği kanaatine vardık ve bunun üzerine transferin son 4 gününde birkaç transfer girişiminde bulunacağız. Tabi hangileri nekadar olur o meçhul

MATTEO FERRARİ HERCULES'TE

Klübün yabancı kontenjanı sorunu dolayısıyla Matteo Ferrari Hercules'e gönderildi.

CİTY'Lİ JO BU SEZON BEŞİKTAŞTA KİRALIK OLARAK FORMA GİYECEK

JUVENTUS MAÇI [AVRUPA LİGİ]

Juventusa karşı gayet iyi bir skor oldu...

İBB SPOR [SPOR TOTO SÜPER LİGİ]

Yedek Ağırlıklı Çıktık Ve Bu Skorla Dönebildik...

JUVENTUS MAÇI [AVRUPA LİGİ - RÖVANŞ]

İlk yarı golleri yedikten sonra fazla bişey yapamadık ikinci yarı bir başka başladık ancak bitirişi yapamadık hatta bana gelen mesajda da derdimizin bu olduğu yazıyordu..

Şimdi iki hedefimiz kaldı STSL ŞAMPİYONLUĞU VE TÜRKİYE KUPASI...

REECE BROWN TRABZONSPOR'A KİRALANDI!..

24 K'lık bir ücret karşılığında bu sezon bizim için ter dökecek...

ROARİE DEACON TRABZON'DA!

1 Yıllığına 40K'ya Kiralandı!

PAWEL BROZEK'LE YOLLAR AYRILDI!

Pawel Brozek 1M Karşılığında Hercules Takımının Yolunu Tuttu!..

HAKAN ARIKAN BAYERN'E KİRALIK OLARAK GİTTİ.

ONUR KIVRAK DİNAMO'DA!

1.6 M + Bir Futbolcu Karşılığında Takımımızdan Ayrılmıştır.

MUSTAFA PEKTEMEK TRABZON'DA!

5.75M Karşılığında Transfer Ettik Çok Şey Bekliyoruz Bu Dönem.[Fiyatın Çoğu Taksitledir]

EUGENE KHACHERİDİ TRABZON'DA!

Onur Kırvak'ı Alırken Verdikleri Oyuncu

VİKTOR NORİNG TRABZON'DA!

Onur Kırvak'ı Satınca Kalede Olan Boşluğu Doldurmak İçin Aldık...

LUKAKU BEŞİKTAŞ'TA

Anderlect'in genç yıldızı Lukaku Beşiktaş'a transfer oldu. Transfer sezonunun bitmesi üzerine Lukaku bu sezon forma giyemeyecek ancak bir daha ki sezon Beşiktaşta ter dökecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Trabzon'un Onur Kivrak'ı kaybetmesi kötü olmuş. Fenerbahçe'deki gelişmeleri bekliyorum..
    TariboWest

herkese iyi eğlenceler.

AlkaNn sanırım hayatında ilk kez fm oynuyorsun.

nerden buluyorsun saçma sapan adamları, kiralık takas falan. harcadığın vakte yazık valla. süsleyip yaptığın maçları koyuyorsun bi de.

git al neymarı henrique yi defansa demir gibi bi adam. sat ıvırzıvır adamları
    selçuk alanzinyo burak engin brozek glowatcki cale yi satınca 25M falan geliyor, bu parayla 4 tane adam al takıma uçursunlar takımı.

bi de onuru satmışsın. nasıl bir zihin anlamadım ki. nası küme düşerim mi oynuyoruz? kusura bakma valla biraz sivri dilli yazdım ama affet, daha güzel bir takım kur daha çok zevk al takımımızı da iyi temsil et arkadaşlarını yen diye söylüyorum. kusura bakma Hakkını helal et.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Trabzon'un Onur Kivrak'ı kaybetmesi kötü olmuş. Fenerbahçe'deki gelişmeleri bekliyorum..
    Fenerbahçe'yi yöneten arkadaş yok şuan. 1-2 Gün içerisinde oda gelir. Fenerbahçedeki gelişmeleri öğrenirsiniz.

Quote Originally Posted by (NeFret View Post
    herkese iyi eğlenceler.

AlkaNn sanırım hayatında ilk kez fm oynuyorsun.

nerden buluyorsun saçma sapan adamları, kiralık takas falan. harcadığın vakte yazık valla. süsleyip yaptığın maçları koyuyorsun bi de.

git al neymarı henrique yi defansa demir gibi bi adam. sat ıvırzıvır adamları
    selçuk alanzinyo burak engin brozek glowatcki cale yi satınca 25M falan geliyor, bu parayla 4 tane adam al takıma uçursunlar takımı.

bi de onuru satmışsın. nasıl bir zihin anlamadım ki. nası küme düşerim mi oynuyoruz? kusura bakma valla biraz sivri dilli yazdım ama affet, daha güzel bir takım kur daha çok zevk al takımımızı da iyi temsil et arkadaşlarını yen diye söylüyorum. kusura bakma Hakkını helal et.
    bende biliyorum neymarı henrique yi almayı ancak onlar istemiyorlar...Teklifleri sunuyorum ancak kontratta kalıyor oyuncu masaya bile oturmuyor.O kiralıklar mecburiyetten oldu yoksa oyuncu yoktu oynatacak.Alanzinho 9.20'li performanslar sergileyince satmadım diğer dediklerini satılık listesine koysamda hepsi satılmadı...

3.Ön Eleme Turu Rövanş Maçı:

3.Hafta:

4.Hafta:

Gol yollarındaki sıkıntıyı bu maç çözmüş olduk. Bakalım ilerki maçlar ne gösterecek.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri