![]()
Trabzonspor = aLKaNn
Beşiktaş = DeathLiKe
Şampiyonluk için 2 takım seçtik hepimizin tek amacı şampiyon olmak. Umarım uzun ve güzel bir kariyer olur.
![]()
Trabzonspor = aLKaNn
Beşiktaş = DeathLiKe
Şampiyonluk için 2 takım seçtik hepimizin tek amacı şampiyon olmak. Umarım uzun ve güzel bir kariyer olur.
Last edited by LaigLeNoiR : 15.Haziran.2011 at 23:57
Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Uzun ve iyi bir kariyer olması dileğiyle ...![]()
Galatasaray eksik kalmış açıkcasıFenerbahçe favorim
![]()
Başarılar.favorim Fenerbahçe![]()
LOGO
BAŞKAN
SADRİ ŞENER
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ;
Biz ortak kariyerde transfersiz başlama kararı aldık ve bu yüzden hazırlık maçlarımızı Yrd.Ant. oynattı.Ancak sonuçlar gayet iç açıcıydı.
İlk yarıda 2-0 geriye düşmemize rağmen Alanzinho'yu ikinci yarıda oyuna sokarak yedinden doğduk ve 2.yarıda 4 gol birden bularak kariyere kupayla başladık.
Uefa Avrupa Ligi'nde Kuralar Çekildi..!
Bizi zorlayacak bir takım ancak bu kupayı almak için başladık ve Juventusta önümüzde ki zor engellerden biri erken çıkması kötü olsada eleyebiliriz.
LİG VE JUVENTUS MAÇI BİDAHA Kİ MESAJA
YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN
başlangıç iyi ama juventus biraz kötü olmuş ama kadron sağlam elersin
Transfersiz başladığımız için bikaç eksik var ancak genede elemek için çıkacağız sahaya...
İlk Lig Maçımız Bursaspor ile;
Süper kupa maçından daha rahat bir maç oldu zaten üstün olduğumuz bir maçtan iyi bir skorla döndük ve ligede üç puanla ve son şampiyonu yenerek başlamış olduk.Ancak çıkan kırmızı kart kötü oldu Serkan 1 Maç yok.
Aslında kabul etseydiniz Galatasaray olabilirdimgeçmiş artık başarılar. Favorim Galatasaray
![]()
turksportal...
Başarılar iyi olan kazansın.
arkadaşlar bir karar aldık aramızda takımlardaki sakatlıkların artmasıyla alternatif bulunamamasından ve de uefada başarı yakalamak için transfer yapmamız gerektiği kanaatine vardık ve bunun üzerine transferin son 4 gününde birkaç transfer girişiminde bulunacağız. Tabi hangileri nekadar olur o meçhul![]()
MATTEO FERRARİ HERCULES'TE
Klübün yabancı kontenjanı sorunu dolayısıyla Matteo Ferrari Hercules'e gönderildi.
CİTY'Lİ JO BU SEZON BEŞİKTAŞTA KİRALIK OLARAK FORMA GİYECEK
JUVENTUS MAÇI [AVRUPA LİGİ]
Juventusa karşı gayet iyi bir skor oldu...
İBB SPOR [SPOR TOTO SÜPER LİGİ]
Yedek Ağırlıklı Çıktık Ve Bu Skorla Dönebildik...
JUVENTUS MAÇI [AVRUPA LİGİ - RÖVANŞ]
İlk yarı golleri yedikten sonra fazla bişey yapamadık ikinci yarı bir başka başladık ancak bitirişi yapamadık hatta bana gelen mesajda da derdimizin bu olduğu yazıyordu..
Şimdi iki hedefimiz kaldı STSL ŞAMPİYONLUĞU VE TÜRKİYE KUPASI...
REECE BROWN TRABZONSPOR'A KİRALANDI!..
24 K'lık bir ücret karşılığında bu sezon bizim için ter dökecek...
ROARİE DEACON TRABZON'DA!
1 Yıllığına 40K'ya Kiralandı!
PAWEL BROZEK'LE YOLLAR AYRILDI!
Pawel Brozek 1M Karşılığında Hercules Takımının Yolunu Tuttu!..
HAKAN ARIKAN BAYERN'E KİRALIK OLARAK GİTTİ.
ONUR KIVRAK DİNAMO'DA!
1.6 M + Bir Futbolcu Karşılığında Takımımızdan Ayrılmıştır.
MUSTAFA PEKTEMEK TRABZON'DA!Onur Kırvak'ı Satınca Kalede Olan Boşluğu Doldurmak İçin Aldık...
5.75M Karşılığında Transfer Ettik Çok Şey Bekliyoruz Bu Dönem.[Fiyatın Çoğu Taksitledir]
EUGENE KHACHERİDİ TRABZON'DA!
Onur Kırvak'ı Alırken Verdikleri Oyuncu
VİKTOR NORİNG TRABZON'DA!
LUKAKU BEŞİKTAŞ'TA
Anderlect'in genç yıldızı Lukaku Beşiktaş'a transfer oldu. Transfer sezonunun bitmesi üzerine Lukaku bu sezon forma giyemeyecek ancak bir daha ki sezon Beşiktaşta ter dökecek.
Trabzon'un Onur Kivrak'ı kaybetmesi kötü olmuş. Fenerbahçe'deki gelişmeleri bekliyorum..![]()
TariboWest
herkese iyi eğlenceler.
AlkaNn sanırım hayatında ilk kez fm oynuyorsun.
nerden buluyorsun saçma sapan adamları, kiralık takas falan. harcadığın vakte yazık valla. süsleyip yaptığın maçları koyuyorsun bi de.
git al neymarı henrique yi defansa demir gibi bi adam. sat ıvırzıvır adamları
selçuk alanzinyo burak engin brozek glowatcki cale yi satınca 25M falan geliyor, bu parayla 4 tane adam al takıma uçursunlar takımı.
bi de onuru satmışsın. nasıl bir zihin anlamadım ki. nası küme düşerim mi oynuyoruz? kusura bakma valla biraz sivri dilli yazdım ama affet, daha güzel bir takım kur daha çok zevk al takımımızı da iyi temsil et arkadaşlarını yen diye söylüyorum. kusura bakma Hakkını helal et.
bende biliyorum neymarı henrique yi almayı ancak onlar istemiyorlar...Teklifleri sunuyorum ancak kontratta kalıyor oyuncu masaya bile oturmuyor.O kiralıklar mecburiyetten oldu yoksa oyuncu yoktu oynatacak.Alanzinho 9.20'li performanslar sergileyince satmadım diğer dediklerini satılık listesine koysamda hepsi satılmadı...