1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Fenerbahçe Geliyor [11.3.0]

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Default Fenerbahçe Geliyor [11.3.0]

F.Bahçe tanınan bir klüp olduğundan giriş kısmında tanıtıma gerek duymadım. Kariyeri Aykut Kocaman'ın ağzından anlatmaya çalışacağım. Transfer güncellemesi var ancak 2-3 hafta önce yapıldı db, o yüzden Sezer,Ujfalusi gibi son gerçekleşen transferler yok.

Okudum Kabul Ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Onaylandı

Başarılar dilerim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar, Kanarya'mızı istediği yerlere ulaştırman dileğiyle
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

İstediğimiz gibi geçen bir sezonu geride bıraktık, artık herşey geride kaldı. Eğlendik,kutladık ama önümüzdeki sezon için artık disiplini ele almamız gerekiyor biraz. Bizde hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi Emenike,Serdar,Orhan gibi çok önemli 3 oyuncuyu bünyemize kattık. Son olarak 1 yada 2 oyuncu transferi yapabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Aykut Kocaman Gergin

F.Bahçe Kulübünde son günlerde iç ve dış transfer yaşanan sorunlar Aykut Kocaman'ın canını sıktı.Bayern Munih takımı Diego Lugano'nun sözleşmesindeki maddeden yararlanarak 3.5 Milyon Euro karşılığında Lugano'yu transfer etti. Lugano gibi çok önemli oyuncuyu kaybetmenin üzüntüsü yaşadığını söyleyen A.Kocaman ancak bunlar futbolda normal şeyler Lugano'nun yerini doldurabiliriz dedi.Öte yandan F.Bahçe Guiza,Baroni ve Bilica'dan kendilerine takım bulmalarını istedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Mavuba ve Serdar Taşçı F.Bahçe'mizde

Fransa Liginde Lille'de top koşturan Mavuba ve Bundesliga'da Stuttgart'ta ter döken Serdar Taşçı'yı renklerimize bağladık. Mavuba 6 Milyon Euro Serdar ise 9 Milyon Euro.

Aykut Kocaman'dan Transfer Yorumu

Çok önemli iki oyuncuyu daha kadromuza katmış bulunmaktayız. Titiz ve uzun bir çalışmadan sonra bu iki futbolcu için çalışmalar başladı. Yönetim hiç bir fedakarlıktan kaçmadı onlara minnettarım. Bu sezon Orta saha Merkez bölgesinde Cristian'ı düşünmüyorum açık olmak gerekirse. Oraya bir takviye lazımdı ve bu açığıda Mavuba'yı alarak kapattık. Mavuba savaşçı bir kimliğe sahip rakibe nefes aldırmayan bir stili var. Lugano'nun takımdan ayrılmasından sonra takıma Serdar Kesimal'ın adaşını aldık(gülüşmeler)...

Mesaj Yetkileri