Yeni başkan beni de gaza getirdi ve bir kariyer patlatayım dedim. Genelde kariyerleri en büyük bırakma nedenim ss yüklemekten sıkılmamdı. Şimdi "ImageShack Uploader" kullanıyorum ve bu sorunu aştık diyebiliriz. O yüzden en az 3 sezon diyorum.
Yeni başkan, yeni vizyon, yeni Galatasaray, yeni kadro.
Takıma Katılacak İsimlerin Mevkileri
1 Kaleci
1 Sol Bek
2 Stoper
2 "Orta saha"
1 Sağ Kanat
Yollarımızı Ayıracağımız İsimler
Robinson Zapata
Hakan Balta
Servet Çetin
Gökhan Zan
Ayhan Akman
Mustafa Sarp
Aydın Yılmaz
Bogdan Stancu
Satılamayan isimler kiralanacak.
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü ilk kez, Hebele Dergisi'ne röportaj verdi!
-Öncelikle futbol dünyasına hoşgeldiniz. İlk sorum transfer bütçeniz hakkında. Elinizde ne kadar bütçe var?
-Vallahi, 1 milyon euro tutarında bir transfer bütçemiz var fakat satılacak oyunculardan yaklaşık 8 milyon euro tutarında bir gelir elde etmeyi planlıyoruz. Toplam 9 milyon euro transfer harekatımız için yeterli olacaktır.
-Taktik açıdan bakalım biraz olaya. Futbol mentaliteniz nedir? Hangi dizilişi tercih edeceksiniz? Şu anki takımdan kaç oyuncu ilk 11 başlayacak direkt olarak?
-Futbol mentalitem hücum ve oyunu forse etme üzerine kurulu. Topun sahibi biz olursak, gol yemeyiz. [gülüşmeler] Şimdilik fikrime en uygun diziliş olarak 4-2-3-1. Şu anki takımdan Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Arda Turan, Zvjezdan Misimovic ve Milan Baros. İlk 11'e 6 takviyeye ihtiyacımız var yani.
-Sizi işinizden alıkoymayalım, başarılar.
-Sağolun, iyi günler.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776 - Okudum, kabul ediyorum.