Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

CANLI !!!

Dk 90+5 Gol Levandowski! Ajax 4 - Dortmund 4

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Dortmund'la 4-4 berabere kalarak grubu sonuncu tamamladık. Şaka gibi. Futbolda bu da var desem de şu oyunun Şampiyonlar ligi boyunca bana ettiğine pes diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Artık ligi hızlı bir şekilde "şampiyon" bitirmekten başka yapacak bir şey kalmadı. Stoperimiz Paletta'yı aradık bu maç. Ama son maçlarda korkunç fazla gol yiyoruz. Ne oldu bilmiyorum. Baya üzüldüm.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sunumlar harika, Avrupa'da taraftarı olduğum iki kulüpten birisidir Ajax o yüzden ben de stil değişimine karşıyım. Merakla takip ediyorum kariyerini..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fantastik maçların kariyeri oluyor.. Hemen içeriye odaklanmışsın, UEFA'da var mı sağlam rakip?

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

O nasıl bir maç olmuş öyle yazık olmuş elenmen gerçekten Avrupa'dan..

hocam öncelikle kariyerinde başarılar. baştan sona okudum çok hoş bir sunumun var. elimden geldiğince takipte olacağım. futbolun cilvelerini aşikare gördük bu son maçta da

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Destekleriniz için hepinize yine tekrar tekrar teşekkür ederim. Ligde bizi durdurabileceklerini sanmıyorum, ŞLiginde futbolun bütün cilvelerini yaşadık. Leon ne yazık ki Uefa'ya gidemiyoruz.

Stoper Paletta'nın sakatlığı ve A. Vanden Borre ile Tuathka'nın konsantrasyonlarının çok düşük olması. Sorunu buldum

Bundan sonra defansıma konsantrasyonu düşük adamı sokmam. Sapsarı Alman saçlarım ne hale geldi ya, yazıktır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Söylenecek hiçbir şey yok, mükemmel bir kariyer. Geçen seneki Juve macerandan bile daha iyi Ancak çok büyük şanssızlıklara denk gelmişiz, sağlık olsun. Sistemli, disiplinli futbol candır. Oynatmaya çalıştığın sistemin oyun motorunun belalısı olduğunu da unutmamak gerek. Bu nedenle bence gayet iyi ilerliyoruz. Takipteyim, başarılar.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Destekleriniz için hepinize yine tekrar tekrar teşekkür ederim. Ligde bizi durdurabileceklerini sanmıyorum, ŞLiginde futbolun bütün cilvelerini yaşadık. Leon ne yazık ki Uefa'ya gidemiyoruz.

Stoper Paletta'nın sakatlığı ve A. Vanden Borre ile Tuathka'nın konsantrasyonlarının çok düşük olması. Sorunu buldum

Bundan sonra defansıma konsantrasyonu düşük adamı sokmam. Sapsarı Alman saçlarım ne hale geldi ya, yazıktır

Yanlış görmüşüm puan durumunu, kusura bakma.. Sapsarı Alman saçları iyimiş

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Nessus,

Okuduğum kadarıyla Bastian Schweinsteiger, Cesc Fabregas tarzında bir oyuncu arıyorsun ortasahanın merkezine. Galatasaray kariyerimde Hollanda'da yetenek avına çıkarken gözlemcim bana AZ Alkmaard'dan ortasaha oyuncusu (20 yaşında, Norveçli) Markus Henriksen'i önerdi.

Dilersen bir bak, ortasahada işini görebilecek kapasitede olduğuna eminim. Gözlemci raporunda, benzer oyuncular kategorisinde, kendisi Fabregas-Schweinsteiger-Modric-Moutinho gibi isimlerle yanyana duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Söylenecek hiçbir şey yok, mükemmel bir kariyer. Geçen seneki Juve macerandan bile daha iyi Ancak çok büyük şanssızlıklara denk gelmişiz, sağlık olsun. Sistemli, disiplinli futbol candır. Oynatmaya çalıştığın sistemin oyun motorunun belalısı olduğunu da unutmamak gerek. Bu nedenle bence gayet iyi ilerliyoruz. Takipteyim, başarılar.
    Hatırlamana çok sevindim Uzun kariyer yapamıyoruz pek. Maç motoru hakkında ben oynarken bir güncelleme gelir diye bekledim aslında ama. Bir haber yok gibi. Bazen yıldırıyor adamı. 4-2-3-1'de ilk kez oynadığım bir taktik. Heyecan yapıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by Bariscamur View Post
    Nessus,

Okuduğum kadarıyla Bastian Schweinsteiger, Cesc Fabregas tarzında bir oyuncu arıyorsun ortasahanın merkezine. Galatasaray kariyerimde Hollanda'da yetenek avına çıkarken gözlemcim bana AZ Alkmaard'dan ortasaha oyuncusu (20 yaşında, Norveçli) Markus Henriksen'i önerdi.

Dilersen bir bak, ortasahada işini görebilecek kapasitede olduğuna eminim. Gözlemci raporunda, benzer oyuncular kategorisinde, kendisi Fabregas-Schweinsteiger-Modric-Moutinho gibi isimlerle yanyana duruyor.

Evet bu haber üzerine bütün gözlemcilerimi kovmaya karar verdim Bana bu oyuncudan haber vermediler. Aynen dediğin gibi çift yönlü oynamaya müsait. Bonservisi biraz sorun olabilir, AZ bize satmak istemeyebilir dedi gözlemciler. Takip listesine aldım teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Eredivisie 17.Hafta

Dortmund maçının hemen akabinde çıktığımız bu zorlu maçta büyük bir beklentim yoktu. Oyuncuları konuşmalar, gazete demeçleri vs Dortmund maçına şartlandırdıktan sonra bu maça konsantre olmalarını beklemek aklılcı değil.

Bu maçla birlikte bütün defans dizilişimi değiştirmeye karar verdim. aptalca bir penaltı yapıp bir de üstüne itirazdan atılan Vanden Borre ile maçtan sonra çok sert tartışma yaşadık. Onu kulüpten kovmak pahasına azarladım ve yedek takıma gönderdim. Biriki gün sonra asistanımla haber göndererek konuşmak istediğini söyledi. Yedek takıma gitmekten mutsuzmuş. Ben de oraya çalışmadığın için düştün, anca çalışarak çıkarsın diyerek taviz vermedim. Biraz yola geldi. Fakat kendisini sezon sonu postalarım büyük ihtimalle.

DL - DR mevkileri yazın kesinlikle güçlendirilecek. Ve konsantrasyonu, pozisyon alma bilgisi az adamı topu omzunun üstünde sektirerek rakip sahaya bile taşısa takıma koymayacağım.

.
    .
    .

Bu yenilgiye rağmen 17 maçlık ilk yarı periyodunu lider tamamladık. 25 günlük bir ara olacak fakat Ocak ayında, o zamana kadar birkaç önemli maçımız daha var.

.
    .

.
    .
    .
    .

Eredivisie 18.Hafta

Asistanımın verdiği lig raporunu incelerken Venlo takımından iki futbolcunun asist sıralamasında ilk beşte olduğunu gördüm. Hemen oyuncuları incelettim. AMC ve Sol Santrafor. Bunu tesadüfen fark etmem iyi oldu. Sadece bu iki oyuncuya önlem aldım ve kolay bir maç oldu bizim için. sağbek ve solbeki değiştirdim bu maçta.

.
    .
    .
    .

Eredivise 19. Hahta

Ligin ilk yarında bizi yenen sürpriz takım NEC ile evimizde karşılaştık. NEC ligin ikincisi ve oldukça istikrarlılar. Aşağıda PSV, Twente, AZ kıyasıya bir mücadele var yer değiştirip duruyorlar. Ado Den Haag'da sürpriz bir ekip. Yine aptalca bir korner golü yiyip ümitsizliğe düşmüşken Babel neredeyse santrayla birlikte üstün bir çaba göstererek maçı tekrar bize getirdi. Babel'i oyuna sonradan aldığımı da ekleyeyim. İstikrarsız biri ama işe yarıyor.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 20. Hafta

İlk üçün adayların AZ Alkmaar'ı deplasmanda iyi bir performansla yendik. Sol bek Drenthe arıza verdi Callejon yoktu genç Fischer oynadı. Sigporsson'a doyamıyorum. İyi takımlarda oynayabilecek dengeli bir profili var.

.
    .
    .
    .

Az maçıyla birlikte transfer sezonuna girdik. Yönetimden maaş bütçesi istedim beni anlayışla karşılayıp 300B ekleme yaptılar Toplamda 18M maaş bütçesiyle iş yapmak çok zor. Schöne ve Enoh gibi adamları göndermek istiyorum kimse almıyor.

Bazı isimler belirledik.

DC Bochetti (1.800M Maaş talebi)
    DC Kolo Toure (Masaya oturmadı)
    DC Martins Indi (Feyenoordlu, genç Hollandalı. Burnu havada)

MC M. Bodmer
    MC Odjidja (Club Brugge, genç potansiyelli -1.600M maaş talebi)
    MC Canadjija (18 yaşında, potansiyelli 30 kadar kulüp peşinde)

AMR V. Weiss (1.900M maaş talebi)

SC Mattia Destro (Rüyalarımı süsledi)
    Sc Paloschi (900B maaş talebi)

İmkan olsa Bochetti, Odjidja, Weiss ve Paloschi'yi alırdım. 1Milyonun üstünde tek maaş verebilirdim ben orta sahaya Odjidja'yı almayı tercih ettim. Kalan parayla da Canadjija'yı aldım. Orta saha işini ucuza kapattım.

Destro ve Paloschi sözleşme imzalamışlar sanırım, tek yıllık? Analamadım, imza attır seçeneği kalkmış. Zaten param yoktu. Nicklas Helenius'a güvenmeyi seçtim.

Genç Canadjija

.
    .

Nispeten yetişmiş genç Odjidja. Albin Ekdal'ı beğenirdim, profilleri arasında önemli bir fark göremedim ve parayı bu adama yatırdım.

Last edited by nessus : 17.Kasım.2012 at 14:54 Reason: NEC maçını unutmuşuz

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Eredivisie 21. Hafta

23 günlük arada C.Brugge ve Utrecht ile hazırlık maçı yaptım. Maça çıkmadan önce Sigporsson'un zaten ne olduğunu biliyoruz, maçın da favorisiyiz diyerek N. Helenius'a şans verdim. O da bana hattrick yaparak (bu sezonki ikinci hattrick) yanıt verdi. Paloschi transferinin acısını unutturdu Enteresan bir forvet, 1.95 boy var kafa 7-8. Bitiricilik 16 vs. İkinci yarı onu daha fazla kullanmaya bakıcam. Sigporsson böyle oynarsa büyüklerden biri almak isteyebilir. Gözlerden saklayalım.

Maç 2-0 ken Zwolle'den de gol yiyince çığrımdan çıktım ve 2MC'li sistemi 2DMC haline getirdim. Öne geçtiğim hele ki iki farkla öne geçtiğim maçlarda boş beleş goller yememek için bu sistemin üstüne hem sezon boyunca hem de sezon bitince çalışacağım. Yeni Dortmund, Porto maceraları istemiyorum.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 22. Hafta

Sağbek oyuncularım maçtan atılmak konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. 45 dakika kadar 10 kişi oynadığımız maçtan sonra gazeteler Vitesse beraberliğe yattı diye manşet atıyorsa buna bir bakımdan sevinmek gerek. Korner golleri yemeye devam. Ayar çekmiştik ama futbol bu.

5 puan farkla (bu maçtan önce 7) PSV'nin önünde lideriz. Daha çok maç var.

Sunum harika.Ayrıca sonuçlarda güzel sayılır.(CL Hariç)
    Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Odjidja iyi bir oyuncu, her kariyerimde en az birkaç defa alsam mı almasam mı diye düşünmüşümdür fakat "vücut zindeliği" çok düşük olduğu için hiç almadım. Birkaç maç geçsin senden bir yorum alalım kendisi ile ilgili.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by Marquinh0s View Post
    Sunum harika.Ayrıca sonuçlarda güzel sayılır.(CL Hariç)
    Başarılar.
    ŞL bahsini sakinleştirici içerek unutmaya çalışıyorum

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Odjidja iyi bir oyuncu, her kariyerimde en az birkaç defa alsam mı almasam mı diye düşünmüşümdür fakat "vücut zindeliği" çok düşük olduğu için hiç almadım. Birkaç maç geçsin senden bir yorum alalım kendisi ile ilgili.
    Belirtmeyi unuttum Odjidja ve diğer jija'lı arkadaş [ ] bosman kuralıyla transfer edildi. Yazın gelecekler yani. Vücut zindeliği hakikaten can sıkıcı ama onun dışında bedava alınması makul bir adam. Bariscamur'un önerisi Markus Henriksen de iyi biri onu transferlerden sonra gördüm. Bir de tamamen basının uydurma haberi sonucu fark ettiğim Frankfurt'dan bir çocuk var "mücadeleci orta saha" için. Bazı fazlalıkları atarsam bu ikisinden birisiyle ilgileneceğim.

Üst düzey maçlarda "güç" özelliği de ortaya çıkıyor. Tek bir özellik değil, genel profil özellikleri bakımından. Bravery, Agg, stamina da eklenebilir. Özellikle taktikteki iki MC için. Evimizdeki Valencia maçında resmen ikili mücadele sorunu yaşamıştık. İtalyancı bir Alman olduğum için mücadeleci, güçlü ortasahaları severim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Puan tablosu ne durumda ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Evet bu haber üzerine bütün gözlemcilerimi kovmaya karar verdim Bana bu oyuncudan haber vermediler. Aynen dediğin gibi çift yönlü oynamaya müsait. Bonservisi biraz sorun olabilir, AZ bize satmak istemeyebilir dedi gözlemciler. Takip listesine aldım teşekkürler.
    Estağfurullah hocam, kimseyi işinden etmeyelim durduk yere

Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Eredivisie 23. Hafta

Evimizde güle oynaya kazandığımız bir maç. Rhjin'in kırmızı kart cezası nedeniyle Vanden Borre takıma geri döndü.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 24. Hafta

Yine Helenius'a şans verdim yine hattrick yaptı. Bu sezon için üçüncü hattirck. 13 golü var hepsini ligde attı ve sadece beşinde ilkonbir oynadı. Ama özellikleri değişmiyor, az oynamaktan mı potansiyeli mi bu bilemiyorum.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 25. Hafta

Bu da güle oynaya yenildiğimiz bir maç oldu Kontrol bizdeydi diyebilirim, ama efektif ve yaratıcı bir oyun sergilemedik. İşin ilginç tarafı bu maçtan önceki 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik aldık ama bu mağlubiyetle PSV ile aramızdaki puan farkı ikiye indi. En son baktığımda 7-5 arasında seyrediyorduk, rakibimizi ciddiye almamışız meğerse onlar sürekli kazanıyormuş. Ama el insaf 9 maç 8 galibiyet yav

C. Eriksen geleneksel "önemli maçlar öncesi sakatlanma" festivalini başlattı bu maç. Onsuz oynayacağız.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 26. Hafta

Skor 1-1 ve maçın bitmesine 15 dakika var "Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin?" isimli şarkıyı Eindhoven kentine doğru söylerken arkama bir baktım kulübede Drenthe. Gözlerini benden kaçırıyor. "Gitmek mi zor kalmak mı zor, Drenthe'nin ızdırabını gel bana sor" şarkısı eşliğinde son çare oyuna alıyorum.

Dakika 87 Drenthe golü çakıyor! "Şokolata kız şokolata kız!" adlı şarkıyı söyleyip robot dansı yapmışım kenarda. Çocuklar söyledi!

Callejon sakat olduğu için oynamadı. Ne mübarek adammış bu Callejon. Takımdda AMR yok ve Callejon şaka maka baya iyi futbolcu. 1 sene daha kiralamak isterim şahsen.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 27. Hafta

Amsterdam sokakları şampiyonluk şarkılarıyla inledi bu maçtan sonra. Twente bu sene şampiyonluk yarışından uzak artık, sadece PSV ve biz varız. Maç 2-0 olunca 4-1-4-1 döndüm oyun motorunun bana artık kalleşlik etmesine izin veremem. 4-1-4-1'de öyle özel defansif bir sistem değil, yine normal mantalite'de oynuyoruz fakat kendimizi DMC'nin güvenli kollarına bırakıyoruz.

.
    .
    .
    .

Eredivisie 28. Hafta

Ado Den Haag ligin sürpriz ekiplerinden. İlk yarı bizi 3-2 yenmişlerdi. Skor avantajıyla birlikte yine 4-1-4-1 'e döndüm.

.
    .
    .
    .

Evimizde kazandığımız maçlardan sonra puan farkını yeniden açtık. Bu sezon Amsterdam'da tam bir canavarız.

Deplasmanda 4 mağlubiyet var. Üçü normal sayılabilecek takımlara. PSV, uzun süre ligi ikinci götüren NEC ve bir ara lider bile olan Ado Den Haag. Ama deplasma performansımız yine de çok şey anlatıyor. Bu sezonu bir atlatalım da bir şeyler yapmaya ihtiyacımız olacak.

.
    .

Ve bu da 28. Hafta puan durumu.

.
    .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ligde işler gayet tıkırında Henriksen'de başarılıymış... Değerlendireceğim tavsiye eden arkadaşa başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Şampiyonluk gelecek artık başka yolu yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Feyenoord çok fena yalan olmuş yalnız

hocam şampiyonluk gelir diye umuyorum..ayrıca transfer olarak weiss harika bir genç öneririm..

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Kalan maçları gönderdim sanıyorum ama ortada bişey yok Allah Allah şaşkınım

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Yeni sezona zaman ayırabilmek için hızlandırılmış özet geçiyoruz

.
    .
    .

Utrecht 1-2 Ajax

Deplasmanda kurdeşen dökmeye devam ediyoruz. Bu maçtan sonra şöyle güzel bir gelişme oldu. Asistan yeni denenecek gençleri önerdi, 19yaş altıyla maç yapıldı falan. Ben de bana regen geldisye diğerlerine de gelmiştir diye düşünerek üşenmedim bütün birinci lig takımlarının 19yaş takımlarını taradım. Bir ST ve bir AMR bulduk, geleceği çok parlak gençler. Trasnferleri için kulüplerine 500er bin ödemek gerekiyordu yönetim sağolsun bu yoklukta yardımcı oldular. Geleceği emanet altına aldık başka isimleri de not ettim yaz döneminde ilgilenebilirim.

Ajax 0-1 Groningen

Kendi sahamızda ilk ve tek puan kaybımızı yaşadık. Aptalcaydı. PSV'de yenilerek ekmeğimize yağ sürdü.

Wiilem II 2-3 Ajax

Doktorum kalp krizi geçirme riskim olduğundan bahsetti ben de bunu oyunculara (ve Sigames'e!) söylemesini istedim.

NAC Breda 3-3 Ajax

Çılgın maçlardan biri. Gol atıp santrada falan yiyorum. Korner goller desen peşisıra. Hele bi şu lig bitsinde...

Şampiyonluk Maçı

Ajax 4-2 Feyenoord

5 puan farkla girdik bu maça. Şampiyonluğu düşman Feyenoord karşısında almak harikulade oldu. ŞL'de şansızdık istediğimizi bulamadık, bunun üzerine şampiyonluk şarttı zaten.

Ajax 2-1 PSV

Bu da şampiyonluğun çileği

.
    .
    .
    .

Sezon değerlendirmesini yaptıktan sonra ikici sezon hazırlıklarına başlayacağız. İlk sezon boyunca mesajlar ve muhabbetiniz için teşekkürler beyler. Daha işimiz bitmedi

*Bir maç motoru güncellemesi de beklemiyor değilim. Gelse de ferahlasak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kalan maçları gönderdim sanıyorum ama ortada bişey yok Allah Allah şaşkınım
    liverpool kariyerine yollamış olmayasın

http://forum.turksportal.net/vb/show...=110969&page=8

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir