Haç olayını da nerden çıkardınız valla anlamadımona bakarsanız balkon kapılarında da çoğu çıtalar hac şeklinde.. Öküz altında buzağı aramayın yahu..
Haç olayını da nerden çıkardınız valla anlamadımona bakarsanız balkon kapılarında da çoğu çıtalar hac şeklinde.. Öküz altında buzağı aramayın yahu..
Formalar hoş. Avea bu sene yazısını büyültmüş, GS formalarında da büyük yazıyordu çünkü.
Sarı lacivert çubuklu klasiğimiz zaten, sarı beyaz da ilk kuruluş rengi olduğu için, bunun düşünülüp kullanılması ve bir Türk rengi olan Turkuaz'ın forma rengi olarak kullanılması hoşuma giden noktalar.
Sarı-beyaz çizgili ya da turkuaz formayı almayı düşünüyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Bu seneki formalar tam bir hayal kırıklığı. Sınıfı geçemedi bence bu formalar, geçen seneki formalar çok daha güzeldi. Özellikle bu seneki çubuklu formayı geçtiğimiz yıllarla kıyaslarsak, bu seneki çubuklu rezalet. İki logo arasındaki uzaklık çok kötü, logolar zar zor gözükecek. Avea reklamı da çok kötü durmuş formada, yazı büyütülüp arkasındaki lacivert alan genişletilmiş, hiç iyi durmamış. Keşke Avea logosu olsaydı, yazı daha ufak olurdu.
Sarı beyaz forma fena değil, onda da logo problemi var, bir de sarı renk çok açık olmuş.
Turkuaz ise hiç güzel değil, avea yazısı kocaman, hoşuma gitmedi.
Sarı beyaz formayı almayı düşünüyorum, amaç her zamanki gibi kulübe destek olmak. Geçtiğimiz senelerden bir çubuklu formanın resmini koymak istiyorum, bu seneki formayla kıyaslanınca fark anlaşılıyor. Gerçekten bu seneki çubuklu çok ama çok kötü olmuş.
![]()
Abi çok güzel yapmışsın.Sırf bu formalar için yeni kariyer açacağım Fenerbahçe ile.![]()
Abi formaları hemen koy![]()
burdan al.. daha yayınlamaya var![]()
Bekliyoruz merakla forma paketlerini![]()
Formaların FM versiyonları, gerçeklerinden daha güzel duruyor açıkçası
Mecburen bir tane forma alacağım, kulübe destek amaçlı; ama hangi formayı alacağıma henüz karar veremedim, FENERIUM'a gidince belli olacak![]()
FM'deki halleri güzel olmuş. Aslında beğenmedim bu seneki formaları.
Yüksel kalite 101. Yıl Formalarımız
göremiyorum![]()
Tarık abi muhteşem yapmışsın gerçekten, ellerine sağlık. Formalar FM'de süper olacak da gerçekte umutlu değilim![]()
Turkuaz formayı çoğu kişi beğenmemiş ama artık böyle şeylere alışmamız lazım. Man Utd mavi forma, Barça fosforlu sarı ve turuncu forma, Liverpool sarı forma giyiyiorsa, Real Madrid 100 yıllık eflatunu siyah yapıyorsa bunda bir sakınca yok bence. Artık çoğu kulüp 3. formasını kendi renklerinden ayrı bir renkte yapıyor. Sarı - Beyaz forma çok güzel olmuş. Lacivert açıklığı avea yazısıyla ve futbolcunun ismi ve forma numarasıyla kapatılmış. Hatta böyle daha hoş olmuş. Çubuklu zaten çubukludur ama çoğu kişinin dediği gibi logolar çok dışarda kalmış. Şunuda belirteyim diğer takımlara baktığımızda en şık ve farklı formalar yine Fenerbahçe'mizde...
2 sene önceki formaları çok daha güzeldi fbnin.şu anki çubuklu forma ile 2 sene evvelki nerdeyse aynı ama avea reklamı ve logoların alakasız yerlere konulması formanın ahengini bütünüyle bozmuş.
sarı beyaz forma ise bana göre içlerindeki en kötü forma yada kontrast renklerin kullanılmasına alışıldığından kötü geliyor bana.sahada şık durabilir belki de ama ben olsam para verip te almam bu formayı.
turkuaz forma galatasarayın zamanındaki füme forması gibi clye özel üretilmiş.bu formayla bir çok kişinin aklında fenerbahçenin kalması sağlanabilir.ama sanki bu forma da sarı beyazın tersine sahada kötü dışarda şık durabilir gibi duruyor.yani yeşil sahanın üstünde sultanahmet camiinin dekoru gibi durur takım.
sonuç olarak para verilip saklancak tek forma turkuaz olanı bence.
super kupa gördüm çubuklunun tasarımı cidden güzelmiş, defilede gördüğümde güzel gelmemişti o kdr...
Bana da çubuklu forma defilede hiç güzel gelmemişti ama bugünkü Süper Kupa maçında epey hoşuma gitti. Bugün FENERIUM'a da gittim, sarı-beyaz formadan kalmamış, turkuaz ve çubuklu vardı. Formalar epey şıktı, hoşuma gitti. FENERIUM'dan çubuklu ve sarı-beyaz forma almayı düşünüyorum, 2 tane alacağım, ilk etapta beğenmediğimiz formalara alışınca ne kadar güzel olduğunu anlıyoruz.
Lacivert şort yok sanıyorduk ama varmış Süper Kupa maçında gördük.Eğer sarı-beyaz çubuklunun altına lacivert şort giyilirse harika durur
Tarık abinin şablonları üzerinde biraz oynayarak turkuaz çubuklu forması çıkardım. Çok hoş geldi gözüme, aslında güzel olabilirdi bu tarz bir forma.
![]()
Yorum yaparken kullandığınız kelimeleri dikkatli seçin.. Zira kullandığınız aşağılayıcı kelimeler sadece kendiniz betimlemektedir.. (Anlayana....)
arkadaşlar şu an fenerium da sarı beyaz ve turkuaz kalmamış bn geçen hafta turkuazı ve sarı laci çubukluyu aldım çıksın sarı beyazıda alıcam
2009-2010 forma tasarımlarını bu konu altında paylaşabilirsiniz.
(/s)
Süper formalar![]()