Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 208 sonuç

Konu: SSC Napoli | Hedef Sonsuzluk ! (3.Sezon)

Hybrid View

Serie A'nın 7. haftasında Juventus deplasmanına gidiyoruz. Juventus ligde 6'da 6 yaptı ve durdurulamıyorlar. Bakalım bu seriye biz son verebilecek miyiz?

Serie A 7.Hafta

Malesef maçta hiç varlık gösteremedik ve 3-0 gibi net bir skorla yenildik. Juventus kayıpsız devam ediyor ve arayı açıyor.

Takipçinim, bende Napoli'yle yeni oyun açtim. Wellington Nem'i Corinthians'a kaptirdim ama taktigim farkli oldugu için fazla önemi yok. Sol kanat sikintisi çekecek gibi duruyor. Tavsiye edebilecegin bir oyuncu var mi o bölgeye?
    Param yok, bütçeyi Ömer Toprak'a harcadim

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    Takipçinim, bende Napoli'yle yeni oyun açtim. Wellington Nem'i Corinthians'a kaptirdim ama taktigim farkli oldugu için fazla önemi yok. Sol kanat sikintisi çekecek gibi duruyor. Tavsiye edebilecegin bir oyuncu var mi o bölgeye?
    Sarabia'yı kiralayabilirsin belki bir dene..

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    Bütçe olmadığı için bende transfer yapmadım bu sezon başında, ilk sezon böyle geçsin ilerisi için düşüneceğiz

Serie A 8.Hafta

Serie A 9.Hafta

Bir an önce toparlanmamız gerekiyor, ligde 3 maç üstüste kaybettik ve 2'si kendi evimizde. Takımın morali çok kötü, sakatlıklar hala can sıkıyor. Problemler daha da büyümeden bir çare bulacağız !

UEFA Avrupa Ligi 4.Hafta

Serie A 10.Hafta

Serie A 11.Hafta

UEFA Avrupa Ligi 5.Hafta

Takım 4 maçlık kazanma serisi ile (3 Lig 1 Avrupa Kupası) toparlandığının sinyallerini verdi. 3 Maç üst üste kaybeden takımın bu kadar çabuk toparlanması bizim adımıza sevindirici.

Şut yüzdemiz berbat her maç 11-15 arası şut atsakta kaleyi bulan 3-4 şut oluyor. Bu konu ile ilgili taktik üzerinde çalışma yapmayı düşünüyorum ancak devre arasını bekleyeceğim sanırım.

Son maçlardan sonra ligde ve uefa liginde tablo şu şekilde oluştu.

Serie A 12.Hafta

Serie A 13.Hafta

Serie A 14.Hafta

UEFA Avrupa Ligi 6.Hafta

Ligde işler pek istediğimiz gibi gitmiyor ancak UEFA'da 15 puanla bir üst tura çıktık. İtalya Kupası'nda Empoli ile eşleştik.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Napoli Teknik Direktörü Murat Çakmak ligde istediğimiz sonuçları elde edemiyoruz ancak buna bir çare bulacağız. Takım halinde bir toplantı yaparak neleri düzeltebileceğimizi konuşacağız dedi.

İtalya Kupası 1.Tur

İtalya Kupasında bir sonraki turda rakibimiz İnter oldu. Bizim için şanssız bir kura ama turu geçmek için her şeyi yapacağız !

Serie A 15.Hafta

Serie A 16.Hafta

UEFA Avrupa Liginde kuralar çekildi.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan işimize yarayacak bedelsiz oyuncularla ilgili çalışmalara başladık. Öncelikli hedefimiz bir sağ kanat, defansın her bölgesi. Alabileceğimiz en iyi oyuncuları almaya çalışacağız.

Gelecek sezon kadro yapılanması aşamasında ilk transferlerimizi gerçekleştirdik.

Serie A 17.Hafta

Catania ligde 2. sıradaydı ve sezonun flaş takımı olarak görülüyordu. Maç öncesinde favori onlardı. Maç başladığında ilk 15 dk. yüklenen tarafta onlardı ama sahneye süper golcü Edinson Cavani çıktı ve attığı 3 golle bize bu zor deplasmanda 4-0'lık farklı galibiyeti ve 3 puanı getirdi.

İtalya Kupası Çeyrek Final

Söylenecek pek söz yok, çıktık güzel oynadık ve turu geçtik. Artık yarı finaldeyiz !! Yarı finaldeki rakibimiz Parma..

Serie A 18.Hafta

Serie A 19.Hafta

Serie A 20.Hafta

Ligde toparlandık, az gol yiyoruz ancak maçlarda pozisyona girip gol atamıyoruz. Sakatlık problemini bir nebze olsun atlattık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alex'in bu denli başarılı olması beni hem çok duygulandırdı, hem de çok sevindirdi... Son haftalarda bariz bir çıkışımız var, bunu sürdüreceğine inanıyorum. Başarılar dostum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Alex'in bu denli başarılı olması beni hem çok duygulandırdı, hem de çok sevindirdi... Son haftalarda bariz bir çıkışımız var, bunu sürdüreceğine inanıyorum. Başarılar dostum.
    Teşekkür ederim, evet Alex çok verimli bir sezon geçiriyor Sezonun devamında iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum, önceliğim lig olacak sanırım Avrupa ile birlikte yürütebilecek kadro derinliğim yok şu an

İtalya Kupası Çeyrek Final İlk Maç

Serie A 21.Hafta

İtalya Kupası Çeyrek Final 2. Maç

1-0 yenildiğimiz maçın rövanşında Parma'yı adeta dağıttık ve Finale yükseldik. Finaldeki rakibimiz Juventus..

Serie A 22.Hafta

UEFA 1. Eleme Turu İlk Maç

Serie A 23.Hafta

UEFA 1. Eleme Turu 2. Maç

Ligde işler fena gitmiyor, rakiplerimizde puan kaybediyor ancak kadro derinliğimiz olmadığı için UEFA'da Anzhi'ye elendik. İlk maçta deplasmanda gol atamamanın verdiği sıkıntı 2. maçta attığımız 4 gol yeterli olmadı. Rotasyona gidemiyoruz ve yorgunluk fazlaca göze çarpıyor takımda. UEFA'dan elenmemiz bir bakıma bu yönden avantajlı olabilir ilerleyen zamanlarda.

Ligde çok zor bir viraja giriyoruz. Sırasıyla Genoa, Juventus, İnter ve Palermo maçlarımız var. Bu süreçte sadece Juventus ile içeride oynayacağız 3 maç deplasmanda. 7 puan bizim için çok iyi olacaktır.

Serie A 25.Hafta

Genoa karşısında pek istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık açıkçası ama yinede ben deplasmanda alınan 1 puandan memnunum. Artık akıllar fikirler Juventus maçında olacak. Juventus bu sezon bizi hem süper kupada hem ligde mağlup etti. Rövanşı almak için tüm benliğimizle, ruhumuzla sahada olmalıyız.

Artık söz onlarda

Serie A 26.Hafta

PROFESÖR İŞ BAŞINDA !!!

WE LOVE YOU ALEX

Maç bizim için tam anlamıyla kabus gibi başladı. Henüz 2. dk.da 1-0 geriye düştük. Golden sonra etkili olmaya çalışsakta bunu başaramadık ve 2-0 oldu.

Daha sonra sahneye Alex çıktı ve farkı 1'e indiren golü attı. Tam umutlarımız yeşermişken duran toptan yediğimiz gol durumu 3-1'e getirdi. ilk yarıda Juventus tarafından kalemize atılan 10 şut vardı, toparlanmalıydık !!!

2. yarı başlarken takımdaki kenetlenme görülmeye değerdi, tribünler takımı çağırdı alkışladı ve adeta maçın sonunda olacakları müjdelediler. 2. yarı başladığında tüm tribünler ayakta çılgınca takımı destekliyordu.. Yükleniyorduk ancak bir türlü kaleye şut atacak pozisyon bulamıyorduk, bu durum 70. dk.'ya kadar devam etti.

Dk.74 : Alex De Souza Gökhan İnler'den aldığı pasla hareketleniyor, defansın üzerine gidiyor, önce Chiellini'ye bir çalım sonrasında Barzagli'ye bi çalım ve Buffon'un solundan topu ağlara yolluyor. Şimdi durum 2-3 ve Napoli beraberlik için saldıracak.

Dk.79 : Alex De Souza yine Gökhan İnler'den aldığı pasla hareketleniyor, defans kalabalık arkadaşlarına bakıyor, sağ kanattan Insigne'nin içeriye katettiğini görüyor, mükemmel bir arapası ve top ağlarda... Mükemmel bir pas, mükemmel bir bitiriş ve şimdi durum 3-3.. Napoli tribünleri adeta yıkılıyor, herkes 4. golü istiyor. Alex De Souza 2 gol 1 asistle şimdiden maça damga vurmuş durumda !!!

Dk.82 : Alex De Souza bu sefer Wellington Nem'den aldığı pasla hareketleniyor, boşta arkadaşını arıyor ama yok, Juventus tüm hatlarıyla savunmaya çekilmiş durumda...

Geriye dönüyor orada Hamsik var, Hamsikten Gökhan İnler'e bir pas, tekrar Hamsik.. Marek Hamsik pas verecek arkadaşını aradı ve Alex'e topu verdi, Alex hareketlenen Gökhan İnler'in önüne bıraktı.. Gökhan ceza alanına girer girmez sert bir şut çıkarıyor ve muhteşem bir goooooooolllllll... Napoli 1-3 yenilgiden 4-3'lük üstünlüğe ulaşıyor.

Maç bitti Napoli 4-3 kazanıyor. Tribünler Alex De Souza'ya sevgi gösterilerinde bulunuyor. Profesör kariyerine muhteşem bir sayfa daha ekliyor.

İnter maçı öncesinde Edinson Cavani'nin sakatlığı var ve kadroda yer almayacak.

Bir şok haberde Hamsik'ten geliyor. İnter deplasmanında Cavani ve Hamsik'ten yoksun olarak mücadele edeceğiz.

Serie A 27.Hafta

Eksik kadromuzla iyi mücadele ettik ama başaramadık.

Serie A 28.Hafta

Serie A 29.Hafta

Serie A 30.Hafta

30. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Juventus ile farkı kapatmamız biraz zor görünüyor. 2. sıradaki yerimizi korumaya çalışacağız.

Serie A 31.Hafta

Serie A 32.Hafta

Serie A 33.Hafta

Serie A 34.Hafta

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri