ATI RADEON 9250 kesin değil ama FM09 u desteklemyior
ATI RADEON 9250 kesin değil ama FM09 u desteklemyior
yav benim sistemi değerlendirecek yokmu ? ? ?
3D'nin olmadığı demoyu indirdim. Pc'min özellikleri ;
224 mb ram
32 mb ekran kartı
2.4 İşlemci
Bu özelliklere rağmen oyunu açtı. Ve hzılıydıda.
Tam sürümde oyunu açar mı?
teşekkür ederim yorumlar için![]()
O zaman ben âlâsını çalıştırırım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Benim vistaLaptop özeLLikLere bakmadım çaLıştırır diye ama,eğer sistem uymuyorsa 3D yineçaLışıramaçokyavaşmı oLur yoksa hiçmi çaLışmazyani cLassic 2D modundan çıkmazmı?
Ben de sorayım. Demoyu indirdim 3d açılıyo ama çok yavaş katlanamıyorum ona, klasik 2d'de izliyorum ama o da maçın ilk pozisyonuna verirken 1 dakikaya yakın bekletiyo "setting up match" uyarısı ile. Ayrıca oyun da zaman zaman çok yavaşlıyo, zaman zaman düzeliyo. Özelliklerimi yazıyım:
- P4 3,00 Ghz
- 2,00 GB Ram
- NVidia GeForce FX 5200 128 MB ekran kartı
Benim isteğim oyun sadece açılsın değil, takılmadan hızlı oynayabilmek. Bu özellikler yetmeyecekse -ki öyle gibi- ne kadar yükseltmemi önerirsiniz takılamdan oyunu oynamak için ? **3d önemli değil**
şimdiden teşekkürler.
Last edited by qwert1992 : 08.Kasım.2008 at 23:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşlemci 1,04 gHz AMD Athlon olmayacak gibi ... Onun dışında herşey uyuyor ama işlemciyi değiştirmek zor olacak , ama artık bi yolunu bulmaya çalışacaz ...
Accelerator in Use: Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family
Video BIOS: 1219
Current Graphics Mode: 1280 x 768 True Color (60 Hz)
bu ekran kartında çalışır mi
Last edited by rammstein : 09.Kasım.2008 at 14:07
fm 2009 demoyu oynayan kutsal arkadaşlar carlos vela,gökhan inler,nuri şahin,santi cazorla,lisandro lopez,edison cavani,altidore,andres guardado,robinho,rolando bianchi,rakitiç,albert riera,mevlüt,ibrahim kaş,eren derdiyok,ribery,josico maldonado.bunların profilini koyabilirmisiniz acaba. siz bunları koyun yakanızdan düşücem![]()
yaw valla bnm de işlemci hariç hiçbiride yetmio fm için yükseltecem özellikleri ne yapıyım ekrankartı onbord 32mb ram 256mb bukadar fm2008 i çalıştırıyodu ama olsun bunu mecbur yükseltecez:d
Inspiron 1525, Intel Core 2 Duo T7250, 2.0GHz, 800Mhz, 2M L2 Cache
3GB, DDR2, 667MHz 2 Dimm
15.4 inch Wide Screen WXGA LCDTrueLife for Inspiron 1525
Intel Graphics Media Accelerator X3100
5400RPM SATA Hard Drive
Arkadaşlar bu özellikler 3d çalıştırır mı, teşekkürler.............
Last edited by gucluberk : 12.Kasım.2008 at 15:09 Reason: fazla bilgi
Valla bende her şey tam ama
RADEON 9250 var bende 3D oynayamayacağım.
64 mb GeForce4 MX440
256 ram 1.70 Ghz
FM 2009 u çalıstırırmı?
Açtığım konunun sabitlenmesi beni sevindirdi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
ekran kartı hariç herşey çok çok rahat yetiyor ama demo inanılmaz kasıyordu umarım orjinal oyun bu kadar kasmaz..
PC 'nin özellikleri bunlar FM 09'u oynatır mı ?
![]()
Demoyu kurup oynayanlarda bi sorun teşkil etmez heralde bu özellikler oynayabilirler sanırım..
Toggii çok rahat oynarsın bu sistemle benceAma 3d çok az kasabilir
Futbolcu Bilgileri
![]()
Arkadaşlar oyunu çalıştırır mı bi cevap verir misiniz?
turksportal...
3d yi oynayamaz gibi duruyorsunAma oyunu çalıştırır işlemcin iyi RAM'İn kaç?
Futbolcu Bilgileri