Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 278 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Sistem Gereksinimleri!

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

o da 512 ya az takılsa o da iyi ama fazla takılmasın.Ayrıca sen 2. sezonda kalır demiştin o nasıl oluyoo senin verdin güncelleştirmeyi indirdim işe yara di mi?
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en az 1 gb olsa iyi olurdu ramin düşükmüş 2.sezondan sonra kasmaya başlar oyun
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ayks View Post

Sanırım ekran kartında problem olacak çalıştırır mı sizce? Şimdiden teşekkürler...
    Arkadaşlar denedim çalışıyor benim benzerim özelliği olanlara duyrulur...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    en az 1 gb olsa iyi olurdu ramin düşükmüş 2.sezondan sonra kasmaya başlar oyun
    Peki kasar da nasıl kasar oynanmaz hale mi gelir
    turksportal...

64 mb GeForce4 MX440
    256 ram 1.70 Ghz
    FM 2009 u çalıstırırmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Peki kasar da nasıl kasar oynanmaz hale mi gelir
    Yani oynanır ama kasar anlatması zor bir şey yani gol vuruşu yapılırken donar falan ara sıra takılmalar olur o zaman da 2d'ye geçersin
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Yani oynanır ama kasar anlatması zor bir şey yani gol vuruşu yapılırken donar falan ara sıra takılmalar olur o zaman da 2d'ye geçersin
    TAylan çook saol ayrıca ben satn oyunu 2d oynamayı düşünüyorum...
    turksportal...

Bir sezondan sonra oyunun kasması ram ilemi alakalı yoksa ekran kartı işlemci vs ilemi alakalı.Veya ram ekran kartı hiç kasmaması için ideal kaç mb-gb olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en az,

1 GB RAM

İşlemci;* XP : 1.4GHz veya daha hızlı
    * Vista : 2.0GHz veya daha hızlı

*Önerilen İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core Duo/Quad, AMD Athlon
    Futbolcu Bilgileri

yeni laptop aldım, ekran kartı ATI Radeon Xpress 1250(256MB). sorunsuz çalışıyor, takılma da yaşanmıyor.

arkadaşlar bende geforce fx5200 256 mb ekran kartı var demoda 3d yi açıyodu fakat pek zevk vermiyodu (ayrıca ram 512) takılarak ilerliyodu bunun nedeni ram mi yoksa ekran kartı mı???
    acaba oyunu almadan pcyi yükseltmem mi lazım?? (pent 4,512 mb ram, 256 mb ekran kartı,2.4 ghz işlemci)

arkadaşlar bu oyun için illa dvd mi olması gerekiyor cd-rom da çalışmaz mı ???

arkadaşlar benim sistem 1 gb ram, 2.40ghz intel pentium 4, geforce 4mx 4000 128 mb ekran kartı, oyunu aldım oyunu açıcam söle bi sorun çıkıo; cannot run game:failed to set up graphics system sorunu söleyebilirmisiniz bana acaba son çıkan direct9 sersini mi indirmeliyim eğer indirirsem sorun geçermi şimdiden teşkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beyler benim işlemci İntel Pentium 4 ,2.67 Ghz 1,25 gb ram ekran kartım ise Ati Radeon 9250 bilgisayarım oyunu kaldırır mı sizce ? Açsın da sadece 2D de oynansın ona da razıyım Ne dersiniz ? Sitede birisi daha önceden çalışmadığını Microsoft DirectX SDK (November 2008) yükleyince çalıştığını söylemişti onun da ekran kartı benimkinin aynısıydı.Ben de daha oyunu almadan Microsoft DirectX SDK (November 2008)yükledim
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

arkadaşlar benımde radeon9250 ekran kartım var. 2D li oyun fm2008 gibi aynısı mı? 2009 olsun da ben fm08 gibi oynamaya razıyım. 2D linkini verirseniz sevinirim..

atı radeon x550 256 mb 128 bit ddr ekran kartım var 3d oynayablr miyimm yoksa ekran kartını değiştrmk gerekir mi???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işlemcisi düşüük olan oynamasın arkadaşlar çok kasıyor
    Futbolcu Bilgileri

arkadaşlar bana yardım edin lütfen..sistemim pentium 4 3 2.99 ghz 512 ram nvidia geforce mx 440 ekrn kartı oyunu satın alırsam çalışırmı yoksa pcyimi yükseltiyim önce

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

Quote Originally Posted by zbjkartal View Post
    arkadaşlar benımde radeon9250 ekran kartım var. 2D li oyun fm2008 gibi aynısı mı? 2009 olsun da ben fm08 gibi oynamaya razıyım. 2D linkini verirseniz sevinirim..
    evet arkadaaşlar birileri ilgilensin lütfen..

birde bende dvd yok internetten (steam galiba) indirirsem dvdye ihtiyacım olrumu??ilk defa orjinal oyun alcamda

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Arkadaşlar 128MBlik ekran kartı olanlar 3Dyi izlemeye heveslenmisin boş yere
    fx 5200 ekran kartım var 512 ram 3d çalışıo

Quote Originally Posted by alihanordu View Post
    arkadaşlar bana yardım edin lütfen..sistemim pentium 4 3 2.99 ghz 512 ram nvidia geforce mx 440 128mb ekrn kartı oyunu satın alırsam çalışırmı yoksa pcyimi yükseltiyim önce
    kimse cvp vermicekmi arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben verdim ya
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Beyler benim işlemci İntel Pentium 4 ,2.67 Ghz 1,25 gb ram ekran kartım ise Ati Radeon 9250 bilgisayarım oyunu kaldırır mı sizce ? Açsın da sadece 2D de oynansın ona da razıyım Ne dersiniz ? Sitede birisi daha önceden çalışmadığını Microsoft DirectX SDK (November 2008) yükleyince çalıştığını söylemişti onun da ekran kartı benimkinin aynısıydı.Ben de daha oyunu almadan Microsoft DirectX SDK (November 2008)yükledim
    Ben net bir cevap alamadım beyler oyunu orjinal alacağım da ona göre. ..?
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

benım geforce 5200 128mb. ram 512. işlemci 3 ghz pentium4 çalıstırırmı acaba

Orijinal Windows Vista. Home Premium

IntelR CentrinoR Duo Mobil Teknolojisi
    IntelR Core. 2 Duo i.lemci T7100

1024 MB (2 x 512 MB)

NVIDIAR GeForce. 8400M GS
    128 MB atanan olmak uzere en cok 383 MB toplam grafik bellegi

bu özelliklere sahip, hp laptop'da oyunu kuramadım.. Acaba bilgisayarın özellikleri mi yetersiz..? yetersizse de bu oyunu hic oynayamayacagım anlamına mı geliyor yoksa bi çözüm yolum olabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

beyler benim sistemimde şu
    Pentium 4 2,40-2,41 Ghz İşlemci
    256 MB Ram Bellek
    64 MB GeForce 2 MX/MX 400 Ekran Kartı

ben 3d oynamak istemiyorum 2d oynasam yeterde artar bile birde şu yeni çıkan 9.0.1 yamasında
    - Grafik kartlarında meydana gelen uyumluluk sorunu giderildi.
    - Görüntülerde meydana gelen donanım sorunları giderildi.
    yazıyor. inşallah oynarım fm mi

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    beyler benim sistemimde şu
    Pentium 4 2,40-2,41 Ghz İşlemci
    256 MB Ram Bellek
    64 MB GeForce 2 MX/MX 400 Ekran Kartı

ben 3d oynamak istemiyorum 2d oynasam yeterde artar bile birde şu yeni çıkan 9.0.1 yamasında
    - Grafik kartlarında meydana gelen uyumluluk sorunu giderildi.
    - Görüntülerde meydana gelen donanım sorunları giderildi.
    yazıyor. inşallah oynarım fm mi
    ekran kartı cok dusuk ramde öyle 3d oynayamazsında 2d oynarsın sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    ekran kartı cok dusuk ramde öyle 3d oynayamazsında 2d oynarsın sanırım
    saol kardeşim şimdi yapılacak ilk iş sınavların geçmesini beklemek ve cuma günü okul çıkışında oyunu alıp c.tesi gününe sabahlamak

Benim 5.2 athlon 4 gb ram 512 ati ekran kartı kaldırı mı bilgisayarım
    habi sorucanıza yukleyıp ogrensenize ?

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri