1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: options hata

1. Default options hata

optionsa tıklanmıyo neden olduğunu anlamadım sadece türkçe yama kurmuştum xml hatası veriyodu kaldırdım sonra böyle oldu:? nasıl düzeltebilirim acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi denersen belki çözüm olabilir.

3. Default

başka bir yolu yok mu acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Skin değiştirmişsin sanırım o yüzden kaynaklanıyor olabilir. Birde cache klasörünü sil bakalım belki işe yarar.

ya bşy sorucam ben orjinal fm2009 aldım yalnız oyuna girdikten sonra submit the team yaptıktan snr oyun takılıo hem 3dli denedim hemde 3dsiz her türlü takılıo sistem gereksinimleri de tutuo nie oluo bu acaba bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim..

6. Default

hayır skin değiştirmedim sadece türkçe yama yüklemiştim onu sildikten sonra oldu cache klasöürünüde sildim ama düzelmedi:S

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

sende optionsa tıklanmıyo bende ise optionsa bastığımda hata verip oyundan atıyo ve pc yi kapatım açmadan oyuna giremiyorum. bu neden olabilir acaba

NeONoktaBir'in yaşadığı sorunu ben de yaşıyorum. Çözebilen var mı acaba?

Aynı sorunu bende yaşadım. İki çözümü var.
    Birincisi yamayı geri yüklemek.
    İkincisi oyunu silip belgelerimde cache dosyalarını da silip tekrar kurmak.

Yamayı geri yüklemek derken neyi kastediyorsunuz?

Bu hata türkçe yamayı silince meydana geliyor.. Aynı yamayı geri yüklerseniz sorun çözülüyor.

Türkçe yamadan memnun kalmadım. O yüzden sildim. Oyunu silmeden tekrar kursam sorun çözülür mü?

evet oyunu ellemeden yamayı geri kurduğunda sorun çözülüyor. ama illa yamasız oynamak istiyorum dersen oyunu silip belgelerimdeki fm dosyalarıda silmen gerekiyor..

bende de aynı sorun var yamayı tekrar kurmama rağmen sorun düzelmedi.

ya ben internetten türkçe yamayı indirdikten sonra oyun hata vermeye başladı daha sonra ben de oyunu silip yeniden yüklemeyi denedim fakat program ekle-kaldır da silinmedi oyun.daha sonra ben de sport interactive dosyasını silmeyi denedim fakat o da silinmedi.işte en son forumda sorunun çözümünü gördüm(already running hatası veriyodu) işte o sorunu çözdüm oyuna girdim fakat şimdi oyunda options menüsü açılmıyo yani tıklayamıyosun.yardımcı olursan çok sevinirim..

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Bunun sebebi korsan oyunun exe dosyasını kırekleyenlerin beceriksizliği. Orjinal oyun aldığınız takdirde sorununun çözülecektir.

Ayrıca sports interactive klasörünü already running hatasındaki işlemi yaptıktan sonra silebilirsiniz ve oyunu tekrar kurup yama kurmazsanız sorun düzelecektir.

Yönetici Notu:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72727
    Last edited by Pentagram_15 : 12.Şubat.2009 at 00:41

Mesaj Yetkileri