Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Bu Roma ligden düşmeli! | Avanti Lazio | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Default Bu Roma ligden düşmeli! | Avanti Lazio | 1. Sezon

Merhaba arkadaşlar. Forumda var olan klişe kariyerlerin yerine, bu defa sizlere farklı bir proje sunmak istedim. Bu nedenle bu yazıları yazıyorum.

Ben bir Laziolu'yum. Hem de çok fanatik bir Laziolu. Bir Lazio kariyerimde, ezeli rakibimiz Roma'yı kendi sahamda 5-1 yendim ve onları iyice düşme potasına doğru ittim. Bu gelişmenin ardından, ''E neden Roma'yı küme düşürmüyorum ki?'' dedim ve Roma'nın oynadığı her takıma Add Manager yaparak çok dirençli maçlar çıkardım, ancak yine de 17. olarak düşmekten kurtuldular. Bu bakımdan, bu sefer Roma'yı ben yöneteceğim ve komik transferler yaparak Roma'yı birer birer lig düşüreceğim, kovulduğumda Add Manager'la yeniden takımın başına geçeceğim İnşallah yüzümüz kara çıkmaz, birer birer ligleri düşüp en alttakine geliriz. Komik ve eğlenceli olmasını dilediğim bu kariyeri de sizlerle paylaşmak ve neşemizi artırmak istedim. Hadi yolumuz açık olsun...

AVANTI LAZIO!

Kuralları okudum, kabul ediyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    11

Fikir güzel.Değişik bir kariyer olacak en azından.Bende fanatik bir Roma'lı olarak her zaman takımımı destekleyeceğim.Giallorossi aşkına...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Fikir güzel.Değişik bir kariyer olacak en azından.Bende fanatik bir Roma'lı olarak her zaman takımımı destekleyeceğim.Giallorossi aşkına...

Oo güzel, forumda Romalı olmasına sevindim. Bol bol tartışabiliriz artık

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Başarılar.
    Ters olmuş, başarısızlıklar olacaktı

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İki Takımıda Çok Severim ve Çok Aşırı Bir Sempatim Var Roma Tarihi İlgimi Çeker Hep ve İsmi Yeter Sadece Lazio ise Komünist Rejimin Temsilcisi Mussolini'nin Medar-ı İftiharı Bu Derbi Hep Çok Gergin ve Ateşli Geçer Çoğu Maçlar Tamamlanamamıştır Bile O Derece. Ama Yinede Bize Böyle Bir Ölümüne Rekabet Sundukları İçin Her İki Tarafa da Şükranlarımızı Sunuyoruz.

İyiki Varsınız Derby Della Capitalle
    Biz komünist değiliz abi, Lazio faşizmin temsilcisi. Di Canio'nun gollerinden sonra verdiği Hitler selamı hala hatırlanır

Ama her ne kadar bu rekabet siyasete dayansa da içindeki fanatizm herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Teşekkürler

Quote Originally Posted by mehmetv View Post
    çok ilginç bir kariyer. takipteyim. başarılar.
    İlgi çektiyse ne mutlu bana, teşekkürler

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Haha ilahi abi demek Lazio ve Mussolini komünist rejimin temsilcisi ha. Baya hoşuma gitti bu.
    Eheheh, Lazio'da bunu söylese tribündeki her adama teker teker tokatlatırlar valla

*

Arkadaşlar screenshot'lar akşama doğru gelir, transfer çalışmalarına başladık. İlk hedefimiz sağ açığa Ali Bilgin'i almak.

Bekleyiniz...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar.

İki Takımıda Çok Severim ve Çok Aşırı Bir Sempatim Var Roma Tarihi İlgimi Çeker Hep ve İsmi Yeter Sadece Lazio ise Komünist Rejimin Temsilcisi Mussolini'nin Medar-ı İftiharı Bu Derbi Hep Çok Gergin ve Ateşli Geçer Çoğu Maçlar Tamamlanamamıştır Bile O Derece. Ama Yinede Bize Böyle Bir Ölümüne Rekabet Sundukları İçin Her İki Tarafa da Şükranlarımızı Sunuyoruz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Haha ilahi abi demek Lazio ve Mussolini komünist rejimin temsilcisi ha. Baya hoşuma gitti bu.

çok ilginç bir kariyer. takipteyim. başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Mehmet abi hafif ters olmuş Kömünist olan Livorno idi. Biz SS'iz.

Tarafımızı belli etme zamanı Avanti Lazio,Forza Millwall.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Mehmet abi hafif ters olmuş Kömünist olan Livorno idi. Biz SS'iz.

Tarafımızı belli etme zamanı Avanti Lazio,Forza Millwall.
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Başarılar dilerim. Safımızı belli edelim. Forza Lazio !
    İŞTE BU, BURADA DAHA ÇOK LAZİOLU GÖRMEK İSTİYORUZ!

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Başlık ilgi çekici kariyerinde başarılar dilerim takipçinim
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Forza Giallorossi diyorum ve şu maçı hediye ediyorumZevkle izlersin umarım
    Sana şu maçla cevap veriyor:

http://www.youtube.com/watch?v=E0WaP...eature=related

Geride bıraktığımız senedeki Serie A lig tablosunu hatırlatıyor ve:

http://www.mackolik.com/National/Default.aspx?sId=5462

Bu seneki derbilerde hakemi etki altına alarak penaltılar, aleyhimize kırmızı kartlar, verilmeyen gollerimiz sayesinde kazandığınızı hatırlatmak istiyorum.

.
    Last edited by Homer J.S : 25.Ağustos.2011 at 16:17 Reason: Siyasetle ilgili kısım kaldırıldı.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    İŞTE BU, BURADA DAHA ÇOK LAZİOLU GÖRMEK İSTİYORUZ!

Teşekkürler

Sana şu maçla cevap veriyor:

http://www.youtube.com/watch?v=E0WaP...eature=related

Bu seneki derbilerde hakemi etki altına alarak penaltılar, aleyhimize kırmızı kartlar, verilmeyen gollerimiz sayesinde kazandığınızı hatırlatmak istiyorum.

.
    Emin ol 5-1 daha ezici bir skor hemde ezeli rakibinin sahasında alınmış bir skor

Ayrıca tablo koymuşsun anlam veremedim.Ben klübün başarısına bakarken genel anlamda bakarım 1 sezonluk başarı başarı olmayabiliyorSadece lig şampiyonluklarına bile baksan Roma 3 şampiyonluk Lazio 2 şampiyonluk kazanmış durumda.Tarihi büyük klüp daha büyüktür kısacası

Bu arada yönettiğin takım ile avatarın arasında tezatlık var bence oraya da bir el atsan iyi olacak.Koyu Lazio taraftarısın belli Adanaspor uymamış avatarına
    Last edited by Homer J.S : 25.Ağustos.2011 at 16:18 Reason: Siyasetle ilgili olan kısım kaldırıldı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Emin ol 5-1 daha ezici bir skor hemde ezeli rakibinin sahasında alınmış bir skor

Ayrıca tablo koymuşsun anlam veremedim.Ben klübün başarısına bakarken genel anlamda bakarım 1 sezonluk başarı başarı olmayabiliyorSadece lig şampiyonluklarına bile baksan Roma 3 şampiyonluk Lazio 2 şampiyonluk kazanmış durumda.Tarihi büyük klüp daha büyüktür kısacası

Bu arada yönettiğin takım ile avatarın arasında tezatlık var bence oraya da bir el atsan iyi olacak.Koyu Lazio taraftarısın belli Adanaspor uymamış avatarına
    Ben tarihe pek önem verenlerden değilim. Son zamanlarda ne yaptıysan, benim için osundur. Geçmişte büyük olan ve sonralarda esamesi okunmayan birçok takım var.

Valla avatara Roma takımını yönetiyor yazamam, bunu yapamam anla beni

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by lofthei View Post

Son 8 sezonda, ligi Roma'nın üzerinde sadece 1 kez bitirebildiniz, oda geçen sezondu ; )

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Başlık ilgi çekici kariyerinde başarılar dilerim takipçinim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim. Safımızı belli edelim. Forza Lazio !
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Forza Giallorossi diyorum ve şu maçı hediye ediyorumZevkle izlersin umarım

Bende Lazio kariyeri yapmıştım sana önerilerim sağ bek ve sol açık diyorum . Ayrıca geniş bir rotasyon tut çok sakatlık oluyor . Başarılar .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Bende Lazio kariyeri yapmıştım sana önerilerim sağ bek ve sol açık diyorum . Ayrıca geniş bir rotasyon tut çok sakatlık oluyor . Başarılar .
    Kariyerim Lazio değil Ayrıca Fm 2011 Lazio kariyerimde sadece Ahmed Soukouna, Peter Masilela ve Rasmus Jönsson transferleriyle ilk sezon şampiyon olmuştum; hem de Foggia gibi isimleri falan satmıştım. Ondan sonra bir daha hiç Lazio kariyeri yapmadım, ilk sezon başarı gelince çok soğumuştum.
    Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    İyice faşizme kayıyor konu.
    Ben Komünist mi Dedim Faşizm Olacak İşçi Partisinin Haberini İzlerken Öyle Yazmışım
    Last edited by Homer J.S : 25.Ağustos.2011 at 16:20 Reason: Siyasetle ilgili kısımlar kaldırıldı.

Ben Komünist mi Dedim Faşizm Olacak İşçi Partisinin Haberini İzlerken Öyle Yazmışım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Pardon yazıyı okumamışım . Merakla bekliyoruz :P .

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ne yaparsan yap ama kaptana ilişme !!!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya ben bu kariyeri açmakla biraz hata ettim galiba ahaahahah Herkes birbirine girdi ula. Neyse, ben zaten Roma'yı ligden düşürünce bu kavga artık biter.

KAWAGUCHI ABİME DE SONSUZ DESTEK, SENİN İÇİNDE BİR LAZİOLU YATTIĞINI EZELDEN BERİ BİLİYORDUM ABİ! AVANTI LAZIO, FORZA DI CANIO!

Laayt, Sen kimi düşürüyon olooooom şaka şaka bende romalıyım sorun orda Başarılısızlıklar (yanlış olabilir )

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by jesmatador View Post
    Laayt, Sen kimi düşürüyon olooooom şaka şaka bende romalıyım sorun orda Başarılısızlıklar (yanlış olabilir )
    Ya sen bu kariyeri anlamadın; ya da ben senin yazdıklarından bir şey anlamadım. Bi sorun olduğu kesin

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yanlış takımı düşürüyorsun. Düşmesi gereken takım Laziodur :P (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post

Yanlış takımı düşürüyorsun. Düşmesi gereken takım Laziodur :P (:
    Gördüğün gibi bu resimdeki şahsın elleri aşağıya dönük değil, paralel bir şekilde yani Biancocelesti ligde kalıyor, o kendisini düşünsün

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Ha gayret. Roma'yı düşüreceğin günler yakındır.
    Transfer çalışmalarımız hızla sürüyor. Kaleye ortalama 2 maçta 1 hatalı gol yiyen Souleymanou Hamidou'yu düşünüyoruz. Ayrıca De Rossi, Vucinic, Totti, Mexes, Juan, Jeremy Menez gibi kalitesiz oyuncularla yollarımızı ayıracağız.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Siyaset dışı kalırsak sevinirim.
    Evet beyler uyarı geldi. Kışkırtmayın beni

Quote Originally Posted by cCcIspartaspor View Post
    Fikir güzel takipteyim
    Eyvalla

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Ben de Roma kariyeri mi açsam ya, maçlar bi yana atışmalardan günde 60 post kaldırırız

Şaka bir yana, başarılar
    Teşekkürler

Aç hocam aç, günde 15 postun benden
    Last edited by LaigLeNoiR : 25.Ağustos.2011 at 18:29 Reason: Mesajlarda kullanılan dile dikkat. Argo içeriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ha gayret. Roma'yı düşüreceğin günler yakındır.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Siyaset dışı kalırsak sevinirim.

Fikir güzel takipteyim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben de Roma kariyeri mi açsam ya, maçlar bi yana atışmalardan günde 60 post kaldırırız

Şaka bir yana, başarılar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri