1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Oyuna Türkçe dili eklenene kadar Oijinal oyun almıyor, oyunu oynamıyoruz!

Hybrid View

Exclamation Oyuna Türkçe dili eklenene kadar Oijinal oyun almıyor, oyunu oynamıyoruz!

Aynı görüşte olan arkadaşlardan buraya imzasını bırakmasını rica ediyorum.

Oyuna, Turksportal'a karşı değilim, amacımız emme-basma tulumba gibi kafamızla SI'nın istediklerini onaylamak değil. Amacımız Bay Jacobson ve satış ekibinin bu tutumuna karşı bir tepkidir.

Saygılarımla.

Taha M. Çolak.

Oyun Türkçe çıkana kadar almayacağım ve oynamayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Konu Turksportal ile alakalı değil zaten. Adamların bir satış stratejisi var uyguluyorlar. Bizim oyunu oynamamamız da umurlarında değil zaten, çünkü çoğu kişi orjinal almıyor, alamıyor. Tepki güzeldir ama bu konudan hakarete varan tepkiler çıkmaması lazım.

FM 2012 Genel Tartışmalar forumunun konusu değil.

Bu fikrine kaç kişi katılıyor bilmiyorum ama, şahsen ben katılmıyorum yiğidi öldür hakkını yeme arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

oyunu oynarım ama türkçe olana dek orijinal almam kısmen katılıyorum

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post

Oyuna, Turksportal'a karşı değilim, amacımız emme-basma tulumba gibi kafamızla SI'nın istediklerini onaylamak değil. Amacımız Bay Jacobson ve satış ekibinin bu tutumuna karşı bir tepkidir.
    E bunu diyorum zaten?

Ayrıca korsana hayır..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Orjinal alalı kronik oyun hatalarıyla karşılaşmıyorum. Tıkır tıkır oynuyorum. Bence bu bile önemli.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Orjinal alalı kronik oyun hatalarıyla karşılaşmıyorum. Tıkır tıkır oynuyorum. Bence bu bile önemli.
    Tepkimizin gerçekten sebebi önemli arkadaşlar. Daha önce de yazdığım gibi, bu tutumlarının doğru olmadığını anlatmalıyız.

Manav mal satarken diyebilir mi; Sen bunu şimdi al bir sonraki ay daha iyi mal getireceğim.
    Sizde; Tamam.

Bu örneğin gerçekte yaşanma ihtimali yüzde kaç?

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    Tepkimizin gerçekten sebebi önemli arkadaşlar. Daha önce de yazdığım gibi, bu tutumlarının doğru olmadığını anlatmalıyız.

Manav mal satarken diyebilir mi; Sen bunu şimdi al bir sonraki ay daha iyi mal getireceğim.
    Sizde; Tamam.

Bu örneğin gerçekte yaşanma ihtimali yüzde kaç?
    İmzamı atarım.

Mesaj Yetkileri