Anket Sonuçlarını Görüntüle: Korsanlar, Şampiyonlar Ligi Okyanusunda Dev Dalgarla Mücadele Edebilecek Mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)

6 19.35%
  • Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)

14 45.16%
  • Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)

2 6.45%
  • Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)

9 29.03%
Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 402 sonuç

Konu: Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arrow Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby

Ligler bitmeye yakındı fakat bu yıl farklı planlarım vardı. Her ne kadar 2 yıldır Finlandiyada görev yapsam da Finceyi tam anlamıyla öğrenememiştim. Bu yüzden zaman zaman sahada zor anlar yaşıyordum. Bu sezonda bir üst lige çıkamayacaz ama önümüzdeki sezon dil sorunumu da halledip var gücümüzle üst ligi zorlayacağız. Bu doğrultuda tatile ülkeme gitmek yerine Fince öğrenmek için dil kursuna gidecektim. Fırsat buldukça kursları araştırıyordum. Nihayet kendime uygun bir kurs buldum

Dipnot: Arkadaşlar bir önceki kariyerimi istemeyerek kapatmak durumunda kaldım. Bu yüzden başlarken hikayemi bir nevi devamı şeklinde kurguladım

Kuralları okudum ve kabul ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by fairlane View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by SiLveRLeaD View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by resoag View Post
    Tabi ki de devam başarılar
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    yine güzel bir hikayeyle başlıyo kariyer başarılar
    Teşekkürler arkadaşlar
    Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Haydi hayırlısı bekliyoruz yeni haberleri bir an evvel.
    Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Futbol'un Snelman'ı olmadan bırakma Huğan. Futbol sahalarını bataklıktan yeşil çayırlara, beyaz zambaklara çevirebilirsin!
    Bakalım hayat bizi nereye sürükleyecek hikayeyi bağlarken zorlanıyorum şimdi anlıyorum bu yazarların halini

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Haydi hayırlısı bekliyoruz yeni haberleri bir an evvel.

Başarılar.

Futbol'un Snelman'ı olmadan bırakma Huğan. Futbol sahalarını bataklıktan yeşil çayırlara, beyaz zambaklara çevirebilirsin!

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

yine güzel bir hikayeyle başlıyo kariyer başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Tabi ki de devam başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon nerdeyse bitmek üzereydi ve herhangi bir hedefimizin olmamasından ötürü kafam son derece rahattı. Biran önce Finceyi öğrenmeye yoğunlaşmıştım. Herşey güzel gidiyordu taa ki 'O' gelene kadar. Kurs başladıktan 10-12 gün sonraydı geliş vakti. İşte o günden sonra ben dolayısıylada hayatım değişiyordu. Danimarkalı olan İsabella bir çeşit üniversite öğrenci değişim programıyla iskandinav ülkelerini mezun olana kadar dolaşıyormuş. Son senesinde de Finlandiyaya gelmiş. Fince diğer iskandinav dillerinden biraz farklı olduğu için kursa gelip okulda zorluk çekmek istememiş.

Eveet ters köşe yapmazsan takımımız ya Midyjtlland ya Brondby bakalım hangisi olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Eveet ters köşe yapmazsan takımımız ya Midyjtlland ya Brondby bakalım hangisi olacak.
    Hacı abi ne yaptın ya daha kızla 2 çift muhabbet bile edemedik şuan KooTeePee menejeriyim lütfen basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz (:
    Juan Diaz
    Fc KooTeePee Menejeri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hacı abi ne yaptın ya daha kızla 2 çift muhabbet bile edemedik şuan KooTeePee menejeriyim lütfen basında çıkan haberlere itibar etmeyiniz (:
    Juan Diaz
    Fc KooTeePee Menejeri

Ne ciddiyetsiz açıklama o. Başkan olsam kovarım anında. İsabella'lar da güzel olur ha, Almanya'dan biliyorum

Hadi hayırlısı bakalım.Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    Hadi hayırlısı bakalım.Başarılar.
    eyv hikayeyi bağlayabilirsek artık topbaşı yapacaz (:
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Ne ciddiyetsiz açıklama o. Başkan olsam kovarım anında. İsabella'lar da güzel olur ha, Almanya'dan biliyorum
    İskandinav ülkeleri soğuk bu yüzden milletin surat zaten kaskatı gülmüyor yüz kaslarını geliştirmek için bu tarz eylemler içindeyim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon bitmediği için maçlar - antrenmanlar - kurs yoğun bir tempoda koşuşturuyordum. Yarı profesyonel bir klüp olduğumuz için bazı günler antrenman yapmıyorduk. İşte böyle bir günde şehirde biraz dolaşmaya çıkmıştım. Hava sıcaktı, soğuk bişeyler içmek için bir cafeye oturmuştum. Biraz sonra yanıma iki genç geldi hocam bizim masaya buyurmaz mısınız ricasında bulundu. Kotka çok fazla büyük bir şehir değildi. İnsanlar birbirlerini tanıyabiliyorlardı. Zira iki senedir takımın başındaydım. Gençlerde hocam diye hitap ettiklerine göre beni tanıyorlardı ve tekliflerini geri çevirmem kabalık olurdu. Telefon ve cüzdanımı masanın üzerinden alıp onların masasına doğru yürürken İsabella'yı görmüştüm. Evet evet bu oydu arkadaşlarıyla cafeye gelmişler. Yüzümde anlamsız bir tebessüm oluşmuştu. Biraz konuştuk çocuklar tıp son sınıf öğrencileriymiş. İsabella ile tek kelime konuşmasamda hakkında ufak tefek bilgiler ediniyordum. Artık oda benim bir menejer olduğumu biliyordu. Belkide dönüm noktamız oluyordu o gün. Kursun geri kalanında muhabbetimiz gün geçtikçe artıyor kanım daha fazla ısınıyordu ona karşı. Birçok iskandinav kızı gibi oda futbolu seviyordu. Ortak noktalarımız fazlaydı bunların başında da futbol geliyordu. Sezonun geri kalan bütün maçlarında tribünde fazladan bir taraftarımız daha vardı artık. Her güzel şeyin olduğu gibi bununda sonu gelmiş, önce sezon ardından da kurs bitmişti. Artık muhabbet ediyorsun sezon yada kurs bitse ne olur yine konuşursun diyordum kendime ama buda uzun sürmüyordu. İsabella ile en son konuşmamızda bana programının bittiğini okulun son dönemini kendi ülkesinde geçirmesi gerektiğini söylüyordu. Çok üzülmüştüm diğer yandan kendimi toplayıp takımın başarısına konsantre olmam gerekiyordu zira sezonun başlamasına dört ay vardı ve biz geçtiğimiz sezonları erken açmıştık. Top başı yapma vaktiydi. Antrenmanlarda aklımın onda olmasından ötürü garip tavırlar içindeydim. Roosada bunu farketmiş bana bu sene tatil yapmadığımı biraz ülkeme gidip kafa dinlemem gerektiğini söylemişti. Bende 1 ay kadar ülkeme gitme kararı aldım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

yine kız yine kız yine kız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

yine kız yine kız yine kız
    öyle deme bu iskandinav ülkelerinin kızları pek güzel
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Devam Uleyn Devam
    Sana Tavsiyem Al Şu Garden'i
    Abi İsabella danimarkalı halden anla biraz hasretlik çektirme bana
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bu gidişle kız Türk çıkacak
    İskandinav kızlarından vazcaymam

Devam Uleyn Devam

Sana Tavsiyem Al Şu Garden'i

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu gidişle kız Türk çıkacak

Danimarka mı ıyyyyyyy...!

İsveç Güzelleriyle Ünlüdür

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Danimarka mı ıyyyyyyy...!

İsveç Güzelleriyle Ünlüdür
    Mesele leylayı gören mecnun gözlerde Olmadı bi isveç yaparık diycemde kariyere başlarken daha çok aşk hikayesine döndü bu iş forumdan atılmasak bari

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Mesele leylayı gören mecnun gözlerde Olmadı bi isveç yaparık diycemde kariyere başlarken daha çok aşk hikayesine döndü bu iş forumdan atılmasak bari
    ahaha koptum hocam ya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arjantine gelip Gabrielle buluşmamak olur mu ? Ama bu sefer Gabriel benden önce davranıp telefon açmış akşam yemeğine çağırmıştı. Yemeği dışarda yiyeceğimizi ve yer ayırttığını, yarım saat içinde hazır olmamı söyleyip telefonu kapatmıştı.

Yemek sırasında telefonum çalıyordu. Yemeği ve muhabbeti kesmek istemediğim için bakmıyordum ama Gabriel daha fazla dayanamadı ve telefonu uzattı. Arayan İsabellaydı. Finlandiyadan ayrılırken haber veremediği için özür diliyor ve kendisini affetirmek için beni Danimarkaya davet ediyordu. Şuan Arjantinde olduğumu söylesemde ağzımdan söz almadan bırakmamıştı. Finlandiyada dönüşte yanına uğrayacağım sözünü verip telefonu kapatmıştım.

- Roosaya selam söyleseydin bari
    + Arayan o değil
    - Kimdi ?
    + İsabella. Diyor ve kısaca bahsediyordum ondan....

- Nasıl aylar sonra Arjantin yemeği yemek güzel değil mi ?
    + Kesinlikle
    - Orda epey sefil bir hayat sürüyorsun güzel bi yemeği özlemiştir diye düşündüm (gülüşmeler)
    + Herşey çok güzel ama İsabellanın yaptığı bir tabak makarnaya değişmem
    - Ooo abayı yakmışız
    + O kadar belli oluyor mu (gülüşmeler)

Arjantinden ayrılıp verdiğim sözü tutmak için Danimarkaya geçiyordum. Burada İsabella'nın bir hafta kadar misafiri olduktan sonra yeniden Kotka şehrine geldim. Gelmesine geldim ama sadece fiziken Finlandiyadaydım. Birkaç uykusuz gecenin ardından bir karara varmıştım. Başkanla konuşacaktım ve nitekim ilk fırsatta odasına gidip her ne kadar klüp adına başarılı gözüksemde 2 yıldır üst lige çıkamadığım için kendimi başarısız saydığımı ve şuan kafa olarak takımın başında olmadığımı bu durumda önümüzdeki sezonuda heba etmemek adına istifa kararı aldığımı açıklıyordum.

Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gabriel de geri döndü

Aynen ...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

gabriel de geri döndü
    Gabriel ve kızlar olmadan ben bir hiçim
    Quote Originally Posted by SiLveRLeaD View Post
    Aynen ...
    İstifa etmeye ettikde şimdi ne olacak bilmiyorum kafamda ülke var takım yok hikayeyi bağlayamıyoruz neyse kahvemi alıp yazmaya çalışayım Biran önce yeşil sahalara dönelim

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

''Burada İsabella'nın bir hafta kadar misafiri olduktan sonra'' aynı evde mi misafir şehir olarak mı misafir. yani otelde felan mı kaldın? bunlar önemli

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri