1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Yine Yeni Yeniden Galatasaray

Hybrid View

Smile Yine Yeni Yeniden Galatasaray

Dayanamadım, yine Galatasaray oldum. Galatasaray ile yaptığım bundan önceki kariyerimde iki sene üst üste Avrupa Ligi'nde final oynamış ve birini kazanmıştım. Amaç bu sefer Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak.

Transferler:

2012-13 sezonu ideal 11:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kadro harika. Başarılarının devamını dilerim

Sezona sürpriz bir mağlubiyetle başladım. Bursa'ya 3-1 yenildim. Sonraki maçta Gaziantep'i 4-0 yendim. 4 golü de Gaitan attı.

Bu arada Şampiyonlar Ligi grubum belli oldu:

Maalesef Şampiyonlar Ligi'nde hâlimiz içler acısı. Hedefimiz artık Avrupa Ligi'ni kazanmak. Zaten hemen Şamypiyonlar Ligi'ni kazanmayı beklemiyorduk açıkçası.

Olsun, kadromuz genç ve ümit veren bir kadro. Önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.

Burak Yılmaz'ı 15 milyon € karşılığında Dortmund'a sattık:

Maalesef Şampiyonlar Ligi'nde sonuncu olarak elendik. Bunun en büyük sebebi sakatlıklar ve leblebi gibi gol atan bir forvetimin olmaması. Burak Yılmaz çok kötüydü ve kendisini bu yüzden sattık (15 milyon €'ya).

Ajax'ın genç yıldızı Viktor Fischer'in bonservisini 17.5 milyon €'ya satın aldık.

Burak Yılmaz ocak ayında gittikten sonra forvetteki tek oyuncumuz olarak Umut Bulut kalacağı için Viktor Fischer'i 6 ay boyunca forvette oynatmayı düşünüyorum. Seneye ise sol açığa çekeceğim ve forvete leblebi gibi gol atan bir forvet almaya çalışacağım.

Ligde kötü gidiyoruz ama neyse artık. Bu seneyi böyle kabullendik. Bir dahaki sene taş gibi bir kadro ve büyük başarıların başlangıç senesi olsun diyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Hocam çok hızlı gidiyoruz sanki?

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Hocam çok hızlı gidiyoruz sanki?
    Evet biraz hızlı olabilir. Ama nasıl paylaşmalıyım kariyeri bilemedim. Bir de ilgi de yok pek. Nasıl paylaşmalıyım kariyeri sence?

Türkiye Kupası'nda finalde mağlup olduk.

Ligde ise sürpriz bir şekilde birinci oldum. Son haftada sadece 1 puan yeterli oluyor şampiyonluk için.

Mesaj Yetkileri