Başarılar![]()
Başarılar.Çok severim bu takımı taktik de önereyim istersen;
Link de atayım bir sürü talimat yaptım bir turnuva için ayarlamışsın Sosyedat'a ligde denemedim fakat tavsiye ederim bütün takımları dize getirmiştim orada ancak yapay zeka ile aynı şey değil.
LİNK İÇİN TIKLA
dün real sociedad ın yeni menajerinin montainerin asistanı olduğunu öğrendim şok olmuştum bu açıdan iyi bir tercih olmuş zaten la ligada son ayrılan oyunculara bakarsak real ssociedad en iyi 4.kadroya sahip diyebiliriz![]()
Başarılar Erdoğan![]()
Başarılar![]()
Nerde kovaçeviçBaşarılar
![]()
Yani hemen hemen 4. Sıradayız , Valencia ve Sevillada , Soldado - Negredo yokken ligde ilk 4 için pek zorlanacağımızı sanmıyorum
Teşekkürler Halil abi
Teşekkürler .
Teşekkürler , Oda Nihat gibi antrenör falan olmuştur![]()
Başarılar dilerim. Transfer yapacaksanız, bekliyorum.
Sentugo.
Bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık , yedek kaleci olarak kullanıcam .
3.5 Milyon Euro'ya kadromuz kattık , ilk 11'de görev vericem kendisine .
Kiralık olarak kadromuza kattık , sağbek artık ona emanet .
5.25 Milyon Euro bonservis ödedik . Dönüşümlü olarak görev yapacak şimdilik .
9 Milyona kadromuza kattık , ortasahanın her bölgesinde oynayabilmesi büyük avantaj , ileridede dah yüksek fiyatlara satabiliriz .
Griezzmann'a Alternatif olması için kiralık olarak kadromuza kattık , 3.5 milyon euro opsiyonu var .
Kendisini 3.5 milyon Euro gibi cazip bir fiyata aldık , ilk 11 'de görev vericem .
Wijnaldum uçuracak... Ucuza da almışsın.. Ben transferleri beğendim baya. Ligte başarı gelecek sanırım.
Sentugo.
sırp oyuncu iyiymiş castro da iyi para bırakmış
Listeye konunca 9 milyondan kaptım hemen , genel olarak bence de iyi genç ve gelişecek oyuncular , lig içinse bu sene hedefimiz ilk 4 .
Castroyu nasılsa oynatmıcaktım satayım dedim iyi paraya da gitti aynen , sırpda hem genç , hemde defans - o.saha falan oynaması sakatlık durumlarında avantaj .
Wijnaldum orta saha merkez de veya forvet arkasında muhteşem oyun kuruc olarak oynuyor transferi gerçekten beğendim , sende bir de tekniği çok yüksek bir oyuncu vardı , onun da üzerinde dur derim
Edit : Avrupa Liginde başarılar![]()
O şekilde Arsenal deplasmanına gitmeyeceksin herhalde , aşırı hücum olmuş takım benden demesi , biri denk getirirse 7-8 'den aşağı bırakmaz
İlk 4 çok zor değil mi o ligte ? Vallahi Uefa kupasına katılmaya çalışman daha doğru olacaktır. Bildiğim kadarıyla 6. falan bile Uefa'ya katılma hakkına sahip olabiliyor...
Sentugo.