1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Geni Scout iki bilgisayarda kullanılabilir mi?

Hybrid View

Default Geni Scout iki bilgisayarda kullanılabilir mi?

Arkadaşlar ben şimdi genie scout aldım, aynı setup ve key dosyasıyla o da yüklese sıkıntı olur mu? aynı anda oynasak ikimiz de kullansak? anlaşılır mı? iptal falan olur mu ?

bi yardımcı olursanız ona göre o da satın alacak şimdi. ama kredi kartı muhabbeti biraz sıkıntılı o yüzden bunu sormak istedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Key dosyası farklı bilgisayarda hata verip çalışmaz zaten. Program her bilgisayarda farklı bir kod oluşturuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

programı nerden aldınız ? fiyatı nedir ?
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

bu sene fm editör ve diğer uygulama satışları ile iyice top eleven a döndü. açıkçası real time editör ü aldığıma bile pişmanım, sadece 2. uyruk eklenebilir diye almıştım, olmadı tabi

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    bu sene fm editör ve diğer uygulama satışları ile iyice top eleven a döndü. açıkçası real time editör ü aldığıma bile pişmanım, sadece 2. uyruk eklenebilir diye almıştım, olmadı tabi
    uyruğu komle değiştirebiliyorsun.. oyuncu seçtikten sonra özellikerden ülke bayrağını tıklayınca oyuncu istediğin uyruğa geçiyor

denedik olmuyor arkadaşlar, key dosyası olmadan çalışıyor fakat mesela messi 88 yaşında irlandalı ve alaksız özellikli biri olarak çıkıyor.

konuyla alakasız ama sorayım, şu japon ligini nasıl açıyoruz?

Mesaj Yetkileri