Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 92 sonuç

Konu: Rudi Garcia: Yeni Kral 3-4-3 | AS Saint Etienne 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Default Rudi Garcia: Yeni Kral 3-4-3 | AS Saint Etienne 2.Sezon

...
    ...
    ...

Saint Etienne... Telefon görüşmesi.

Rudi Garcia: Menajerim görüşmelerin tamamlandığını söyledi. İki gün içinde Roma'ya gidiyorum.

Erdem J.D. : Çok güzel. Peki beni alıyor musun?

Rudi Garcia : Üzgünüm, hayır. İhtiyar Bernard'ı alıyorum. İtalyan'lar ekibimde Roma'lı birilerinin de olmasını istiyor. Bernard bensiz yapamaz iş bulması da zor. Sen daha gençsin. Ve artık senin bir takım çalıştırman gerektiğini düşünüyorum.

Erdem J.D. : Takım mı!?

Rudi Garcia: Evet... Bir çok şeyi başardık. Artık sen de bir takımın başına geçmelisin. İkinci ligden bile olsa kendini göstermek için yeni bir hamle yapmalısın. Bu konuda sana yardımcı olacağım. Biliyorsun başkanlarla aram iyidir.

Erdem J.D. : Evet... Çalışacak bir yer bulurum elbette. Ama seni özleyeceğim. Roma'da ne yapacaksın?

Rudi Garcia: Her zaman yaptığımı! (Gülüşürler)

Ve işte böyle senelerdir yardımcılığını yaptığım Rudi Garcia ile yollarımız ayrıldı. Ben St. Etienne doğumluyum. Orada da futbol oynadım ve sakatlıklar yüzünden 28 yaşında futbol hayatıma resmen noktayı koydum. Kötü talihime rağmen kulüp beni yarı yolda bırakmadı ve teknik ekipte görev verdi. Rudi Garcia 1998 yılında St. Etienne'e yardımcı antrenör olarak geldiğinde ben de futbolu yeni bırakmış ve kulüpte antrenör olarak çalışmaya başlamıştım. İki sene sonra o takıma baş antrenör oldu. Ben de yardımcılarından biri. Daha sonra o Dijon'a gittiğinde ben Etienne'de kalmaya devam ettim. 2007 yılında Le Mans'a geçtiğinde baş antrenörü olarak yanında yer aldım. Ve daha sonra Lille'de 5 sene beraber çalıştık. Şimdi o Roma'ya gidiyor. Benimse iki kötü bir takımda kendimi göstermemi ve teknik diretörlük kariyerime başlamamı istiyor.

Ben Erdem J.D. Türk asıllı Fransız antrenör. Kariyerime başlıyorum.

(Kuraları okudum ve kabul ediyorum. Kariyer hikaye boyunca mesaj mesaj ilerleyecek)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

5. Default

Başarılar. Güzel giriş olmuş.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Katil uşak. Başarılar dilerim.

Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılarrr

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Başarılar. Güzel giriş olmuş.
    Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Katil uşak. Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılarrr
    Dilekler için teşekkürler. Hatırlayan olur her sene bu şekilde eğlenceli kariyerler yapıyorum. 2012'de Ferguson gibi oynamak (442) 2013 de Ajax'ta Alman ekolü (4231) senaryolarını uygulamıştık. Bu sene Rudi Garcia Jr oluyoruz. Taktiksel planlarımızı ondan öğrendiğimiz şekilde geliştireceğiz. Tabi her hocanın bir yoğurt yiyişi olacaktır. Oyuna gelecek güncelleme tam bir muamma olduğundan bir şeyleri değiştirmemiz gerekebilir. Oyun sistemimiz hakkında detaylı bilgi vereceğim.

Önce bir imzayı atalım

Basarilar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Ufak bir tatilin ardından kulübe gitmeye karar verdim. Zaten başkanın da beni çağırdığı haberini verdiler. Muhtemelen boşta kaldığım için kulüpte bir görev teklif edecek. Odasında konuşmaya başladık. Futbol Direktörü Philippe Leyonnet'de aramızdaydı.

Başkan: Rudi Garcia ile konuştum.

Erdem J.D. : Öyle mi? Roma onun için çok iyi olacak.

Başkan: Evet... Bana seni kulübün başına getirmemi istedi.

Erdem J.D. : Hahah. Evet bir yerde çalışmamı istiyor. Ama Christophe'un görevde olduğunu unutmuş olmalı.

Başkan futbol direktörüne şaşkınca bir bakış attı. Philippe bana dönerek:

"Haberin yok mu?"

"Neyden?" dedim.

"Christophe dün gece ayrıldı. Katar'dan geri çeviremeyeceği bir teklif almış. Bizden izin istedi, biz de verdik.

Olayların ereye gidebileceğinden duyduğum heyecanı gizleyemeyerek "Eeee?" dedim.

Başkan:Yıllardır bu kulüptesin. Bu kentte herkes seni tanır. Rudi Garcia senin için 45 dk benimle konuştu... Sanki seni tanımıyormuşum gibi! Neyse işte. Senin yeni teknik direktörüz olmanı istiyoruz. Zaten büyük hedeflerimiz olmadığını biliyorsun. Bizi orta sıralarda tutabilecek misin?

Oturduğum yere çöktüm kaldım. Doğduğum, oynadığım ve antrenörlük yaptığım takımdan teknik direktörlük teklifi almıştım. Bu kentte herkes beni sever!

Erdem J.D. : Senin için orta sıralardan daha fazlasını yapacağım!

Konuştuk ve anlaştık. Zaten anlaşacak bir şey yoktu. Bu benim hayatımın fırsatı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takım güzel, lig çekişmeli. Umarım zevkli bir kariyer olur

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Vallaha Ben öldürmedim Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

__ SEZON ÖNCESİ __

Evet takımın başına geçtik. Ekibimizle görüşmelerimizi yaptık. Zaten herkesi tanıyorum. Kadromuz oldukça orta halli. Zaten ligi ilk 10 içinde bitirmekten bahsediliyor. Ben daha fazlasını istiyorum. Ligi ilk 5 hatta Şampiyonlar ligi biletiyle bitirmek isterim. Ama Fransa ligi hepinizin malumu oldukça karışık bir ligdir. Sermayenin girişiyle dengeler biraz bozulmuş olsa bile, yine de her takımın her şeyi yapabilme potansiyeli var.

Avrupa Liginde oynuyor olmamız büyük bir şans. İsmimi orada atlayacağımız turlarla parlatabilirim.

ÖNEMLİ OYUNCULAR

Kurt Zouma - DC

19 yaşındaki Zouma takımımızın wonderkid'i. Potansiyeli yüksek, karakteri mevcut potansiyeline ulaşmak için yeterli. Önümüzdeki sezonlar sürekli ilkonbirde oynayacak.

Stephane Ruffier - GK

Ruffier Fransa milli takım kadrosuna da seçilen, CA bakımından takımımızın en önemli oyunucu. Kaleye birkaç sene boyunca geri dönüp bakmamıza gerek yok

Franck Tabanou - WB-AML

Sol kanadın her mevkisinde oynayabilen Tabanou daha ziyade hücumda oynamaya yatkın. Elimdeki kanat oyuncuları içinde en çok ona güveniyorum.

Bu oyuncular dışında kadromuzda iyi denilebilecek oyuncular var.

#NOTLAR

- Stoperlerimiz içinde Tacklingi 14 ten yukarı olan yok. Mental değerlerde pek tavan yapmış değil Zouma'nın yanına kallavi işbilir, gerekirse yaşlı bir stoper alabiliriz

- 3 orta saha ile oynayacağımız için, sıkışık fikstürde bize MC lazım olacak. 2 kişi bile alabilirim. Kadroda orada görev verebileceğim toplam 4 futbolcu var.

- Dört kanat/forvet oyuncumuz var. Tabanou, Hamouma, Yohan Mollo ve İbrahim Sissoko. Mollo ve Sissoko kiralık. İkisi de tipik fransız ligi afrikalısı. Çok hızlıla. Ama mental özellikler yok denecek kadar az. Ayrıca finishing 8-9. Oradaki adamın gol atması gerekecek. Kiralık, satılık kanat bulursak transfer edebiliriz.

- Forvetimiz Mevlüt ve Brandao'ya emanet. F9 rolünde oynamaya Mevlüt daha müsait. Ama yetersiz. Bir de forvet mi alacağız?

- Kısa vadede sol bek sağ bek sıkıntımız yok çok şükür. Bulması en zor mevkiler.

- Tüm bu söylediklerimi yapacak bütçemiz yok

Transfer balonlarıyla az sonra sezona adımımızı atıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Lé FotóSport Transfer Günlüğü

..
    ..

St. Etienne Benfica'nın yıldızlarının peşinde!

Erdem J.D.'nin göreve gelmesiyle hareketli saatler yaşayan St. Etienne'de gözler Bencifa'nın gözden çıkardığı iki yıldıza çevrildi. Nicolas Gaitan ve Eduardo Salvio için teklif yolda.

Erdem J.D. : Gaitan çok iyi bir oyuncu, onu takımda görmeyi çok isterim.

Transfer haberlerinni basına sızmasından sonra bir açıklama yapan Erdem J.D, Gaitan için "Çok yetenekli bir futbolcu. Onu kiralamak istiyoruz, umarım bunu başarırız" şeklinde konuştu. St. Etienne bu transferde yalnız başına değil. Leverkusen ve Newcastle Gaitan'ı bonservisiyle birlikte almak için Benfica'nın kapısını çaldılar.

Zaccardo Fransa'ya mı geliyor?

St. Etienne taraftarı müjde. Milan'ın defans oyuncusu Zaccardo bitti, iş imzaya kaldı.

Moustapha Bayal gidici

Erde J.D.'nin takımında düşünmediği stoper Bayal için Montpellier'in kiralama olarak devereye girdiği öğrenildi.

Batefimbi Gomis Etienne'e gelebilir

ŞOK! Taraflar anlaştı mı? Gomis yuvaya mı dönüyor? Kulübe yakın kaynaklar Gomis için "Etienne'e çok yakın" dedi.

Erdem J.D. : Yalan yanlış transfer haberleri yazıyorsunuz

Basında birbiri ardına çıkan transfer haberlerinden sonra takımın kötü etkilenmesinden endişle eden J.D. antreman öncesi basın toplantısı yaparak "Ne Gomis ne de başka biriyle ilgilenmiyoruz. Basında adı geçen futbolcular gündemimizde değil. Yalan haber yapıyorsunuz" diye sert çıktı.

Bu da mı yalan? Etienne Anderson için Man. Utd ile anlaştı!

Brezilyalı orta sahanın 1 sene boyunca St. Etienne'de kiralık oynaması an meselesi.

BOMBAAA! Eduardo Salvio St. Etienne'de!

Erdem J.D. ortalığı bombalıyor. Etienne taraftarı çılgına döndü. Benfica'lı yıldız bu sene Etienne forması giyebilir. Güle güle Aubameyang!

Matuidi geri geliyor!

Bu sene harika bir kadro kurma peşinde olan St. Etienne'de yıldızlar birbiri ardına transfer edilmeye başlandı. Matuidi hedefleri olan bir St. Etienne'de yeniden oynamayı çok isterim dediği iddia edildi.

Reveillere St. Etienne'i reddetti

Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki sağ bekin St Etienne'in teklifini geri çevridği öğrenildi.

Mahamadou Diarra geliyoooor!

Etienne Diarra ile anlaştı. 32 yaşındaki yıldızın imzz atması an meselesi.

Brandao gitti Lisandro Lopez geldi!

St. Etienne transfer hareketi bitmiyor. Brandao için bir çok kulüp devrede. Etienne Brandao'nun yerine Lisandro Lopez'i yeniden Fransa'ya getirerek Lyon'u çatlatacak gibi duruyor!

Güzel sunum. Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Sunum çok iyi.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hadi bakalım başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

KAMP & TRANSFER

Evet transferler basının abarttığı kadar şaşalı geçmedi. Bütçemiz oldukça yetersiz. Ben geçmiş serilerden alışkanlıkla kiralık oyunculara yöneldim ama önceden yıllık verdiğimiz parayı kulüpler şimdi aylık alıyor. Aylık 200k verdiğin adam zaten 2Milyona oynuyor nerdeyse. İki kiralık transferimiz bütçeyi sildi süpürdü.

Stoper bulamadım. Brezilyalı genç bir çocuğa abandım ama kulübü vermiyor, uzatırsam milyonlarca euro isteyecek biliyorum. Kerizi uyandırmıyorum

Mevlüt ve Brandao ikilisi F9 için yetersizler. Brandao zaten öyle biri değil. Arjantinden enteresan bir adam buldum. Bonservisi ikiye bölünmüş olduğu için görüşmeler sürüyor. O gelirse Brandao'nun Montpellier'le sözleşmesi hazır. Belki de Mevlüt'ü göndermeliyim?

..
    ..

Ve işte ilk transferimiz Salvio. Yüksek teknik kapasitesi ile bu sezon kanatlarımıza güç katacak.

..
    ..

Anderson orta saha açlığımızı bir nebze olsun dindirdi. Bütün takım MC olsa yine doymam İki transferimizde kiralık tabi ki.

Beyler Carlos Fierro kaça yahu?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Rudi Garcia nasıl oynuyor ya da Who Killed Rudi Garcia v1

Evet kader ortaklığı yaptığımız Rudi Garcia'dan öğrendiğimiz, birlikte geliştirdiğimiz sistemimiz. Takım direktifleri ve oyuncu direktifleri yönünde bazı detaylar içeriyor.

• Bir kere yüksek tempoyla oynuyoruz. Rakip kaleye mümkün olduğunca çabuk varmalıyız.

• Bu direkt oynama zorunluluğunu da getiriyor. Ama herkes için değil.

• DMC pozisyonumuzu Gizli Libero oynatıyoruz. Senelerdir her FM serisinde ayar yaparak bunu yaptırmak isterim. Hatta geçen sezon kariyer hikayemde bir arkadaşla (Leon burda mı?) bunu konuşmuştuk. Presi ve mentalitesini kısarak gizli libero gibi oynatmak isterdim. Ama oyun buna tamamen müsade etmezdi Bu sene maç motoruna eklendiğini gördüğüm en güzel şeylerden biri bu rol oldu. Burada oynayan oyuncumuz De Rossi modeli olacak ve De Rossi kesinlikle Regista değil. Belki zaman zaman...

• Hızlı hücumlarda orta sahanın olay mahalline gelmesi zaman alacaktır. Bizim zamanımız yok. Bu yüzden forvetimiz Sahte 9 numara rolünde oynayacak. Aradaki boşluğu geri gelip topu alarak, hatta oyun kurarak kapatacak. Çok sevindiğim rollerden diğeri. Bu roler olmasa böyle oynamak imkansız.

• Defans hattımızın normalde biraz daha geride olması beklenir. Fakat bu konuda fikirlerim ve uygulamalarda gördüklerim biraz değişik. Defans çizgisi ve tempoyla maç içinde ya da maça göre oynamalar yapıyoruz.

Daha fazla detayı kariyer içindeki maçlarda konuşacağız. Yabancı ismine aldanmayın taktiğimiz tamamen yerli malı Bakalım Rudi Garcia'yı öldürebilecek miyiz?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

### Güncellemenin de gelmesi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim Biz her türlü ayarı çekip kamp dönemini tamamlamak üzereydik. 14.1.3 maçlarından dikkat çekici iki tanesini paylaşalım.

HAZIRLIK

Kızılyıldız ve biriki Fransız takımını dörtleyip beşledikten sonra en ciddi hazırlık maçımız Milan deplasmanındaydı. Milan maça süslenip püslenip çıkmış, Kaka'sı, Balotelli'si tam kadro sahadaydılar. Takım kendisinden beklediğimiz gibi oynadı. 1-0 geriye düştükten sonra 2-1 öne geçtik. Andrea Poli 2-2 ye getirdi maçı. Hakimiyet bizdeydi ve tekrar 4-2 öne geçtik. Ama Poli'yi durdurmak mümkün olmadı. Frikikten bir gol daha yazdı. Sonuç olarak Poli'nin üstün çabalarıyla maç 4-3 bitti. Salvio gol ve asistle oynayarak yüzümüzü güldürdü. Biz de gücümüzü göstermiş olduk.

AVRUPA LİGİ 3. ÖN ELEME MAÇI

Gürcistan takımı çok güçsüzdü ve çocuklar da coştukça coştu. Bu sene bunun gibi farklı skorları sıkça görmeyi umuyoruz. Tabi yeni güncelleme ne der onu bilemiyorum

brandaoyu keske satmasaydın bn ilk sene sadece mame diof ve fernendes(ocak ayında)transferleriyle sampiyon oldum brandao 43 macta 32 gol attı pivot santrafor rolünde bide 4-4-2 çok güzel oluyo takıma son olarak Zoumaya iyi bak başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

O oyuncuların ortalama ne öyle abi ya Başarılar dilerim bu arada, sunum güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by cemre29 View Post
    brandaoyu keske satmasaydın bn ilk sene sadece mame diof ve fernendes(ocak ayında)transferleriyle sampiyon oldum brandao 43 macta 32 gol attı pivot santrafor rolünde bide 4-4-2 çok güzel oluyo takıma son olarak Zoumaya iyi bak başarılar
    Henüz satmadım. Teklifi hazır. Duruma göre bakacağım.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    O oyuncuların ortalama ne öyle abi ya Başarılar dilerim bu arada, sunum güzel.
    Hazırlık maçları biraz kolaydı o yüzden 14.1.3 de uçuyordum. Şimdi durum biraz değişmiş gibi. Rudi Garcia gibi oynamak için biraz ayara ihtyiacım olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Başarılar hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Evet işten güçten kariyeri boşladık. Kapanmasın diye bir mesaj atalım Bu hafta içi yeniden oyuna başlarız. Güncelleme oyun sistemini bozduğu için biraz deneme de yapmak gerekecek. Ne durumda olduğumuzu bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bekliyoruz yeni güncellemeyi

Nesil
    2012

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Dila'yı 9-1 yendikten sonra transfer çalışmalarına devam ettik. Basında yazılan isimlerin aksine Palmeiras'da kiralık oynayan genç Brezilyalı stoper Gustavo Henrique ile ya da Porto'da kiralık oynayan bir başka genç Pavlovski ile ilgilendik. Biriki Fransız gençle de ilgilendik ama ya uçuk ücretler istendi ya da hiç görüşülmedi bile. Carlos Fierro'da almak istediğim oyuncular arasındaydı.

Dila'yı ikinci maçta da (Brandao'nun 4 gol atması!) rahat yenerek Ligue 1 öncesi hazırlık kampını tamamlamış olduk.

İkinci dila maçı ile birlikte 14.1.4 'e geçiş yaptım. Taktik anlayışımızda bazı düzenlemeler oldu. Defansın arkasına sarkan topları engellemek için defans çizgisini ileri çıkarmaktan vazgeçtim. En azından maçın başında. Tempoyu da bir tık düşürdüm. Vesaire vesaire.

Yahan MOLLO Vakası

Yohan Mollo ben göreve geldiğimde Aubameyang'ın yerini doldurması için kiralanmıştı. Teknik özellikleri iyi bir oyuncu olmasına rağmen mental olarak oldukça vasat olmasının yanında golcü de değildi. Hazırlık kampı süresince oyuncu satmak için çok uğraştım ama bizden kimseyi alan olmadı.

İlk amacım F9 rolüne uygun olmayan Brandao'yu gönderip uygun bir forvet almaktı. Montpellier Brando'u almak istiyordu. Bonservis değil de 1milyonluk maaş ödemesi bu transferi karlı kılıyordu. Sonra hem Brandao'nun formu hem de illa ki F9 oynatmaktan vazgeçmem üzerine yeni bir kurban aradım. Yeni kurban 1.4 milyon euro maaş alan kiralık Mollo idi. F9 olarak bulduğumuz Arjantinli hem forvet hem iki kanatta oynayabilen bir adam. Brandao'yu da gözden çıkarmak istemediğimden soluğu başkanın odasında aldım.

Erdem J.D. : Yohan'ı Nancy'ye geri gönderelim.

Başkan: Mollo mu? Sen delirdin mi? Adamı büyük zorluklarla kiraladık, opsiyonu da bizde. Hani Brandao'yu gönderiyordun? Montpellier benden cevap bekliyor hala!

Erdem J.D.: Vazgeçtim. Brandao bizim için faydalı olacak. Biancuchi, Mollo'nun oynadığı yerde de oynayabilir. Daha da iyi oynayabilir. Bu transferle bir taşla iki kuş, maaş bütçesinden ettiğimiz karı da düşünürsek üç kuş vuracağız.

Başkan: Bunu Nancy başkanına nasıl açıklayacağım?

Erdem J.D. : Sen açıklamak için, ben oynatmak için buradayım. Herkes işini yapsın (güler)

Biraz daha konuşarak Başkanı ikna etti. Kamp döneminde alınan skorlar zaten bana olan güveni biraz olsun arttırdı. Başkan da makul adam, hesap kitap defterini önüne koyunca hayır diyemedi.

Ve böylece 275bin +190 bin bonservisle (ortaklık) kariyerimdeki ilk transferi gerçekleştirmiş oldum. Karşınızda Maxi Biancuchi

Bu da geri gönderdiğim Yohan Mollo

Ve artık büyük açılış için hazırız. Ligue 1'de ilk maçımız Ajaccio deplasmanında olacak!

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri