...
...
...
Saint Etienne... Telefon görüşmesi.
Rudi Garcia: Menajerim görüşmelerin tamamlandığını söyledi. İki gün içinde Roma'ya gidiyorum.
Erdem J.D. : Çok güzel. Peki beni alıyor musun?
Rudi Garcia : Üzgünüm, hayır. İhtiyar Bernard'ı alıyorum. İtalyan'lar ekibimde Roma'lı birilerinin de olmasını istiyor. Bernard bensiz yapamaz iş bulması da zor. Sen daha gençsin. Ve artık senin bir takım çalıştırman gerektiğini düşünüyorum.
Erdem J.D. : Takım mı!?
Rudi Garcia: Evet... Bir çok şeyi başardık. Artık sen de bir takımın başına geçmelisin. İkinci ligden bile olsa kendini göstermek için yeni bir hamle yapmalısın. Bu konuda sana yardımcı olacağım. Biliyorsun başkanlarla aram iyidir.
Erdem J.D. : Evet... Çalışacak bir yer bulurum elbette. Ama seni özleyeceğim. Roma'da ne yapacaksın?
Rudi Garcia: Her zaman yaptığımı! (Gülüşürler)
Ve işte böyle senelerdir yardımcılığını yaptığım Rudi Garcia ile yollarımız ayrıldı. Ben St. Etienne doğumluyum. Orada da futbol oynadım ve sakatlıklar yüzünden 28 yaşında futbol hayatıma resmen noktayı koydum. Kötü talihime rağmen kulüp beni yarı yolda bırakmadı ve teknik ekipte görev verdi. Rudi Garcia 1998 yılında St. Etienne'e yardımcı antrenör olarak geldiğinde ben de futbolu yeni bırakmış ve kulüpte antrenör olarak çalışmaya başlamıştım. İki sene sonra o takıma baş antrenör oldu. Ben de yardımcılarından biri. Daha sonra o Dijon'a gittiğinde ben Etienne'de kalmaya devam ettim. 2007 yılında Le Mans'a geçtiğinde baş antrenörü olarak yanında yer aldım. Ve daha sonra Lille'de 5 sene beraber çalıştık. Şimdi o Roma'ya gidiyor. Benimse iki kötü bir takımda kendimi göstermemi ve teknik diretörlük kariyerime başlamamı istiyor.
Ben Erdem J.D. Türk asıllı Fransız antrenör. Kariyerime başlıyorum.
(Kuraları okudum ve kabul ediyorum. Kariyer hikaye boyunca mesaj mesaj ilerleyecek)