1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Kasımpaşa | ilk hedef Süper Lig

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Default Kasımpaşa | ilk hedef Süper Lig

Kasımpaşa Spor Kulübü

Tam isim Kasımpaşa Spor Kulübü
    Takma isim(ler) Kasımpaşalı Apaçiler
    Renkler Lacivert-Beyaz
    Kuruluş 1921
    Stadyum Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu (Kapasite: 14.234)
    Sahibi Türkiye Turgay Ciner
    Başkan Türkiye Zafer Yıldırım
    Teknik direktör Gürcistan Şota Arveladze
    Lig Süper Lig
    2012-13 Süper Lig, 6.
    Klüp Tarihi

Code:
    Adını taşıdığı semtte bulunan Altıntuğ Kulübü ile Kasımpaşa Terbiye-i Bedeniye Kulübü'nün birleşmesiyle kurulmuştur. 1942 yılına kadar Altıntuğ adını taşımıştır. 1939-1945 ve 1946-1958 yılları arası İstanbul 1. liginde, 1959-1964 arası Türkiye 1. liginde oynamıştır. En büyük başarısı 1961-62 sezonundaki beşinciliktir. 1963-1964 sezonu sonunda sonuncu olarak 2. lige, 1967-68 sezonunda 3. lige ve 1977-78 sezonunda amatör kümeye düştü. Daha önce Süper Lig'de oynamış olan kulüp 2004-2005 sezonunda 3.Lig'den TFF 2. Lig'e, 2005-2006 sezonunda ise TFF 2. Lig'den 1. Lig'e yükselerek büyük başarı göstermiştir. 2007 sezonunda da Altay'ı finalde yenerek play-off şampiyonu olarak Turkcell Süper Lig'e çıkmışlardır. 2007-08 sezonu sonunda Turkcell Süper Ligi 17. sırada tamamlayan Kasımpaşa Bank Asya 1. Lig'e düştü. 2008-2009 sezonunda ise Bank Asya 1.Lig'ini 4. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanmıştır. Play-off yarı final maçında Altay'ı normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarla 4-2 yenmiş, finalde ise bir başka İzmir takımı Karşıyaka'yı 2-1 mağlup ederek 2009-2010 sezonunda tekrar Turkcell Süper Lig'de oynamaya hak kazanmıştır.
    2009-2010 sezonuna 6 da 0 yaparak başlayan "Paşa", teknik direktörlüğe Yılmaz Vural'ı getirerek büyük bir çıkışa geçti. Art arda puanları toplayan takım, lig sonuna yaklaşırken düşme tehlikesini atlattı. Yılmaz Vural ile Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu'nda 3-1 mağlup eden takım, devre arasında da Türkiye Kupası mücadelesinde Beşiktaş'ı İnönü Stadı'nda yine 3-1 ile geçti. Aynı başarıyı bir başka büyük kulüp Galatasaray karşısında gösteremedi. Ligin ilk maçını evinde 1-0 öne geçtiyse de 3-1 kaybeden takım, Ali Sami Yen'de de rakibine 4-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.2010-2011 sezonunda 31.hafta'da oynanan Konyaspor maçında berebere kalmış ve ligin bitimine 3 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e veda etmiştir. 2011-2012 sezonunda ise Bank Asya 1.Lig'ini 4. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanmıştır. Play-off yarı final maçında Konyaspor'u , finalde ise Adanaspor'u normal süresi 2-2 uzatmalarda ise 3-2 mağlup ederek 2012-2013 sezonunda tekrar Spor Toto Süper Lig'de oynamaya hak kazanmıştır.
    Futbol dışında boks ve güreş dallarında faaliyet gösteren kulüp, özellikle güreş alanında başarı elde etti. Gazanfer Bilge, Mehmet Oktav ve Ahmet Kireççi (Mersinli Ahmet) gibi güreşçiler uluslararası turnuvalarda birincilikler kazandılar. Bu yüzden kulübün armasında ay-yıldız kullanmasına izin verildi.
    Lacivert-Beyaz renklere sahip olan kulüp maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynamaktadır.
    Kulüp logosu Yeni Yönetim kurulunun isteğiyle Ağustos 2012'de değiştirilmiştir.
    Takım Logosu

[/FONT] Stadyum (Recep Tayyip Erdoğan)

Tesisler'in Durumu

Antrenman Tesisleri: Muhteşem antreman tesisleri
    Alt Yapı Tesisleri: Orta düzey alt yapı tesisleri
    Kurumsal Tesisler: Yeterli kurumsal tesisler
    Genç Takım Antrenörlüğü: Basit düzeyde genç antrenörü
    Genç Yetiştirme: Oldukça temel genç yetiştirme

Takım Detaylı İncelemesi:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116921

Kariyer açıklaması ve hedefler

Arkadaşlar merhaba öncelikle uzun zamandır takip ettiğim bir köşedir kariyer hikayeleri fm serileri boyunca katılım göstermek isteyipte üyeliktir şudur budur pek aktif olamamış biriyim. Football Manager 2005 itibari ile takip ettiğim sitenin forumunda olmaktan son derece memnunum. Oynadığım serilerde ilk deneyim genelde Anadolu takımları ardından Galatasaray ardından işsiz başlayarak olur. Bu sefer ki kariyerim Kasımpaşa ile olucak mevcut kadro derinliği imkanlar hedefler noktasında gerçekten beni heycandıran yapısı ile önce süper lig ardından avrupa başarılarıyla çok ses getirecek bir kariyer ile karşınızdayım Oyundan SS alma işini bu gün çözdüğüm için geçirdiğim yarım sezonluk dilimi sizinle konu onaylandığı an itibariyle başlıycam keyifli oyunlar dilerim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Teşekkürler, yarın itibari ile başlıycam inş.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar Kasımpaşa son 1 2 sezondur inanılmaz gelişim gösterdi. Üstüne katarak Lig şampiyonluğu kazanabilirsin

Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Elinde iyi bir kadro var, başarılı bir seri yakaladıktan sonra hiçbir şey imkansız değil. İyi şanslar

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılarrr

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Elinde gayet iyi bir kadro var , birkaç yerinde transfer ve iyi yönetim ile şampiyonluk neden olmasın Foruma Hoşgeldin , Başarılar..

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Öncelikle hepinize teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi çıkış yakalayan elinde güzel bir kadro bulunduran kaynak konusunda nakit parayı çabuk sağlayabiliceğim bir kadro var. İnşallah kısa sürede hedefimizi çıtamızı yükselticez bu konuda. Söz verdiğim gibi birazdan ilk sezon görüntü,transfer ve maç sonuçlarını koyucam buraya

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Oyuna her zaman aralık tarihinden başlarım çünkü ilk sezonun yaz kısmı beni çok sıkar Aralık 2013 tarihi itibari ile yarım sezonumdan görüntülerle başlıycam kariyerime

İlk yarı random denk gelen sonuçlarla

Takımın başına geçtiğim zaman takım 7. yada 8. ydi Türkiye kupası gruplarında idi.

Ara transfer dönemi:

Ara transfer döneminde hiç bir oyuncu almadım takımda rotasyon olarak bile fazlalık gördüğüm bir iki oyuncuyu gönderdim ve ara transfer dönemini tamamladım..

Takım taktiği

Taktiğe uygun bir diziliş söyleyemeyeceğim özellikle Fm 2013 de kullandığım ve mevkisinde adamları aldıktan sonra avrupa kupalarını tek tek müzeme eklediğim taktik budur... duran top taktiğim normalde kornerde yakın direk frikikte en iyi kafa vurana'dır. Ama burda forumdan bulduğum bir korner taktiği kullanıyorum frikik ise en iyi kafa vurana taç atışları uzun olarak ayarlanmıştır.

Taktiğimde Babel ve viudez i en verimli şekilde kullanmayı amaç edindim önde kaluu uche nin ise uzmanlığı olan yaratıcı forvet konumunda taktiğime uygun bir şekilde dizayn ettim. ön libero olarak fritez ve keremi kullandım.. ikinci yarı sezon sonuçları aşağıdaki gibidir. Taktiğime göre oyuncu transferini yaptıktan sonra başarının gelceğini düşünüyorum.

İkinci yarı Sezon sonu

İlk sezon taktiğe alışma kısmı ile başladı. İlk yarı son maçında eskişehiri 3-0 gibi net bir skorla geçip Türkiye kupası grup maçlarına başladım.. Beşiktaş karşısında takım çok efor sarfetti ama gol yollarında sonuçsuz kaldık 0-0 sonuçlandı sonraki akhisar maçı rotasyona gittim taktiğe en uygun adam ve yedeklerini denemeye çalıştım skor 3-0 mağlubiyet oldu
    Ardından trabzonspor deplasmanından 3-0 lık mağlubiyetle döndüm. Kupa maçları arası oynadığım Bursaspor maçından 3-1 galibiyetle ayrılıp istediğim ayarlamayı tamamen yaptığımı düşündüm. Ardından zorlu beşiktaş maçından evimde 1-0 galibiyetle ayrılıp gruptaki iddaamı biraz daha sürdürdüm. Sonraki lig maçları görüldüğü gibidir. Kupa karşılaşmasında trabzonu yarı sahaya kapatır gibi oynamama rağmen gol sesi çıkmadı 0-0 son maç ise akhisarı yenmem gerekiyordu. Ama rakip takımın kontra atağında gelen golle 1-0 mağlup olup gruptan çıkamadım. Sezon bir orada bir burada geçti. Ne istediğime çok yaklaştım ne de uzaklaştım görüldüğü üzere sadece 1 puanla avrupayı da kaçırdım... Eğlenceli bir yarım sezondu gelecek sezon için kafamda şema hazırdı...

2014-2015 Sezonu
    Sezon hedefim avrupa bileti almaktı. Ama asıl çıtam Süper lig şampiyonluğuydu. Bu sezon da kalacak bir başarı yerine takımı şimdi rotasyona sokup tamamen ileriye dönük başarılar sağlamayı hedefledim ve nakit ihtiyacımı oyuncuların bonservis bedeli düşmeden satıp karşıladım.. Isaaksonn,donk,fritzler 3 lüsü hariç yabancılarımı ve işime yaramayan yerlilerimi sattım bunların yerine bedelsiz olarak erkan zengin,sabri sarıoğlu,cenk tosun,mehmet güven,ergün teberi kadroma kattım. Oyuncu satışından kazandığım 13 milyonu ise muhammet demir,necip uysal,musa çağıran,emre çolak,ibrahim toraman,servet çetin,ersan gülüm ve genç oyuncu emre kılınçta kullanmayı seçtim...

Yeni sezon transferler

Henüz transfer sezonunun başındayım, takıma 5 yabancı + 3 genç yabancı oyuncu düşünüyorum bunun için 5 as yabancı da kiralamaya gidip yedek kadromda bulunan oyuncu gelirleri ile genç regenleri takıma katma işini sağlamayı düşünüyorum. Muhammet demir için harcadığım bonservis bedeli pahalı gelebilir taksitle almama rağmen bende forumda biraz bakınınca epey yüksek buldum. Emre çolak verdiğim parayı tamamen hakettiğini düşünüyorum böyle bir sezonda kadroya katarak ilaç gibi bir şey yaptığımı düşünüyorum. Necip uysal aradığım savaşcı oyuncu musa çağıran geleceğin parlak yüzü olarak nitelendiriyorum. Geri kalan transfer biraz daha rolanti de götürmesi açısından yaptığım kasımpaşa kalitesine uygun transferlerdir...

Bu sezon ki uyumu yakalamak önemli olan ve transferde biraz daha kadroyu şekillendireceğim. Önümüzdeki sezonlara bakarak konuştuğumuzda ise beni endişelendiren şey muhammet demirin bekleneni verip veremiyceği... şimdilik bu kadar takipte kalın

Nesil
    2012

Kariyer sahibi 2 haftadır güncellemediği için kariyer kapatılmıştır.

Mesaj Yetkileri