arkadaşlar benim sorum şu PTT birinci lig ilk sene 19 takımla başlıyor. Peki daha sonraki sezonlarda da 19 takımla mı devam ediyor. yani ileriki yıllarda da 4 takım 2.lige düşüp, 2.ligden de 4 takım mı çıkıyor?
arkadaşlar benim sorum şu PTT birinci lig ilk sene 19 takımla başlıyor. Peki daha sonraki sezonlarda da 19 takımla mı devam ediyor. yani ileriki yıllarda da 4 takım 2.lige düşüp, 2.ligden de 4 takım mı çıkıyor?
Herhangi bir veritabanı yaması kullanmıyorsanız diğer yıl 18 takıma düşüyor. Ankaraspor şubesinin tekrar açılmasından dolayı bu yıl böyle oldu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
affluence'in süper amatör lig eklentili büyük türkiye yamasını kullanıyorum. SAL den başladım. 2.sezonun başında ptt 1.lig e baktım yine 19 takım. demek yamadan kaynaklanıyormuş. peki diğer 3.lig ve BAL ligi yamalarıda mı böyledir.çünkü alt liglerden başlamak istiyorum ama ptt de ertesi yıl 18 takımlı olsun istiyorum![]()
affluence'nin yamasında öyle bir sorun var. Fakat bu yamada aynı sorun var mı emin değilim, yapan kişiye sormak lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern