1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Çizgiye inip orta açma sorunu

Hybrid View

Default Çizgiye inip orta açma sorunu

Maç içinde oyuncularım sık sık ceza sahası içine girip çizgiye iniyor fakat içeri çevirmek yerine çok alakasız şutlar çekiyor. Daha az şut çek, şut çekmek yerine pas ver desem de pek sallahan yok. takımın her bölgesindeki oyuncular için geçerli bu durum. Bek oyuncular da orta sahalar da aynı şekilde pas vermek yerine şut atıyor. Çözemedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kanat oyuncularının rollerini oyun kurucu olarak değiştirirsen istediğini yaparlar. Birazda oyuncunun özelliklerinden kaynaklanıyor bu durum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Kanat oyuncularının rollerini oyun kurucu olarak değiştirirsen istediğini yaparlar. Birazda oyuncunun özelliklerinden kaynaklanıyor bu durum.
    Aynı şey bekler için de geçerli. Çaprazdan girip kaleyle alakası olmayan şutlar çekiyorlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    Aynı şey bekler için de geçerli. Çaprazdan girip kaleyle alakası olmayan şutlar çekiyorlar.
    aynı sorun bendede var sıfıra kadar iniyorlar içeride 2 adam bomboş top bekliyor gidiyor şut çekiyor çileden çıkarıyor beni.Rakip öyle yapmıyor ama çatır çatır atıyor adamlar

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    aynı sorun bendede var sıfıra kadar iniyorlar içeride 2 adam bomboş top bekliyor gidiyor şut çekiyor çileden çıkarıyor beni.Rakip öyle yapmıyor ama çatır çatır atıyor adamlar
    Ah o rakibin komutlarını bilsem keşke. Reus hat trick yaptı aynı şekilde gollerle. :/ bizimkiler de seyirci avında.

Mesaj Yetkileri