1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Transfer parasını Soma'ya bağışladı.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Default Transfer parasını Soma'ya bağışladı.

Defansif orta saha olarak yeşil sahalarda top koşturan 29 yaşındaki oyuncu, Birmingham’dan 1 yıl için alacağı 300 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon TL) transfer ücretinin tamamını bağışlama kararı alırken, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenleri de unutmadı. Alacağı ücretin yarısını kanserle mücadele eden bir vakfa vereceğini açıklayan Guy Moussi, diğer yarısını da Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine bağışlama kararı aldı.

Fransız futbolcunun menajerliğini yapan Muzzi Özcan ve Burhan Aytaç, futbolcunun bu anlamlı hareketi üzerine kayıtsız kalamadı. Muzzi Özcan ve Burhan Aytaç, transfere yardımcı oldukları için alacakları paradan vazgeçerek tıpkı Guy Moussi gibi Soma’ya bağışlama kararı aldı.

'Soma derinden yaraladı'

Moussi, bağış konusunda "Soma faciasını yakından takip etmiş, derinden yaralanmış ve ilk transferimde oradaki insanlara yardımcı olmayı düşünmüştüm" dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Soma demişken,buraya belkide milyar liraya yakın bağış yapıldı,peki bu bağışların hepsi 301 madencinin ailelerine mi gitti ? Umarım şu acıdan rant elde edenler yoktur,umarım yoktur.

Adama da helal olsun,benim o kadar param olsa tamamını vermezdim dürüst olmak gerekirse,çok büyük yüreği varmış.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

İçeride de benzer tavırları bol bol görmemiz lazım. Tebrik etmek lazım adamları da.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri