Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fb-Gs | Yaz Transferleri | Ortak Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2014

Default Fb-Gs | Yaz Transferleri | Ortak Kariyer

FENERBAHÇE'DEN ADNAN JANUZAJ HAMLESİ

Robin van Persie, Nani, Kjaer, Souza, Fernandao, Fabiano, Ba ve Şener'i alarak transfer sezonunun yıldızı olan Fenerbahçe'nin durmaya niyeti yok.

FENRBAHÇE'NİN HEDEFİNDEKİ İSİM WANYAMA

Fenerbahçe, aradığı orta saha oyuncusunu Premier Ligde buldu. Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Victor Wanyama için Sportif Direktör Giuliano Terraneo İngiltere'ye gidiyor.

İtalyan spor adamı, Victor Wanyama için Southampton ile bonservis pazarlığı için masaya oturacak.

Fenerbahçe, pazarlığa 10 milyon Euro'dan başlayacak ama İngiliz kulübü orta saha oyuncusu Victor Wanyama için 15 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

TERRANEO, WANYAMA VE JANUZAJ İÇİN İNGİLTERE'YE UÇTU.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Wanyama ve Januzaj transferini bitirmek için öğlen saatlerine İngiltere'ye uçtu.

Türk Hava Yolları'na ait TK1759 sefer sayılı uçuş ile Londra'ya giden Terraneo'nun Wanyama,Januzaj ve menajeri ile son görüşmeleri yaptıktan sonra transferi sonlandırması ve transferin açıklanması bekleniyor.

Not: Ortak Kariyer son transfer güncellemesi ile oynanacaktır.

Last edited by Barak : 12.Ağustos.2015 at 21:49
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Onaylanmıştır. Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Başarılar.
    Fener durdurulamıyor transferde

Quote Originally Posted by diktac View Post
    Başarılar.
    o transfer bütçesi bende de olacaktı bak ben neler yapıyordum ayrıca vardı da başkan aldı elimden parayı

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Onaylanmıştır. Başarılar Dilerim.
    Teşekkürler

Başarılar.

Olması gereken o adamlar 4.yıldızı taktı

Transfer Geçmişi Fenerbahçe

Wanyama'dan önce Veratti'ye çökmüştüm ama Chelsea'yi tercih etti. Adnan'ıda 2 yıllığına kiraladım.

Kadromuz

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Hamza Hamzaoğlu Devrimi !!!!!!!!!!!

Hamza Hamzaoğlu yeni sezona girerken kulübün bulunduğu maddi krizi çözmek ve geleceğin Galatasaray'ına yatırım yapmak için kolları sıvadı. Maaş konusunda indirime yanaşmayan oyuncular Sneijder,Chedjou ve Felipe Melo satılırken 23 MN € kasasına para koyan kulüp sorun çıkartıp huzuru kaçıran Emre Çolak'ı da Genoa'ya satarak bu transferden de 3,8 MN € gelir sağladı. Ancak kulübün mali dar boğazda olması dolayısıyla elde edilen bonservis bedelleri yönetim kurulu kararıyla transfer bütçesine sadece %5 oranında bir aktarım gerçekleştirildi.

Geleceğin Galatasaray'ı Hazırlanıyor !!!!!!

Galatasaray rakibi Fenerbahçe gibi sansasyonel transferlerden yana olmamakla beraber geleceğe yönelik bir transfer politikası izledi. Antalyaspor'dan Emrah Başsan Fürth'ten Muhammed Kayaroğlu Bucaspordan Batuhan İşçiler Sparta Prag'dan Borek Dockal ve son olarak da Altınorduspor'un 16 yaşında ki genç yeteneği Cengiz Ünder'i kadrosuna katan Sarı Kırmızılı ekip gelecek sezon için umutlarını kaybetmeden çalışmaya devam ediyorlar.

Emre Kılınç Galatasaray'da !!!!

Boluspor'un 19 yaşında ki genç futbolcusu Galatasaray ile sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşıyor.

Romagnoli 1 Yıllığına Kiralandı.

Emre Kılınç ile birlikte sözleşme imzalayan diğer oyuncu ise geleceğin Maldini'si olarak gösterilen Romagnoli oldu. Roma takımından 1 sezon için kiralanan oyuncunun eğer beğenilirse 37 MN € karşılığında Galatasaray takımına satışı gerçekleştirilecek.

Emre ve Romagnoli transferleri güzel olmuş

Emre ve Romagnoli transferleri güzel olmuş
    eyvallah kardeşim Romagnoli ilk hazırlık maçında biraz korkuttu ama neyse ki önemli bişeyi yok

Nesil
    2014

6 Yıllık Özlem Bitiyor.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Liginde Salzburg Virajında

Van Persi'li, Nani'li, Wanyama'lı efsane kadrosuyla Fenerbahçe
    Uefa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçında Avusturya ekibi Salzburg'la eşleşti.
    İlk maç 30 Temmuz'da Avusturya'da 2.maç 6 Ağustos'ta Türkiye'de

Fenerbahçe'nin muhtemel 11 ise şu şekilde

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Çok fen kadro oldu.İki transfer de çok iyi
    Salzburg'u geçeriz

Başarilar dilerim ikinizede Fenerin transferler harkulade Barak hocam farkini koymuş yine

Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    Başarilar dilerim ikinizede Fenerin transferler harkulade Barak hocam farkini koymuş yine
    Barış hacı senin transfer bütçesini bana versene bak ben neler yapıyorum

Kadroya bir yeni isim daha katıldı. Real Madrid takımının genç oyuncusu Jese kiralık olarak 1 sezonluğuna Galatasaray'da !!!!

İşte yaptığım tüm transferler arkadaşlar her ne kadar barış kadar transfer bütçem ve yıldızlarım olmasa da 16 yaşında topçum var

TRANSFER PROFİLLERİ

Jese'yi kiralaman çok iyi olmuş.
    Genç isimler iyi işler yapar umarım

Jese'yi kiralaman çok iyi olmuş.
    Genç isimler iyi işler yapar umarım
    Barak kardeşim bak bana da güvenen insanlar var inandık başaracağız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Oh be bi ortak kariyer görelim Gönlüm Cimbom'dan yana.Fenerbahçe gücüne güç katmış nasıl olacak Ahmet hocam bu işler Hocam Sneijder çok etkili olurdu.Muslera'yı bayağı bir paraya satıp yerine ortalama bir kaleci ile götürebilirdin Dzemaili,Pandev ve Hamit'te yük bence.

Edit:Pandev zaten gitmiş yahu.Varlığı yokluğu belli olmuyor o derece

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Oh be bi ortak kariyer görelim Gönlüm Cimbom'dan yana.Fenerbahçe gücüne güç katmış nasıl olacak Ahmet hocam bu işler Hocam Sneijder çok etkili olurdu.Muslera'yı bayağı bir paraya satıp yerine ortalama bir kaleci ile götürebilirdin Dzemaili,Pandev ve Hamit'te yük bence.

Dzemaili ve hamiti göndermeye çalışıyorum ama gitmiyor verem ettiler beni zaten serbestte bırakamıyorum neden diye sor çünkü para yok takımda fakiriz lan biz ama inancımız var

Tarih: 9 Ağustos 2015

Yer : Ankara Osmanlı Stadı

Yayıncı Kuruluş : Atv ve Atv HD

Saat: 20:45 (TSİ)

Galatasaray - Bursaspor

İki takımda son hazırlıklarını yapmış ve maç saatini beklemeye başlamışlardı. Soyunma odasına gitmeden önce Hamza Hamzaoğlu kafasında kuracağı kadroyu düşünüyordu. Kalede değişilmezi Muslera olacaktı defansın sağında Sabri solunda Carole oynayacaktı stoperler ise Semih ve Romagnoli olacaktı. Orta saha için kaptan Selçuk ile oynayacak kişi Bilal mi yoksa Jem mi olacak kararsız kaldı ve uzun bir iç hesaplaşma sonrasında kararı Jem'den yana oldu. Sağ açıkta Dockal sol açıkta ise Podolskinin yeri garantiydi ama forvet arkası olarak elinde iki alternatif vardı Jese ve Jose , Hamza hoca kararını Jese'den yana kullandı ve forvet hattına da Burak yerleştirildi mi işte kadro hazır dedi. Soyunma odasına girdiğinde bu sezon oynadığı kumarın farkında olan Hamza hoca takımı açıkladı ve tüm oyuncuların o gözlerinde ki parıltıyı gördüğünde ise gerçekten inandı bu sezon güzel şeylerin olacağına.

Sonuç bizim için değil ama başkaları için inanması güç bir sonuç olabilir. Bu takım bu sene güzel yerlere gelecek buna inancımız tam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Güncellemesizde gitmeleri tam bir dert.Hamit'i gene isteyen oluyor.Reims,Montpeiller gibi takımlar bonservvissiz alıyor.Ama Dzemaili için sana katılıyorum hocam yav bonservis istemiyorum adamı yine alan yok Kelechi Iheanacho hocam bu adamı City'den satın alma opsiyonlu kirala istersen ileride kulübü düzlüğe çıkartacak derecede bonservis elde edilmesi mümkün

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Galatasaray'a başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

İkinizede başarılar.Fener açık ara şampiyon olur.Gs sattığı oyuncuların hiçbirinin yerini dolduramadı bence.Başarılar tekrar

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar...tabi ki FENERBAHÇE

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by ahmetkaptan34 View Post
    Barak kardeşim bak bana da güvenen insanlar var inandık başaracağız
    Görürsem söylerim

Quote Originally Posted by sukass53 View Post

Teşekkürler

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    İkinizede başarılar.Fener açık ara şampiyon olur.Gs sattığı oyuncuların hiçbirinin yerini dolduramadı bence.Başarılar tekrar
    GS transferlerin aksine lige FB kadar olmasada şaşırtıcı bir başlangıç yaptı

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    başarılar...tabi ki FENERBAHÇE
    Teşekkürler
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

2 Maçta da çok üstün oynadık. İlk maçta yediğimiz iki golde duran top golleriydi. Sonraki maçlarda antrenmanı
    savunma, maç öncesi taktiği ise savunma duran toplar yaptım.

Play OFF'ta beklendiği gibi çok zor bir kura çektik. Valencia maçına kadar
    takımdaki tüm oyuncuları hazır tutabilmek adına hazırlık maçlarını yoğunlaştırdım.

Porto ile yaptığımız hazırlık maçında Persie, Nani, Januzaj gibi kilit oyuncuları dinlendirdim.
    İlk defa bu maçta 4-4-2'yi denedik. Valencia maçının gidişatına göre bu sistemede alışmalıyız.

Ayrıca zorluk derecesi olarak lige çok hard bir giriş yapıyoruz. Üst üste çok zorlu maçlar oynayacağız.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Valencia, Shaktar'dan çok daha zor oyunda hocam çok dikkatli ol. Bu takımın Şampiyonlar Ligine gitmesi şart. Hazırlık macları ve Salzburg maçları çok olumlu

Fikstür zorlu.
    Salzburg'u rahat geçmişiz.
    Valencia maçı zorlu geçecektir ama sen onun da üstesinden gelirsin

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    Valencia, Shaktar'dan çok daha zor oyunda hocam çok dikkatli ol. Bu takımın Şampiyonlar Ligine gitmesi şart. Hazırlık macları ve Salzburg maçları çok olumlu
    Kesinlikle bu takım ŞL'ye gitmezse yazık olurdu. Ve gittik

Fikstür zorlu.
    Salzburg'u rahat geçmişiz.
    Valencia maçı zorlu geçecektir ama sen onun da üstesinden gelirsin
    Birazdan Valencia maçlarını ekliycem maçların gol dakikaları inanılmaz Ve 2 maçta gerçekten nefesleri kesti
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok zevkli bir kariyer olacağa benziyor. İki tarafa da başarılar. Sneijder'in ve Melo'nun gönderilmesi bence yanlış, Dockal güzel transfer.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Çok zevkli bir kariyer olacağa benziyor. İki tarafa da başarılar. Sneijder'in ve Melo'nun gönderilmesi bence yanlış, Dockal güzel transfer.
    Teşekkürler inş, güzel bir kariyer olur

Şampiyonlar Ligi Play Off

İlk maçta işi çok rahat bitirebilecekken maçın başında Persi ve Nani'nin sakatlıkları bizi oyundan biraz düşürdü. Yinede çok üstün oynadık ama çok sıkıntılı bir skorla İspanya'daki rovanşa çıktık

Bayadır böyle efsane bir maç oynadığımı hatırlamıyorumç Gol dakikalarını özellikle inceleyin derim. Yok böyle maç

Şampiyonlar Ligi grupları, İki takımında grup zor benim grup daha dişe diş GS'nin ise en kötü Avrupa Ligi garanti, açıkçası gruplara kalmak bile benim için çok iyi oldu. Şimdilik hedef belirtmiyorum adım adım gidicem Avrupa'da

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

İlk 3 hafta maçları

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri