Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Brezilya lı Ricardo Kaka müslümanlığı seçti

Hybrid View

Default Brezilya lı Ricardo Kaka müslümanlığı seçti

brezilya asıllı ricardo kaka islamı seçti.Geçenlerde kuveyte yaptığı bir gezi esnasında müslüman olduğunu ilan ede kaka; islamı seçmeden önce bir çok kitap okuduğunu belirtti.kaka yaptığı açıklamada 'ben müslüman olmak için doğdum' dedi.brezilya futbolunun yakın zamanda yetiştirdiği yıldızlardan biri olan milanlı kaka; brezilya da genellikle fakir ailelerin çocukları futbolcu olurken kakanın ailesi brezilyanın önde geleln ailelerinden birisi...

ALINTI

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Allah Allah.....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

eğer doğru haberse gözümdeki değeri kat kat arttı
    So what?
    Saike

İnşallah doğru haberdir; sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

valla çok sewindim inşallah doğrudur

arkadaşlar doğru haber adam açıklama yapmış ayrıca haberin kaynağı vakit gazetesi... transfer döneminde klüpler transfer yaptığında oyuncu sağlık kontrolünden geçdikten sora transfer haberini yayınlayan bi gazete yani kesinleşmeden haber yaptığını görmedim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

helal olsun dogru yolu bulmus...

Aferin ona doğru yolu buldu en sonunda her müslümanın gözünde değeri arttı tabi doğruysa

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Şöyle saçma sapan yorumlar yapmayı bıraksanız. "Doğru yolu bulmuş," Şimdi sadece biz müslümanlar mı doğru yoldayız. milletin inancına saygı göstermeyelim yani. bu mu doğru yol.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by iori
    Şöyle saçma sapan yorumlar yapmayı bıraksanız. "Doğru yolu bulmuş," Şimdi sadece biz müslümanlar mı doğru yoldayız. milletin inancına saygı göstermeyelim yani. bu mu doğru yol.
    ne biçim bir yorum bu?şu anda hak din olan tek bir din var o da islam ve islamı seçenler elbette doğru yolu bulmuştur.biz doğru yoldayız,sen doğru yolda olduğuna inanmıyorsan o senin bileceğin iş.ayrıca burada ki saygı ve doğru yol kavramı çok farklı şekide yorumlanmalı.önce düşünüp sonra yazmak lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by şampiyon
    ne biçim bir yorum bu?şu anda hak din olan tek bir din var o da islam ve islamı seçenler elbette doğru yolu bulmuştur.biz doğru yoldayız,sen doğru yolda olduğuna inanmıyorsan o senin bileceğin iş.ayrıca burada ki saygı ve doğru yol kavramı çok farklı şekide yorumlanmalı.önce düşünüp sonra yazmak lazım.
    insanların dinlerinden bahsediyoruz burda. kişiliklerinden değil. o ince çizginin farkında olmak lazım öncelikle. bütün hristiyanlar yanlış yolda mı şu an? müslüman olmayan herkes yanlış yolda mı. kendi bildikleri yolda ilerlerler. yine söylüyorum saçma sapan bir yorum "doğru yolu bulmuş" . ben doğru yolda olduğuma inanıyorum ama başkası hristiyan diye de yanlış yolda diye yorumlamıyorum. aramızdaki fark bu. saygı duyuyorum. sen yorumlarımı farklı bir yere çekiyorsun. açıkçası fazla da umrumda değil yorumumun nasıl yorumlandığı.

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    helal olsun kakaya,gözümde dahada degerli oldu.Bide arkadaslar kakanin yeni adi ne olacak
    adam din değiştirdi. vatandaşlık değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

insanların dinlerinden bahsediyoruz burda. kişiliklerinden değil. o ince çizginin farkında olmak lazım öncelikle. bütün hristiyanlar yanlış yolda mı şu an? müslüman olmayan herkes yanlış yolda mı. kendi bildikleri yolda ilerlerler. yine söylüyorum saçma sapan bir yorum "doğru yolu bulmuş" . ben doğru yolda olduğuma inanıyorum ama başkası hristiyan diye de yanlış yolda diye yorumlamıyorum. aramızdaki fark bu. saygı duyuyorum. sen yorumlarımı farklı bir yere çekiyorsun. açıkçası fazla da umrumda değil yorumumun nasıl yorumlandığı.
    +11111111111111
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

adam din değiştirdi. vatandaşlık değil.
    ama anelkada din degistirdi müslüman oldu ve adi bilal abdul salam,benim bildigim din degistirirken isim degistirmesi.

Quote Originally Posted by şampiyon
    'doğru yolu bulmuş' demek, açıkca diğer dinlerin yanlış yolda olduğunu söylemektir. dinlerin hepsi en azından teori'de kurulum amacları etkileşim içerisinde oldukları toplumlara doğru yolu göstermektir. kuran'ı kerimde de bundan bahsedilir ve diğer dinlerin kutsallığınında altı çizilir. islam dini bu kucaklayıcı mantığı sayesinde, en saygın ve en evrensel inanışlardan biridir. ama yukarıda ki hitap tarzı gibi bir ifade kullanılırsa, bir kere öncelikle islamla çelişirsiniz. eğer bir saygı beklentisi varsa, sadece kendimize değil tüm insanlık aleminede aynı saygıyı göstermek gerekir.

ayrıca bu haber tamamen yalan, yabancı haber ajanslarının spor sayfalarının çoğuna baktım, hiçbirinde böyle birşey yazmıyor. anlaşılan magazinel balon haberler füryasına vakit'te katılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by TiLiKaMuS
    'doğru yolu bulmuş' demek, açıkca diğer dinlerin yanlış yolda olduğunu söylemektir. dinlerin hepsi en azından teori'de kurulum amacları etkileşim içerisinde oldukları toplumlara doğru yolu göstermektir. kuran'ı kerimde de bundan bahsedilir ve diğer dinlerin kutsallığınında altı çizilir. islam dini bu kucaklayıcı mantığı sayesinde, en saygın ve en evrensel inanışlardan biridir. ama yukarıda ki hitap tarzı gibi bir ifade kullanılırsa, bir kere öncelikle islamla çelişirsiniz. eğer bir saygı beklentisi varsa, sadece kendimize değil tüm insanlık aleminede aynı saygıyı göstermek gerekir.

ayrıca bu haber tamamen yalan, yabancı haber ajanslarının spor sayfalarının çoğuna baktım, hiçbirinde böyle birşey yazmıyor. anlaşılan magazinel balon haberler füryasına vakit'te katılmış.
    Şu an hristyanlar dogru yolda tabiki degil cünkü onlar incili bozmuslardır su anda onların uydukları kuralların cogu o kitabın orjinalligini bozanların koydukları kurallardır..
    İslamiyet son din ve hakk dindir.

Kaka ya gelince eger haber dogruysa gercekten cok sevindirici gelisme
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Şu an hristyanlar dogru yolda tabiki degil cünkü onlar incili bozmuslardır su anda onların uydukları kuralların cogu o kitabın orjinalligini bozanların koydukları kurallardır..
    İslamiyet son din ve hakk dindir.
    Ama bu bize göre öyle.. Bi düşünsene.. Bi hristiyan sana SEN DOĞRU YOLDA DEĞİLSİN dese bize komik gelir.. Aynı şey onlar için de geçerli çünkü onların inanışı öyle.. Saygı duymak gerekir.. İnsanları da dinlerine göre yargılamam ben..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok iyi örnek olmayabilir ama bazı programlar güncellenir güncellediniz mi eskisini kullanmazsınız ya da üreten firma kullandırmaz son inen kitap kur'an ve din islam olduğundan(ve de bozulmadığından) doğru yol budur ister inanın ister inanmayın bu saçma sapan bir yorum değil doğru bir yorumdur
    Eğer haber doğruysa tebrikler kaka doğru yolu bulmuş

ne dion sen ya
    dogru yol islamiyet

Quote Originally Posted by emre_onyx
    arkadaşlar 1 böle bir haber olsaydı spor bültenleri haberler söylerdi hemde ŞOK ŞOK ŞOK diye 2 siteler yazardı superspor gibi 3 bana göre kaka nın müslüman olması imkansız çünkü o brezilyayın en ÖNEMLİ KRALİYET AİLESİNİN çocuğu olamaz böle bi şey zaten oldum olası gazetelerdeki spor haberlerini fazla inanmıyorum reyting için her şeyi yazıyolarr.
    kralda insan diil mi isterse dunyanın shaibi olsun sadece bu dunyanın sahibi olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by josemourinho
    ne dion sen ya
    dogru yol islamiyet
    adabınla konuş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by josemourinho
    ne dion sen ya
    dogru yol islamiyet
    sen bize hemen şurdan 4 çay 1 su. ama acele olsun. bi de bak bakalım çamaşırlar kurumuş mu.

neyse konu gereğinden fazla saptı. kilit gider

Nesil
    2006
    Yer

yaw abi tartışmaya gerek yok

S-B-Z Misafir

tartışmaya gerek yok ama buraya bir konu açılmış ve verilen cevaplar var.sonra bir yönetici geliyor ve saçma sapan yorumlar yapmayın gibisinden tamamen saçma bir giriş yapıyor ortama.herkes yapmış bir yorum sende yap bir tane varsa yorumun.sanane herkesin yaptığı yorumun saçmalığından
    bir yöneticiye yakışmayan bir durum,o yüzden kızdım.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

inşallah doğrudur bu haber inşallah
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence iori haklı.

yorum da doğru yolu seçmiş tarzında şeyler kullanmayalım. dinlere saygı, herkese saygı... fikire de
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

doğru yolu seçtii.

dinimze hoşgeldin diyelim elbette her dine saygılıyız ama müslüman oluşu bizi ayrı sevindirir

helal olsun kakaya,gözümde dahada degerli oldu.Bide arkadaslar kakanin yeni adi ne olacak

Nesil
    2006
    Yer

abi ben niye başka biuyerde göremedim hiç bu konuyu

Del Piero_10 Misafir

hayret,beklemezdim

doğruysa ne mutlu ona

ewet yaa bnde gazetede okudum çok heyecanlandım ama araştırdım vakit gazetesi hariç hiçbiyerde yazmıyo inşallah doorudur

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri