FM 2007 Vestel Manisaspor Genel Araştırma
FM 2007 Vestel Manisaspor Genel Araştırma
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Vestel Manisaspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Caner Erkin yeni oyundada golcu olarak gozukmekte,ancak su anki mevkisi daha cok AMLC gibi oynamakta ayrica defansin solundada fena degil.
Sag ayakli yapilmis,sol ayakli olmasi lazimdi.
Meduna kadrodan cikarilacak
Meduna hala oyunda. Caner Erkin'in mevki hatası ve özellikleri gerçeğe uygun olarak düzeltilmeli.
nizamettin,holosko,caner,güven,hakan balta,bu oyuncuların özellikleri bence tekrar gözden geçirilmeli ayrıyeten bence selçuk inan türkiyenin en iyi playmaker ı olmaya aday oda biraz daha geliştirile bilir...
manisa çok iyi bir takım bir de güzeL kaLeci aLsaLar ..
Şener'in asıl yeri AMR olabilir ama öyleyse en azından D/AMR yapılmalı diye düşünüyorum.Ayrıca as kaleci Bülent Ataman Fevzi'den daha kötü.Aklıma gelenler bunlar.
meduna kadroda yok rafael marques onun yerine war caner erkin amlc-st-fc yapılmalı..
İyi günler arkadaşlar manisaspor araştırmasında Uğur inceman' a dc özelliği eklendi biliyorsunuz kaptan oyunda dm gözüküyor dm nin yanına şuan oynadığı pozisyon olan dc eklendi, caner amlc yapıldı holosko, marquez ve özellikle hakan kadir baltanın özelliklerini kayda değer şekilde düzelttim bilgilerinize
rafael turk oldu yabanci kontejyani harcamiyo
Bulent Ataman 20 mac ceza aldı
ugur inceman kadro yetersizliginden dolayi dc oynatildi caner amlc-fc tuncay sanli gibi istesezer abartilmis hakan balta abartilmis yapmayin bu kadar vestel dusmemeye oynu insallah seneye duzeltilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bide reinaldo amc-fc necati tarzi
hakan baltanin ozelliklerini dusurun ayrica aml oynamiyor soyle olur 3lunun solunda oynadi 1-2 mac dc turuncu dl asilm mevkii yesil dwl cok bindiremedigi icin ve ileri cikmayi pek sevmedigi icin koyu yesil yapin ml en fazla turuncu olabilir dmc as mevkiilerinden orada eskiden cok oynadi acik yesil mc de koyu yesil yapilmali ozellikleride dusurulmeli 1.5 milyon dolari gecmez ve ben eminim gelecektede muthis bir yetenek olamayacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nizamettin her onune gelen yerde oynamiyor iki ayagini kullanimiyor ozellikleri cok abartili ugur inceman oyle selcuk inan oyle bu vesteli ve tranbzonu yapan arkadaslarla konusmak isterim oyunda hakan baltayi sevilla aliyor ismi bu yani madem manisa bu kadar iyiydi neden dusme potasindan son hafta kurtuldular
Sonuç olarak uğur stoper oynadı onun için ozelliğiini 10 a kadar yükselttik. Nizamettin için haklısın katlıyorum sana Sezer' i de düşürdüm ben baya zaten
ewet sezer de oyle aslında baslı basına dusurulmelı kalecı fevzı de oyle umıt bozkurt ta oyle reınaldoya fc yapın amc de var o adamda holosko ya amr de yapın gerçi rafael marquez de ml bile oynatıldı bu sene ama yapmayın ml 193 adamı ugur ıncemanıda ben olsam dc yapmazdım ilginçtir bu takım 4-4-2 gibi bişey oynuyor gerçek sol bek bir tane var hakan balta gerçek sağ bek hiç yok şener bazen oynatılıyor gerçek mr yok gerçek ml yok nasıl 4-4-2 oynadılar anlayamadım![]()
onu düşür bunu düşür istersen küme düşürelim manisayı...gerçek sol bek hakan var demiisin oda sonradan olma sol bek mustafa denizli onu almanyadan getirdiğinde forvet oynatıyordu levent eriş sol açık yaptı ersunda sol bek...şenerde yıllardır kanat oyuncusu olarak oynatıldı okan koçta kanat oyuncusudur mr yok demişsin saçma geldi bana...fatih terim ufuk ceylanı geleceğin milli takım kalecisi olarak açıkladı onuda düzeltmek lazım...
Vestel manisasporda'ki Güven Varol inanılmaz yetenekli bir futbolcu bu oyuncu yeterince iyi yapılmamış!!!!!!
BANA GÖREEEEEE::::::::
1.si vestelin teknik ekibi daha iyi yapılabilirdi bulduğu oyuncular ve kondisyonu ortada sonuçta
2,.si ise arkasında vestel gibi bir dünya devi var beşiktaşın alamadığı zelenkayı anında getirdiler yani finansal durumu çok daha iyi olabilirdi...
şener manisasporda sağ bek oynuyor şenerin asıl yeri amr dir kaç sene rizede o mevkide oynadı bence bunda sorun yok caner ise amlc st dir...bazı futbolcular daha önceki yıllarda başka mevkide daha sonrada teknik direktör değişmesi nedeniyle başka noktalara çekiliyor örneğin kerim aslında forvettir yada ofansif ortasaha ama zico onun sağbek oynattı...
Kesinlikle, ilk sezon sadece 425 K $ transfer bütçesi veriliyor.Gerçekte bu kadar düşük olduğunu sanmıyorum.
birde unuttuğun birşey var ersun hoca 3-5-2 oynatmıyor takımı takım dizilişi 4-4-2gibi gözüküyor ama takım atağa çıktığında ön liberodaki oyuncu defansın ortasına kayıyor ve bekler ofansif bir anlayış izliyor oyun içinde değişen bir taktik anlayışı var yani ersun yanalın...
oyunda meduna hala var metin akan ın özellikleri geliştirirmeli
Vestel Manisaspor 1931 yılında Manisa'da Manisa Sakaryaspor Gençlik Kulübü adıyla kurulmuştur. Maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamaktadır. Şu anda Türkiye Süper Liginde bulunan Vestel Manisaspor'un teknik direktörü Türk Milli Takımı'nın bir önceki teknik direktörü Ersun Yanal'dır.
1931 (Bazı kaynaklara göre 1932) yılında ilk kurulduğunda adı Manisa Sakaryaspor Gençlik Kulübü iken daha sonra 1965 yılında Manisaspor, son olarak da 2000 yılında Vestel'in sponsorluğunda Vestel Manisaspor adını almıştır.
Tam isim: Vestel Manisaspor
Takma isim(ler) :Tarzanlar
Renkler:Kırmızı-Siyah-Beyaz
Kuruluş: 1965
Stad: Manisa 19 Mayıs Stadı
Kapasite: 10.000
Başkan: Haluk Çubukçu
Teknik Direktör: Ersun Yanal
Lig: Turkcell Süper Ligi
2005-2006 Turkcell Süper Ligi, 10.
Ufuk ceylanin ne gibi ozellikleri iyi belirtirmisiniz
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
top atma ve ayak gücü hariç manisanın son oynadığı maçlara bakılarak geliştirilebilir....