1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: G.Saray'ın eski yıldızı geri dönüyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default G.Saray'ın eski yıldızı geri dönüyor

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig ve Avrupa'da büyük başarılara imza atan efsane kadroda da yer alan eski yıldızıyla anlaştı...

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, eski futbolcusu Fatih Akyel ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor'da disiplinsiz davranışları nedeniyle Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından süresiz kadro dışı bırakılan yıldız futbolcuyla Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın görüştüğü ve tarafların karşılıklı olarak el sıkıştığı belirtildi.

Efsane kadroda vardı!
    Bu gelişmenin ardından Fatih, menajer Saffet Sancaklı ile birlikte bonservisini almak için Trabzon'a gitti. Galatasaray alt yapısından yetişen ve Sarı-Kırmızılı takımla birlikte UEFA ve Süper Kupa sevincini yaşayan Fatih Akyel, daha sonra sırasıyla Real Mallorca, Fenerbahçe ve Paok formasını giydi. Ve son olarak transfer olduğu Trabzonspor'da kadro dışı kaldı.

Kaynak: Akşam

Valla boyle bir haber cikacagini bekliyordum dogrumu bilemem fatih akyel sag bek icin iyi oyuncu ama ben artik onu cimbomda gormek istemiyorum

Okan'dan sonra bu adam bu takıma gelirse, Allah şahidim olsun ben bu takımı bırakırım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Okan'dan sonra bu adam bu takıma gelirse, Allah şahidim olsun ben bu takımı bırakırım..
    beşiktaşlı olursun dme
    ya çok saçma bence mehmet topuzu alsınlar walla herif süper..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

oooo cimboma yakışır fatih hem bizde sag bek olan bi stoperden kurtulmuş oluruz...

Nesil
    2006

Gelmez,gelemez,getirtemezler
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

kedidir kedi...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hadi istifa etmiyorsun, verdiğin bir çok sözü yerine getirmiyorsun ama şu sözünü bari tutta artık sadece makamına saygı gösteren insanlarında sabrını taşırma..
    Ben başkan olduğum sürece f.akyel bu klüpten içeri giremez

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

mehmet yerine abdurrahmanda olur hemde ucuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    mehmet yerine abdurrahmanda olur hemde ucuz
    abi onlar gelip geçici futbolccu hayrettin de öyle oldu ama mehmet süper olur...

Cihan , Emre Aşık , Gelirse Fatih Akyel Muhteşem 3'lü !
    dört dört'lük Mahalle takımı olacaz...

bu haberin sakasi bile cok igrenc.fatih akyeli bu takima getirsinler bakalim taraftarlar bir daha alisamiyene geliyomu.adnan polatta herhalde salak degildir ki taraftarin en sevmedigi oyuncuyu kulübe getirecek

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

ne yıldız ama

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi eskilerde hayır yok şimdi genç oyuncu zamanı abi bu adam fb deyken yaptıklarıda biliniyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

geçende yazmıştım konuşuluyor diye ...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şaşırmmış bunlar yaa yaw ben fenerliyim ama kıl oldum.yaw gs gibi bi kulübün böle dandik futbolcular almasına kıl oluyorum.yıldız kalmadı artk.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu haber asla gerçeklenmez gerçeklenemez taraftar izin vermez gelirsede 2.petre olayı olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

gelirse dayak yer

Sözde Okan Buruk da gelmeyecekti, ama geldi.

F.Akyel de gelebilir.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sözde Okan Buruk da gelmeyecekti, ama geldi.

F.Akyel de gelebilir.
    O bir kere oldu, F.Akyel ile yönetimin yanyana bir fotoğrafı olsun, bak bakalım ortada bir daha yönetim kalıyor mu

Yönetim kolay kolay gitmez, zira taraftar tepkisini tam koymuyor veya istikrarlı koymuyor diyelim. Bordeaux'a yenildikten sonra herkes istifa dedi, ama şimdi Liverpool galibiyeti bunları unutturdu. Yönetimin kolay gideceğini sanmıyorum, daha iyi yönetim de gelmez zaten.

F.Akyel tekrar alınırsa takım içinde huzursuzluk çıkar. Fenerbahçe-Galatasaray maçında hatırlarsanız F.Akyel FB forması giyerken Hasan Şaş ve diğer GS'lilerle kavga etmişti. Bu yüzden F.Akyel'in gelmesi huzuru bozar ve zaten adam kariyerinin sonunda, futbol açısından da gelmesi takıma hiçbir şey katmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben cihanın amatör oyuncuların yapmayacağı hatalarını yapmasına razıyım getirmeyin bu adamı tekrar bu kulube..

Allah yazdiysa bozsun

ben inanamıyorum .... yaptığı şeyler ortada ... kişiliksiz bir futbolcu ... galatasaray gibi ruhuyla oynayan takımda işi olmaz .. olamaz ....

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Abi G.saraylıların Fatih'e olan antipatisini bi yana bırakalım G.saray'ın bunun gibi topa vurmaktan aciz bi futbolcuya mı ihtiyacı var?Yani G.saray'a ne kazandırcak?Geçen sene başındada Herta BSC de idmanlara çıktı hoca da anladı onun nası bi oyuncu olduğunu.5 sene önce Mallorca da oynadı, antrenör ancak yarım sezon dayanabildi.Bize geldi Deplasmandaki MAN UTD maçındaki hatasıyla kendi sonunu hazırladı.Bence böyle bi transfer gerçekleşmicek.

Mesaj Yetkileri