1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Sporting Lizbon mutlaka denenmeli....

Hybrid View

Thumbs up Sporting Lizbon mutlaka denenmeli....

yeni bi takım arayan arkadaşlar mutlaka sporting lizbonu denemelisiniz,çünkü takıma genç yaşta iyi adamlar gelebiliyor,finansınıza göre ünlü futbolcularıda alabiliyorsunuz,mesela ben fred-joe cole-wasley sneider-kerlon-nigel de jong gibi futbolcuları alabiliyorsunuz.6 yabancı hakkınız var birezilyalılar ve ab oyuncuları yabancı sayılmıyor.yabancı kontejyan olayı çok ii yani.ilk sezon bütçeyi 5 milyon veriyor.benim için en güzel tarafıda birinci sezonda 18 takımla lige başlıyorsunuz 2. sezon 16 düşüyor fazla maçta yok.porto ve benfica feci şekilde zorluyor.4. sezonum olmasına rağmen avrupada hala bişey yapamadım.artık ben öyle şampiyonlar liginde kupa almak süper kupada oynamak gibi artık bi takıntı yapmıyorum kendime yeni hedefler buldum mesela şuan uğraştığım olay sportingin bütçesini 100 milyona çıkarabilmek direk finans üstüne oynuyorum oyunu.ve ilk defa başıma gelen bi olayın resimlerini aşağıya koyuyorum karşıdaki takım çok dandik.

helal olsun ne diyelim

eycallah sağolasın...
    bide chelsea ile oynarken zllayan bi sezonda toplam 106 gol atmıştı...sonra chelsea bıraktım.şampiyonlar ligi rüya takımında sadece bi oyuncu benden değildi.en son bunu gördüm ve lizbona geçtim..

yabancı kontenjan olayı baya iyimiş belki deneyebilirim...
    paylaşım için saol

tek merak ettiğim şey yabancı oyuncular kaç sene sonra portekiz uyruğu alıyor.bunu bilmiyorum şuan 4. sezonun yarısındayım.tahminim 5. sezonda.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana ßursa AntaLya Kargo Gißiyim Vallahi

PayLaşım için sağoL Kardeş GüzeL takım zaten Köklü ßi takım
    Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız

yabancı kontenjanı benimde hosuma gitti bende denicem kardes

Quote Originally Posted by tolgan07 View Post
    yabancı kontenjanı benimde hosuma gitti bende denicem kardes
    mutlaka dene arkadaşım çok zevk alacaksın.bir çok takımla oynadım ama bunun kadar zevk almamıştım.bir sezonda çok fazla gol atıyorsun ama lig çekişmeli geçiyor porto peşini bırakmıyor.bu sezon 167 gol attım 47 maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Lig o kadarda çekişmeli deil

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Lig o kadarda çekişmeli deil

senin ligini bilemem ama benim oynadığım portekiz ligi bi seri a kadar zorlu olmasa bile beni devamlı kovalayan benfica ve porto var.porto zaten hiç peşini bırakmıyor.
    4 sezon bitirdim 2 sinde ben 2 sinde porto şampiyon oldu.hatta 2. sezonumda 3.lükte kaldım.teklif verdiğim adamların çoğuna portoda teklif veriyor ve genelde porto alıyor.ben memnunum umarım deniyecek arkadaşlarda memnun olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

rakip takım ilk defa duydum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

işte benimde işk karşılaşmamda böyle oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben deniceemmm
    paylaşım için saol

arkadaşlar sporting kadromda bu sene gelen ve giden oyuncular,o gelmez bu gelmez diye bişey yok.zlatanı 28 yaşında bu sezon aldım..6. sezonuma girdim hala yabancılar portekiz vatandaşı olmadı.transfer yönünden hiç bir sıkıntınız olmuyor her adam gelebiliyor.
    kadromda : rafinha-arda-kerlon-fred-zlatanda var.güzel bi kadro portekiz için çok fazla bile....

bravo güzel bi transfer dönemi olmus

arkadaşlar sportingle yaptığım en son bomba kuş yuvaya dönüyor...........
    sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmm.........

bence o kadar güzel bir takım değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sporting alınması gereken bi takım o konuya katılıyorum,alt yapısı çok sağlam özellikle sıkıntı çekilen sağ ve sol bek için bayaa iyi adamlar yetişiyo ama gördüğüm kadarı ile "bymancino" nun takımı transfere dayalı yani ben 1-2 transfer ile şampiyonlar ligini almıştım sporting de ,transfer gereken 2 bölge vardı takımı ilk alırken biri dc biri de dm idi...

Quote Originally Posted by TooL View Post
    Sporting alınması gereken bi takım o konuya katılıyorum,alt yapısı çok sağlam özellikle sıkıntı çekilen sağ ve sol bek için bayaa iyi adamlar yetişiyo ama gördüğüm kadarı ile "bymancino" nun takımı transfere dayalı yani ben 1-2 transfer ile şampiyonlar ligini almıştım sporting de ,transfer gereken 2 bölge vardı takımı ilk alırken biri dc biri de dm idi...
    ilk msjımda amacımın sportngin bütçesini 100 milyon yapmak olduğunu söylemiştim.yani avrupada veya ligde başarı değil.
    ve sportingin bütçesi 100milyon yaptım artık yeni takımım celtic.tabi kafama yatarsa.amaç yine aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

vallah kardeş sana hiç ama hiç inanmıyorum.bence hile yaptın.öbür türlü o adamlar sportinge gelmez
    I'M BIG IN JAPAN TONIGHT

Mesaj Yetkileri